icon

Čo mužom vadí na ženskom vzhľade?

26. mar 2026

Co podla vas, chlapom najviac vadi na zenskom vzhlade, ci postava, telo tvar, ale iba jednoducho vizualne veci? Je nieco co ste si vsimli, ze chlapom sa na vas, alebo inych zenach nepacia?

Strana
z4
anonym_066676
26. mar 2026

je mi u ... co sa inym nepaci na mne, dolezite je ze ja som spokojna a nesposobujem si depky druhymi...

anonym_47700a
26. mar 2026

@anonym_autor je to individualne. Mojmu sa nepáčia tučné nízke ženy 🤷🏽‍♀️.

anabella000
26. mar 2026

@anonym_autor To neviem ale vždy kritizujú tí o ktorých by nikto ani bicykel neoprel🤣

autor
26. mar 2026

skor ma zaujimalo take ako, celulitida, ovisnute prsia, zicene vlasy, nepekne tetovane obocie. Nieco konkretne.

domkakvet
26. mar 2026

@anonym_autor zeny, ktore maju 20 kg nadvahu.

anonym_9467c1
26. mar 2026
@anonym_autor

skor ma zaujimalo take ako, celulitida, ovisnute prsia, zicene vlasy, nepekne tetovane obocie. Nieco konkretne.

@anonym_autor zeny typu vestonicka venuse

anonym_b77bcd
26. mar 2026

Kacacie pysky a kozy, co idu vybuchnut

anonym_6eb5b1
26. mar 2026

určite zničené zuby , tak to je hnus

autor
26. mar 2026
@anonym_b77bcd

Kacacie pysky a kozy, co idu vybuchnut

@anonym_b77bcd

sticker
minenkaa
26. mar 2026

Iný chlap

pr85
26. mar 2026

@anonym_autor mne sa nepáčia tetovania. S potetovanou ženou by som nikdy nič nemal.

anabella000
26. mar 2026
@pr85

@anonym_autor mne sa nepáčia tetovania. S potetovanou ženou by som nikdy nič nemal.

@pr85 ani mne sa na ženách nepáčia tetovania ale sto ľudí sto chutí

anonym_24e44c
26. mar 2026

Som chlap a neznasam umele nechty....

autor
26. mar 2026
@pr85

@anonym_24e44c
@pr85 a vzhladom? alebo co sa tela tyka?

mmia96
26. mar 2026

Môjmu sa nepáčia umelé mihalnice, umelé nechty, hrubé tetované obočie, chlpy na rukách a tvári, obezita. Celulitídu a strie napr absolútne nerieši, ani pár kg navyše.

anonym_6ab8b6
26. mar 2026

Presne viem že môj neznáša keď žena ma nohy do X. Môže byt pekná a chudá ako chce ale keď ma krivé nohy to je pre neho maximálne odpudzujúce. Umeliny, či už nechty, priveľmi napichane pery, mihalnice - samozrejme všetky s týchto veci sa dajú urobiť aj vkusne ale niektoré to fakt preháňajú.

anonym_e03b69
26. mar 2026

Som chlap a nepaci sa mi vytetovane obocie, napichane pery, kucerave vlasy (jemne vlnite mozu byt). Co si ani nevsimnem a je precenovane su umele nechty - nevadia mi, ale su to vyhodene peniaze.

sissy27
26. mar 2026

@anonym_autor podla mna najviac im na zenach vadi ked ziadnu nemaju, lebo su uplne neatraktivni po kazdej stranke, ale o to viac vyberavi 😂
Inak je to individualne, presne tak ako u zien. A ked sa pozries okolo seba, tak urcite vidis, ze na kazdu dieru sa najde zaplata 🤷‍♀️ aj obezna, aj hlupa, aj plastova, s malymi prsiami, s krivymi nohami, s velkym nosom - najdu si frajera.

pr85
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_24e44c
@pr85 a vzhladom? alebo co sa tela tyka?

@anonym_autor Príliš vychudnutá žena, malé prsia, atď. Ja mám radšej ženy plnších tvarov.

anonym_a1045b
26. mar 2026

Uplne vychrtliny,tipu anorexia a ani tucne zeny.

anonym_a1045b
26. mar 2026

A obrovsky,umely zadok.

majlo1234
26. mar 2026
@mmia96

Môjmu sa nepáčia umelé mihalnice, umelé nechty, hrubé tetované obočie, chlpy na rukách a tvári, obezita. Celulitídu a strie napr absolútne nerieši, ani pár kg navyše.

@mmia96 chlpy na rukach take obycajne? To si asi zeny bezne u nas neodstranuju, ci?

thirstymonk
26. mar 2026

Konkretne sa mi nepačia ženy, ktoré sa o seba vobec nestaraju. Páči sa mi, keĎ sa žena i primaľuje, i si dá dajak šperk a tak... nie keď vyjde s mastnymi škutmi vonku v roztrhanych teplakoch jak socka.

anonym_25df3c
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak konkretne dnes, boli sme v banke a ked sme sadli do auta, tak zacal. To sa nedalo na nu pozerat. Kacacie pery a este ruzom zvacsene, ze sa jej to rozpijalo do kutikov, to je hnusne aj pre mna, ale muza az striasalo. Takze co sa vzhladu tyka, tak totomu vadi extremne a este ked zena posobi "muzsky".

anonym_ec1ebf
26. mar 2026

Môjmu - nadváha, veľký zadok, krátke tučné nohy a detaily ako hrubé členky, či dvojitá brada. To považuje za najviac odpudivé. A ešte tetovanie, piercing a kožu spálenú do hneda od solária.

anonym_25df3c
26. mar 2026
@anonym_e03b69

Som chlap a nepaci sa mi vytetovane obocie, napichane pery, kucerave vlasy (jemne vlnite mozu byt). Co si ani nevsimnem a je precenovane su umele nechty - nevadia mi, ale su to vyhodene peniaze.

@anonym_e03b69 moj zas miluje riadne kucerave vlasy, nastastie 😅. Sme rozni, fakt.

estellas
26. mar 2026

Ja som žena, Neodsudzujem ak má žena nejaké nedokonalosti za ktoré nemôže. Mne sa nepáči, keď to niekto preženie s perami. Veľké pery sú krásne, keď to žena preženie tak to nie je pekné.

anonym_67b263
26. mar 2026

Môjho odpudzujú zeny s nadvahou a veľké zadky, veľké prsia, napichane pery, umele nechty

anonym_c91642
26. mar 2026

Moja kamarátka ktorú mám rada a spomenula som už tieto veci ale nič sa nezmenilo a nechápem prečo s tým nič nerobí ale odpudzuje mužov aj naďalej : príliš veľké brucho obrovské, žltý nikotinovy prst, nezdravé nechty a päty na nohách.

anonym_616291
26. mar 2026

To je co za hlupu otazku? Ved kazdemu sa paci nieco ine. To sa neda zovseobecnit. Jeden napise,ze sa mu nepacia tucne a druhy napise,ze to miluje. Takze asi tolko

Strana
z4