icon

Dali by ste šancu bývalému väzňovi?

4. jan 2026

Iba čisto filozoficky , dali by ste šancu niekomu kto bol vo väzení (nie za vraždu alebo pedofíliu) pár rokov a následne sa z debila stal fakt slušný človek a zmenilo ho to k lepšiemu,žeby ste ani nepovedali že v base bol?

Strana
z3
anonym_999ba5
4. jan 2026

Tým ze mam dve deti tak nie

anonym_776921
4. jan 2026

Nie nedala, vacsinou sa to spravanie opakuje a padnu do trestnej cinnosti opakovane

anonym_a79e57
4. jan 2026

Podľa toho začo.

enmery
4. jan 2026

Nie.

autor
4. jan 2026

No v okolí mám takého človeka, na počudovanie veľmi milý človek, mal strašne zlatú babu už roky po vyjdení stadial . Zmena životného štýlu riadna,nie sú tam uz náznaky opakovania. Dokonca pracuje ako terapeut ktorého vychvaľujú

Len ma zaujímalo aký na to majú ľudia pohľad,čisté filozoficky

doriiis
4. jan 2026

Pravdepodobne nie. Ale poznám jedného, ktorý si odsedel 4,5 roka a dnes je z neho ( podľa toho čo viem a vidím) skvelý manžel a otec a nevlastný otec.

cyneric
4. jan 2026

Ťažko povedať, sú ľudia ktorí si idú sadnúť za krádež, domáce násilie a potom sú ľudia ktorých v mladosti čapli s vreckom “herbálneho čaju” a to bol ich najväčší prehrešok voči spoločnosti.

dvadsatosem
4. jan 2026

Záleží za čo sedel. Ak pestoval marihuanu pre svoju vlastnú potrebu a načapali ho tak áno. Keď díloval piko alebo niekomu rozbil držku tak nie 🙂

anonym_776921
4. jan 2026

No ja poznam len takych co do toho padli opakovane kradeze, stalking...a sedia opakovane

anonym_d5fbbf
4. jan 2026

Poznám pár ľudí, čo chodia z väzenia na slobodu ako na dovolenku (na pár týždňov). Poznám však aj takých, čo si niečo v minulosti odsedeli a dnes sú z nich slušní ľudia. Dokonca aj jeden môj sused ale väčšina to o ňom ani nevie, žije si veľmi dobre, pracuje,... Takže záleží od veľa faktorov. Ktovie koľko žien o minulosti svojho muža ani nevie. Register sa dá po rokoch vymazať.

anonym_4ff0ac
4. jan 2026

Nie, do basy sa nedostanes len tak. To už musí byt poriadny pruser. Lebo väčšinou sú to podmienky a všelijaké alternatívy, takze to nebolo len tak

anonym_ac2106
4. jan 2026

Poznam par ludi a ich agresivita je lahko vznetliva. Vypada kludne normalne ale ked ho nieco nastartuje nepozna sa. Cize nie

bloger
4. jan 2026

Záleží od toho, že za čo bol odsúdený. Určite to ale nevylučujem. Verím tomu, že mnoho odsúdených úprimne túži zmeniť svoj život. A mať niekoho kto ti verí je skvelá motivácia.

anonym_f5557e
4. jan 2026

@anonym_autor nie

anonym_6b414a
4. jan 2026

najlepsi kamarat ako mlady fagan prepadol postarku ... odsedel si 5 rokov.. dnes je z neho slusny clovek ma krasne zdrave deti,zenu kt ho miluje a vedie normalny zivot ..mozno daleko lepsi ako ten co vo vezeni nikdy nebol ... takze za mna zalezi kedy a za co bol v base .. nie kazdy je hned kriminalnik do konca zivota mnohy sa poucili .. mnohy urobili len chybu,, niekto kt cely zivot nepil sa raz spil a mal nehodu..alebo proste len spanikaril etc... nesudim hned ..

autor
4. jan 2026
@anonym_6b414a

najlepsi kamarat ako mlady fagan prepadol postarku ... odsedel si 5 rokov.. dnes je z neho slusny clovek ma krasne zdrave deti,zenu kt ho miluje a vedie normalny zivot ..mozno daleko lepsi ako ten co vo vezeni nikdy nebol ... takze za mna zalezi kedy a za co bol v base .. nie kazdy je hned kriminalnik do konca zivota mnohy sa poucili .. mnohy urobili len chybu,, niekto kt cely zivot nepil sa raz spil a mal nehodu..alebo proste len spanikaril etc... nesudim hned ..

@anonym_6b414a tak tu bol problém s alkoholom a kvôli tomu sa pobil ale ako vyšiel už tak nepije a nemá také agresívne chovanie ,fakt je milý chalanisko, s výbuchmi hnevu pracuje ale už by neublizil

autor
4. jan 2026
@anonym_6b414a

@anonym_6b414a a ako prepadol,fyzicky napadol resp zbil?

anonym_6b414a
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_6b414a tak tu bol problém s alkoholom a kvôli tomu sa pobil ale ako vyšiel už tak nepije a nemá také agresívne chovanie ,fakt je milý chalanisko, s výbuchmi hnevu pracuje ale už by neublizil

@anonym_autor skor ako vezenie by ma trapili vybuchy hnevu ... pracuje na tom znamena ze ich stale ma? z mileho sa stava zviera? cez to by som nesla ... ale ak by som sa zamilovala tak asi by som to skusila,ale isla by som veeeelmi opatrne a pri maleom naznaku nasilia hned ukoncila

anonym_6b414a
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_6b414a a ako prepadol,fyzicky napadol resp zbil?

