icon

Čo si myslíte o dvoch pracujúcich ľuďoch, ktorí si za 9 rokov nenašetrili na dovolenku?

Dnes o 11:41

Co si myslite o dvoch pracujucich ludoch, ktory za 9 rokov neboli na dovolenke? Deti nemaju, ale ked sa ich pytam, tak povedia, ze nemali na to peniaze. To je tak tazke si vo dvojici nasetrit? On bol teda po operacii, chapem, vtedy je menej penazi, ale aj tak. Bud nevedia hospodarit alebo ja neviem.

Strana
z4
anonym_801219
Dnes o 11:43

A teba z toho picha v pravom boku, ze neboli na dovolenke alebo preco to riesis?

anonym_afa240
Dnes o 11:43

@anonym_autor nestarám sa do financií druhých ľudí. Ani by ma to nenapadlo

lukbe
Dnes o 11:46

Možno nechcú chodiť a napokon je to ich vec.

hopatko
Dnes o 11:47

A co dnes varite?

autor
@anonym_801219

A teba z toho picha v pravom boku, ze neboli na dovolenke alebo preco to riesis?

@anonym_801219 Nepicha, zaujima ma, ze ako je to mozne.

prasiatko30

To mas fakt taky nudny zivot, ze sa musis starat do zivota inych

autor
@hopatko

A co dnes varite?

@hopatko Gulas, nemas zac.

autor
Dnes o 11:48
@prasiatko30

To mas fakt taky nudny zivot, ze sa musis starat do zivota inych

@prasiatko30 Vobec nie, skor mi to je luto.

anonym_3fdfda
Dnes o 11:49

@anonym_autor a teba co do toho? chudera si akurat ty, potom sa zacnes hrat na samaritanku, aha uz sa hrajes ze ti to je luto, och. take pozname.

anonym_fa5571
Dnes o 11:49

Vieš čo, podľa mňa nie každý míňa na dovolenku, Jednoducho majú iné náklady, a tým pádom im je ľúto dať financie na dva týždne alebo na 10 dní niekde. Poviem ti, kedy som bola naposledy pri mori - v roku 2007, Chorvátsko, autobus, pol penzia. Zájazd nás stál 6500 SKK, to bolo mega lacné.

Pamätám si, že keď som si nakúpila oblečko, plavky, veci na dovču dala som za to 2000 SKK. Potom vreckové tam 2000 SKK. Jednoducho ma to vyšlo na viac ako 10k za osobu a to bola vtedy moja mesačná výplata v čistom.

Bolo na čistých 7 nocí plus cesta. Pre mňa to bolo veľmi dlho, na jednom mieste. Nudila som sa tam a to sme si robili výlety každý deň niekde. Po návrate mi to prišlo ľúto, že som mesačnú mzdu vyhodila za pár dní.

My odvtedy chodíme na dovolenky na predĺžený víkend po Slovensku, Budapešť, Praha, Krakow, boli sme na 3 dni v Londýne. To nám úplne stačí. Alebo si zoberieme 10 dní dovolenky a som doma a robíme si výlety kade tade, ideme na kupko, do termal parku apd. To nám úplne stačí.

Mimochodom, máme slušné príjmy, dve autá, byt bez hypo, žiadne pôžičky. Ale na čo... nie každý potrebuje peniaze oplieskať za dovolenku. Každý má iné priority.

autor
Dnes o 11:50
@anonym_3fdfda

@anonym_autor a teba co do toho? chudera si akurat ty, potom sa zacnes hrat na samaritanku, aha uz sa hrajes ze ti to je luto, och. take pozname.

@anonym_3fdfda Ja sa vazne pytam, ze ako je to mozne, ak su dvaja pracujuci. Len ma to zaujima. Urazky si nechaj pre niekoho od cesty, ja komunikujem slusne.

anonym_3fdfda
Dnes o 11:50
@anonym_autor

@anonym_3fdfda Ja sa vazne pytam, ze ako je to mozne, ak su dvaja pracujuci. Len ma to zaujima. Urazky si nechaj pre niekoho od cesty, ja komunikujem slusne.

