icon

Čo vás motivuje siahnuť po mobile?

zuzanita1609
29. okt 2025

Zdravím.Téma na odľahčenie, pobavenie, trošku vypnúť z každodenného zhonu. Čo Vás vie tak nadchnúť (a pritom nie ste ten typ, ktorý fotí úplne čokoľvek),aby ste chytili do rúk mobil a toto musím odfotiť. U mňa je to príroda,keď mi niečo vyrazí dych. Neskutočné farby 😊,použijem to ako predlohu na opätovné začatie maľby "temperkami", hneď po tom,čo ešte musím dnes stihnúť. Prajem Vám krásny deň žienky 🤗. (Pošlite aj vy vaše inšpirácie).

Čo vás motivuje siahnuť po mobile?Čo vás motivuje siahnuť po mobile?
20erika07
29. okt 2025

Deti, pes ale doma . Mne vobec von nenapadne vyberať mobil a fotit. Ked ma nieco nadchne , iba si to užívam, ze som tam. Preto ani nemame vela fotiek zo zazitkov von, iba ked sme viacerí tak ostatné osadenstvo foti vsetko ,tak máme aj my foto potom.

zuzanita1609
autor
29. okt 2025

Adminko mi zmenil názov témy,ale nehnevám sa 😁. Samozrejme,že motivácia siahnuť po mobile môže byť aj kritická, teda mala by byť. Takto to vyznieva úplne od veci. Nevadí 😚.

anonym_64d71e
29. okt 2025

Moje dieťa 😍

done
29. okt 2025

fotime ked sme na vylete, mesta, hrady, skaly...

anonym_36d261
29. okt 2025

Výhľad z balkóna 😀 ani neviem čo. Vždy to isté a pritom stále iná fotka 🫢 poteším sa jeden deň a potom vymažem. Deti fotím priebežne, ale už oveľa menej, ako keď boli bábätká. Vylety vôbec, tam ani neberiem mobil. Len manžel jeden pre istotu. A raz keď sme cestovali do Čiech, tak nás zastavilo stádo oviec 🤣 to som manželovi brala mobil a fotila, aj bača zapózoval 🥰

tiezjedna
29. okt 2025
@zuzanita1609

Adminko mi zmenil názov témy,ale nehnevám sa 😁. Samozrejme,že motivácia siahnuť po mobile môže byť aj kritická, teda mala by byť. Takto to vyznieva úplne od veci. Nevadí 😚.

@zuzanita1609 ja milujem fotky z lietadla pred pristátím...😉

zuzanita1609
autor
29. okt 2025
@tiezjedna

@zuzanita1609 ja milujem fotky z lietadla pred pristátím...😉

@tiezjedna Krásne 😃🤗. Vo veľkom, komerčnom som ešte neletela,ale z "Cestny" som vyskakovala, Výšky sa nebojím, skôr hĺbok -jaskyne a jej malé, tesné prechody. Ale ďakujem, nádhera 🤗

maca1984
29. okt 2025

Ja sa občas cítim ako čínsky turista 🤣

guiseppinka
29. okt 2025

Kedysi som fotila ozaj ako japonsky turista. Kazdu tabulu, ze ved potom si to precitam. Doma pri triedeni fotiek ma to preslo. Neznasam to. Teraz fotim skor blbosti, ktore poslem kamoske (salku kavy, pohar vina, ktorym si akoze na dialku strngneme a vymazem). Decka tiez naozaj vynimocne. Neznasam, ked mi niekto povie, pozrime si fotky z dovce a tam 1000 zaberov jeho pri hotelovom bazene...

zuzanita1609
autor
29. okt 2025
@maca1984

Ja sa občas cítim ako čínsky turista 🤣

@maca1984 krásne 😊,ale ak sa to ukladá niekde do zložky v Pc a potom,po rokoch si to človek rád pozrie.

maca1984
29. okt 2025
@zuzanita1609

@maca1984 krásne 😊,ale ak sa to ukladá niekde do zložky v Pc a potom,po rokoch si to človek rád pozrie.

@zuzanita1609 ja si ukladám len ozaj také pre mňa výnimočné. Robím to 5 rokov a mám tam okolo 300 fotiek. Toto som vytiahla z mobilu čo ešte mám v mobile.To mažem alebo ukladám vždy na konci/začiatku roka 😄 zvyšok potom vymažem.

gondyo
29. okt 2025

Ja nefotím veľa,ale keď už tak prírodu

zuzanita1609
autor
29. okt 2025
@gondyo

Ja nefotím veľa,ale keď už tak prírodu

@gondyo Hezkyyy 😃,tá muchotrávka na pni nemá chybu,toto by som fotila aj ja 😁.

anonym_27dcf7
29. okt 2025

@zuzanita1609 Ja fotím dá sa povedať všetko, deti ako rastú, prírodu, kvety čo zasadim a teším sa z toho. Proste každý rok všetko je iné nové. Aj výlety keď ideme niekam všetko fotim a potom ukladám fotky že kde sme boli. Cez upršané dni to pozeráme s deťmi a majú z toho radosť. Väčšina výletov tak ideme len raz za život tak chcem mať pamiatky. Na niektoré pekné miesta radi sa vraciame aj viac krát.