@anonym_autor nie nezbil.. zhodil z bicykla a ukradol jej peniaze ... pri pade sa zranila .. spravil to lebo mal zly vztah a jeho priatelka ho k tomu nahovorila..zial bol aj ozbrojeny aj ked len plynovou .. preto 5 rokov..

autor
4. jan 2026
@anonym_6b414a

@anonym_autor skor ako vezenie by ma trapili vybuchy hnevu ... pracuje na tom znamena ze ich stale ma? z mileho sa stava zviera? cez to by som nesla ... ale ak by som sa zamilovala tak asi by som to skusila,ale isla by som veeeelmi opatrne a pri maleom naznaku nasilia hned ukoncila

@anonym_6b414a nie naopak,zo zvieraťa sa stáva milý,vidím to. Ako úprimne obdivujem takých ľudí,veľmi je to milý človek a ľudia ho majú radi čo viem.
U neho viem že problém.bola zla spolocnost

anonym_f1d64c
4. jan 2026
@anonym_autor

No v okolí mám takého človeka, na počudovanie veľmi milý človek, mal strašne zlatú babu už roky po vyjdení stadial . Zmena životného štýlu riadna,nie sú tam uz náznaky opakovania. Dokonca pracuje ako terapeut ktorého vychvaľujú

Len ma zaujímalo aký na to majú ľudia pohľad,čisté filozoficky

@anonym_autor áno dala by som šancu, ale nie každému. Záležalo by za čo by sedel, akú energiu by vyžaroval. Mne sa to stalo keď som mala 21, zamilovala som sa do muža, ktorý si si odsedel 8 rokov. Bol veľmi pekný, inteligentný a mal snahu o nápravu. Ľúbila som ho veľmi. Časom sa to prevalilo. Moji rodičia boli šokovaní, bolo to neakceptovateľné.. Nasledoval rozchod. Našiel si babu, oženil sa mali spolu dieťa. Ja som sa tiež vydala. Občas sme si napísali. Po rokoch som si ho pridala na FB. Žije usporiadaný život. Medzi časom sa rozviedol, mal krásnu a úspešnú manželku. Pekného a úspešného syna. Už nikdy sa nedostal na šikmú plochu. Stále je z neho prítazlivy, rozhľadený muž. Veľmi mu fandím a v mojom srdci ma stále svoje miesto. Je to už 25 rokov a som rada, že som sa v ňom nezmýlila.

wiliam3royal
4. jan 2026

@anonym_autor "a následne sa z debila stal fakt slušný človek"

99% ludi co boli, su a budu v base sa nikdy nezmenia, v prvom rade je to clovek ktory dokazatelne klamal, pracoval s drogami a spôsobil nasilne trestne ciny, uz len to ze je to herec bude vzdy 100% riziko vo vztahu, rozdiel medzi nim a narcisom / ziarlivcom nevidim, co sa tyka drog, tak to je pekne svinstvo a do tretice nasilne trestne ciny, este len nam zacal rok a uz na Slovensku bodali noze, nie, svina z väzenia sa nikdy nenapravi, bude to dozivotny nepriatel.

anonym_f1d64c
4. jan 2026
@wiliam3royal

99% ludi co boli, su a budu v base sa nikdy nezmenia, v prvom rade je to clovek ktory dokazatelne klamal, pracoval s drogami a spôsobil nasilne trestne ciny, uz len to ze je to herec bude vzdy 100% riziko vo vztahu, rozdiel medzi nim a narcisom / ziarlivcom nevidim, co sa tyka drog, tak to je pekne svinstvo a do tretice nasilne trestne ciny, este len nam zacal rok a uz na Slovensku bodali noze, nie, svina z väzenia sa nikdy nenapravi, bude to dozivotny nepriatel.

@wiliam3royal mýliš sa. Je 1% ľudí, ktorý sa poučia. A nemuseli dílovat, kradnúť, ani byť násilníci. Vplyv zlej partie v mladom veku. Ja by som nikdy neobhojovala násilníka, ani dílera drog, vraha už vôbec nie.

autor
4. jan 2026
@wiliam3royal

@wiliam3royal tam drogy neboli ale alkohol,tak sú daktori výnimki no ale veľmi malo

beata_k
4. jan 2026

Autorka, ma vybuchy hnevu. Ono je to pekne, ze na nich pracuje, ale stale mu opat moze rupnut v bedni. A odskaces si to ty. Tu sa nebavime o jednej facke. On bol kvoli tomu vo vazeni!

autor
4. jan 2026
@wiliam3royal

@wiliam3royal a boli to také mužské rivalky bitky, proste ešte väčším debilom dal po hube😄

autor
4. jan 2026
@beata_k

Autorka, ma vybuchy hnevu. Ono je to pekne, ze na nich pracuje, ale stale mu opat moze rupnut v bedni. A odskaces si to ty. Tu sa nebavime o jednej facke. On bol kvoli tomu vo vazeni!

@beata_k ale ja s ním neplánujem byť ,mňa len zaujímal názor druhých ako to berú,ako vnímajú takých ľudí,naozaj 🙂

beata_k
4. jan 2026
@anonym_autor

@wiliam3royal a boli to také mužské rivalky bitky, proste ešte väčším debilom dal po hube😄

@anonym_autor Slepo si ho tu zastavas. Aby si po hube raz nedostala ty.

beata_k
4. jan 2026
@anonym_autor

@beata_k ale ja s ním neplánujem byť ,mňa len zaujímal názor druhých ako to berú,ako vnímajú takých ľudí,naozaj 🙂

@anonym_autor Aha. Tak ok.

autor
4. jan 2026
@beata_k

@anonym_autor Aha. Tak ok.

@beata_k
@beata_k našťastie ženu nikdy neudrel a bol na ne milý aj počas grazelstva,ešteže tak no. Len dúfam že ktorú si nájde bude ok 🙂

Strana
z3