@anonym_autor co ta to trapi? mas PMS ? alebo? ved to je cisto ich Vec.😈

autor
Dnes o 11:51
@anonym_fa5571

Vieš čo, podľa mňa nie každý míňa na dovolenku, Jednoducho majú iné náklady, a tým pádom im je ľúto dať financie na dva týždne alebo na 10 dní niekde. Poviem ti, kedy som bola naposledy pri mori - v roku 2007, Chorvátsko, autobus, pol penzia. Zájazd nás stál 6500 SKK, to bolo mega lacné.

Pamätám si, že keď som si nakúpila oblečko, plavky, veci na dovču dala som za to 2000 SKK. Potom vreckové tam 2000 SKK. Jednoducho ma to vyšlo na viac ako 10k za osobu a to bola vtedy moja mesačná výplata v čistom.

Bolo na čistých 7 nocí plus cesta. Pre mňa to bolo veľmi dlho, na jednom mieste. Nudila som sa tam a to sme si robili výlety každý deň niekde. Po návrate mi to prišlo ľúto, že som mesačnú mzdu vyhodila za pár dní.

My odvtedy chodíme na dovolenky na predĺžený víkend po Slovensku, Budapešť, Praha, Krakow, boli sme na 3 dni v Londýne. To nám úplne stačí. Alebo si zoberieme 10 dní dovolenky a som doma a robíme si výlety kade tade, ideme na kupko, do termal parku apd. To nám úplne stačí.

Mimochodom, máme slušné príjmy, dve autá, byt bez hypo, žiadne pôžičky. Ale na čo... nie každý potrebuje peniaze oplieskať za dovolenku. Každý má iné priority.

@anonym_fa5571 Vy to ale takto chcete, oni by ale chceli ist, ale nemozu kvoli peniazom. Taks i hovorim, ze ako je mozne, ze dva dospeli si nevedia nasetrit na dovolenku.

januska12323
Dnes o 11:51
@anonym_autor

@anonym_autor keď nevieš aké majú výdavky sú tieto tvoje teórie na dve veci.

anonym_801219
Dnes o 11:52

A preco by museli chodit na dovolenku? Nie kazdy je ten dovolenkovy typ, za to, ze dnes je v mode cestovat, tak to neznamena, ze kazdy musi. Niekomu staci turistika v okoli a peniaze mozno setria na byvanie - kupu nehnutelnosti, rekonstrukcie, atd.. Kazdy ma ine priority. Naozaj nevidim dovod na to, aby si sa do takych veci starala. Fakt to nerob, vyznievas potom ako zakomplexovana chudera, co sa ventiluje na bezbrannych nicnetusiacich normalnych ludoch v jej okoli.

anonym_325469
Dnes o 11:53

@anonym_autor pijú, fajčia, drogujú, gemblujú, stávkujú, prežierajú sa?

anonym_c7d4a5
Dnes o 11:55
@anonym_autor

@prasiatko30 Vobec nie, skor mi to je luto.

@anonym_autor A prečo ti ich je ľúto? Ber to tak, že sú leniví a hlúpi. Ľudia, ktorí chcú ísť na dovolenku a pritom používajú takúto výhovorku sú jednoducho takí alebo finančne negramotní. Za tie roky by našetrili, ale možno radšej prefajčia, prepijú.

anonym_51c1cd
Dnes o 11:56

My tiež nechodíme. Jednak nie je začo - e, ale najmä staráme sa o ZŤP dieťa.
A teraz si kopni ako to gazdujeme.

zmrzlinka2021
Dnes o 11:57

@anonym_autor

A chcú ísť na dovolenku?

autor
@anonym_51c1cd

My tiež nechodíme. Jednak nie je začo - e, ale najmä staráme sa o ZŤP dieťa.
A teraz si kopni ako to gazdujeme.