tiezjedna
30. okt 2025
@zuzanita1609

@tiezjedna Krásne 😃🤗. Vo veľkom, komerčnom som ešte neletela,ale z "Cestny" som vyskakovala, Výšky sa nebojím, skôr hĺbok -jaskyne a jej malé, tesné prechody. Ale ďakujem, nádhera 🤗

@zuzanita1609 ja milujem lietanie. Môj manžel hovorí, že som sa minula povolaniu😂 Aspoň máme to šťastie, že sme "prelietali" už väčšinu sveta... Inak u mňa je taký paradox, že lietania sa nebojím vôbec, ale na rozhľadňu ani na nič iné s kovovou dierovanou alebo priehľadnou podlahou ma nedostaneš ani párom volov🙉😂 Úplná paralýza😂 Výnimkou bol teda iba Grand Canyon, kde som bola tak ohromená, že som zabudla, že som na Sky Walk🙈😂

zuzanita1609
autor
30. okt 2025
@tiezjedna

@zuzanita1609 ja milujem lietanie. Môj manžel hovorí, že som sa minula povolaniu😂 Aspoň máme to šťastie, že sme "prelietali" už väčšinu sveta... Inak u mňa je taký paradox, že lietania sa nebojím vôbec, ale na rozhľadňu ani na nič iné s kovovou dierovanou alebo priehľadnou podlahou ma nedostaneš ani párom volov🙉😂 Úplná paralýza😂 Výnimkou bol teda iba Grand Canyon, kde som bola tak ohromená, že som zabudla, že som na Sky Walk🙈😂

@tiezjedna bože,Grand Canyon, rieku Colorado splaviť (tam sa na to čaká rokyyy) nepustia tam kohokoľvek,kto si vezme "nafukovačku"či kajak 🤭...🥲. Závidím, v dobrom,že si bola tam 😉🤗.

tiezjedna
30. okt 2025
@zuzanita1609

@tiezjedna bože,Grand Canyon, rieku Colorado splaviť (tam sa na to čaká rokyyy) nepustia tam kohokoľvek,kto si vezme "nafukovačku"či kajak 🤭...🥲. Závidím, v dobrom,že si bola tam 😉🤗.

@zuzanita1609 úžasné to bolo! Ak sa podarí, treba zažiť🙏 Prebehli sme Arizonu, Nevadu, Colorado (za mňa top), vlani sme pridali New York👍

zuzanita1609
autor
30. okt 2025
@tiezjedna

@zuzanita1609 úžasné to bolo! Ak sa podarí, treba zažiť🙏 Prebehli sme Arizonu, Nevadu, Colorado (za mňa top), vlani sme pridali New York👍

@tiezjedna ja viem,ale iba z videnia a zážitkov iných na YouTube,do Nevady ma to tiahne už dlho. V Las Vegas chcem iba stráviť noc a tie svetielka všade 😁ale do púšte a okolo Colorada aspoň mesiac by mi nevadilo. Keď uvidim na vlastné oči, čo tá rieka vytvorila,potom pôjdeme opačným smerom,na Kamčatku 😊. Ináč aj Mongolsko by som chcela vidieť, taktiež Tibet, Albánsko,kde to ešte funguje ako mimo civilizovaný svet. Žiadne more a destinácie. Napríklad do Dunaja by som šla iba kvôli tej veži, Burj Khalifa,alebo aj na piesok,ak tam ešte nejaký majú 🤭.

tiezjedna
30. okt 2025
@zuzanita1609

@tiezjedna ja viem,ale iba z videnia a zážitkov iných na YouTube,do Nevady ma to tiahne už dlho. V Las Vegas chcem iba stráviť noc a tie svetielka všade 😁ale do púšte a okolo Colorada aspoň mesiac by mi nevadilo. Keď uvidim na vlastné oči, čo tá rieka vytvorila,potom pôjdeme opačným smerom,na Kamčatku 😊. Ináč aj Mongolsko by som chcela vidieť, taktiež Tibet, Albánsko,kde to ešte funguje ako mimo civilizovaný svet. Žiadne more a destinácie. Napríklad do Dunaja by som šla iba kvôli tej veži, Burj Khalifa,alebo aj na piesok,ak tam ešte nejaký majú 🤭.

@zuzanita1609 mňa strašne láka Aljaška... nemám síce rada zimu a chlad, ale učarovalo mi Laponsko, tak by som to prekusla. To bolo naprosto famózne👍 Dubaj za mňa naleštená bieda, sú oveľa krajšie destinácie na svete... Ale zase sa im nedajú uprieť top služby, v tom sú neskutoční. My tam lietame každoročne v novembri, pretože počasie je ideál a naše decká milujú tie ich aqua/fun parky👍

zuzanita1609
autor
30. okt 2025
@tiezjedna

@zuzanita1609 mňa strašne láka Aljaška... nemám síce rada zimu a chlad, ale učarovalo mi Laponsko, tak by som to prekusla. To bolo naprosto famózne👍 Dubaj za mňa naleštená bieda, sú oveľa krajšie destinácie na svete... Ale zase sa im nedajú uprieť top služby, v tom sú neskutoční. My tam lietame každoročne v novembri, pretože počasie je ideál a naše decká milujú tie ich aqua/fun parky👍

@tiezjedna mňe Dubaj pripomína Egypt,teda v ďalších generáciách,bude ako Egypt a pohľady, obdiv,ako na pyramídy. Zafúka pieskom 🤭