@anonym_51c1cd Ja nie som ta ktora kope. Nemam dovod. A u teba chapem. Starostlivost o ztp dieta je narocna, aj financne.

kirin95

Chapem ze toto je pre niektorych ludi v dnesnej dobe neuveritelne, ale nie kazdy je posadnuty cestovanim a pravepodobne maju ine priority nez dovolenku, aj ked by na nejaku radi isli

anonym_aa864c

Nie pre kazdeho je cestovanie/dovolenky. Jednoducho ist nechceli.
Ci sa sťažujú, plaču, ľutujú ze neboli?

anonym_50a2e6

@anonym_autor tak im zaplať tu dovolenku🤣 starať sa do cudzích, to je bomba….. a možno majú iné priority, ako riešiť dovolenku, Kriste pane…. My sme tiež neboli 9rokov a ani sa nechystáme. Každému to môže byt u prdele, na čo šetríme. Ja si radšej našetrím na nové auto. Bude mi slúžiť viac rokov, ako dovolenka, na ktorej budem týždeň/dva. Priority…

autor
Dnes o 11:58
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

A chcú ísť na dovolenku?

@zmrzlinka2021 Ano, vcera som bola na navsteve u nich. Ona je z toho dost nestastna, chcela by konecne niekam ist, ale podla jej slov sa vzdy nieco pokazi, pokasle.

anonym_51c1cd
Dnes o 11:59

Moja kolegyňa chodila s manž. každý rok. Zobrali si pôžičku a dovolenka každý rok min. Grécko. Chodili na konci sezóny, my sme jej to dopriali a jej financie neriešili. Kým išli na ďalšiu dovolenku za rok splatili predch. dovolenku.

anonym_a7887e
Dnes o 11:59

my sme neboli nikde 12 rokov, ked skoncil rodicak, som zacala chodit na dovokenky, vacsinou som rok setrila

autor
Dnes o 12:00
@anonym_50a2e6

@anonym_autor tak im zaplať tu dovolenku🤣 starať sa do cudzích, to je bomba….. a možno majú iné priority, ako riešiť dovolenku, Kriste pane…. My sme tiež neboli 9rokov a ani sa nechystáme. Každému to môže byt u prdele, na čo šetríme. Ja si radšej našetrím na nové auto. Bude mi slúžiť viac rokov, ako dovolenka, na ktorej budem týždeň/dva. Priority…

@anonym_50a2e6 Ked sa ti niekto stazuje, ze by rad niekam siel, ale nie je za co, tak rozmyslam, kde je chyba, ked dvaja dospeli nie su schopni nasetrit. Nic viac, netreba v tom hladat nudu alebo moj pokaslany zivot, ako je tu zvykom.

orisker
Dnes o 12:03

Ako je to možné?!
Ako nič...

...a keď sa Tebe niekto sťažuje, že by rád niekam šiel, neznamená to, že svoju sťažnosť myslí úprimne.
Možno sú to len reči a v skutočnosti im to takto vyhovuje. A s Tebou o tom len rád debatuje.

terezka1947
Dnes o 12:03

@anonym_autor ...asi na ňu ísť nechceli...majú iné priority,či vážny problém,či....je to ich vec.

anonym_7d30eb
Dnes o 12:04

My sme boli na dovolenke na svadobnej ceste v roku 2012 a potom so 4 detmi minule leto. Aj to len v HR autom. A?
Ale ano, setrili sne na pozemok, potom ho kipili, predali, kupili a prerabali dom. A hoci na dvore to mame ako na cigancisku, s prepacenim, byvat sa uz da. Tento rok planujeme zateplovat. Takze zase to nevidim ruzovo dalsich par rokov. Ale aj keby toto nebolo, ved nemusia ludia nikam chodit, ci je to povinne vyt 3x rocne pri mori?

Strana
z4