Je Káčerovo vhodné pre dnešné deti?
Ahojte, pozerala som Káčerovo na tv JOJ čo som videla tiež ako malá ale znepokojilo má to že tam nejaký ten ich káčer vycapal tých malých po zadku je to v poriadku v dnešnej dobe ?
@anonym_autor jáj bitka, ako bitka... po zadku je normálne dať, nehrajme sa tu na týranie
Zas nerobme dramu ešte aj z detskej rozprávky
Ako prežiješ červenú ciaoicku? Tam vlk zozral staru mamu a v Snehulienke sa kráľovna o vraždu Snehulienka pokúšala snáď 3x
Vsak nikto ti nekaze vycapat svoje deti. Ci?
Ozaj, ked uz o rozpravkach. Dobsinskeho rozpravky su v dnesnej dobe v poriadku? Alebo Grimmovci? Alebo Andersenove rozpravky?
@viestta fúha tak tie by mali byť v dnešnej dobe neprípustné už deťom, samé násilie na nich strach bojovanie ach jaj
@anonym_autor To sa naozaj nad tymto pozastavas?🤦♀️😁 Ved to nedavaj pozerat dietatu, pusti mu inu rozpravku, je ich vela🤷♀️🙂
Za chvilku sa budu brat taketo rozpravky ako "horor pre deti" a my ako malí sme ich v pohode pozerali a smiali sa na nich...🙂
@anonym_autor To sa naozaj nad tymto pozastavas?🤦♀️😁 Ved to nedavaj pozerat dietatu, pusti mu inu rozpravku, je ich vela🤷♀️🙂
Za chvilku sa budu brat taketo rozpravky ako "horor pre deti" a my ako malí sme ich v pohode pozerali a smiali sa na nich...🙂
@motylik2559 nepúšťam, len ma prekvapilo to násilie aj v detskej rozprávke
Tom a Jerry si niekedy videla čo si robili? 😀 v detstve to bola moja obľúbená rozprávka a myslím, že zo mňa vyrástol normálny človek, ktorý nikdy nedal nikomu kladivom po hlave
@motylik2559 nepúšťam, len ma prekvapilo to násilie aj v detskej rozprávke
@anonym_autor Ja by som to nasilim zrovna nenazyvala, ale ano v dnesnej dobe sa vsetko vnima inak, pretoze ludia su uz na seba a vnimanie veci takí hakliví, ze uz skor rozmyslam, ci nie je chore toto, nez nejake kacerovo🤷♀️
Tom a Jerry si niekedy videla čo si robili? 😀 v detstve to bola moja obľúbená rozprávka a myslím, že zo mňa vyrástol normálny človek, ktorý nikdy nedal nikomu kladivom po hlave
@lindous Presne! 👌 Tom a Jerry som aj ja zboznovala, aj ako dieta a dokonca, aj teraz este by som sa vedela na tom zasmiat🙈🙂
@lindous Alebo aj Pockaj zajac bol super😄🥰
Pred 50 rokmi keď som bola dieťa, nikoho ani nenapadlo myslieť si ze je to nevhodná rozprávka. Táto dnešná doba je už fakt drbnuta 🤦🏻♀️
@lindous áno aj to som pozerala ako malá a tiež tam tá pani občas vyčapala aj Tomma aj Jerryho a desí má že v minulosti to násilie bolo viac normalizované na deťoch ktovie prečo to tak bolo 🤔🤔
A zabudli ste na satanskeho harryho pottera..co maju tie chudence pozerat 🥲
@sisa_s tak to snáď nieje pre deti nie ? Nikdy som to celé nevidela, ja sa toho proste bojím
@sisa_s tak to snáď nieje pre deti nie ? Nikdy som to celé nevidela, ja sa toho proste bojím
@anonym_autor pottera?
Nerobme dnes z detí izolované citlivky. Žiadna nemáme traumu z detských rozprávok. Viac ublíži deti izolovať, nepreberať s nimi ťažšie témy, aby náhodou neboli detičky smutné a traumatizované. Leví kráľ je v dnešnej dobe tiež neprípustná rozprávka?
@anonym_autor preco pozera dospela osoba Kacerovo?😂
Chora doba, same snowflakes kam sa len clovek pozrie. Dnes som citala, ze niekde v Anglicku v kniznici cenzuruju obrazy starych majstrov kvoli nahote.... v univerzitach diela svetovej literatury maju upozornenia na "tazke temy" ako nasilie, sex, atd. aby sa z toho niekto nedajboze nezrutil. Akoby clovek nemal ziadnu sebareflexiu a svoju volu. Ved ak mi nieco vadi, nepozeram to, necitam to, otocim sa, odidem. Ci?
@lindous áno aj to som pozerala ako malá a tiež tam tá pani občas vyčapala aj Tomma aj Jerryho a desí má že v minulosti to násilie bolo viac normalizované na deťoch ktovie prečo to tak bolo 🤔🤔
@anonym_autor Rozprávka sama o sebe nie je nijak nebezpečná, omnoho väčší vplyv na dieťa má domáce prostredie, výchova, reálni ľudia okolo neho a to ako sa k sebe a ku nemu správajú... dieťa si vie dosť skoro uvedomiť, že takáto rozprávka je fantázia, že to je prehnané, že tam neplatia fyzikálne zákony, že postavičky to nebolí a nič sa im nestane a o tom všetkom sa dá s deťmi samozrejme rozprávať...
prave mi od*ebalo dekel ... co uz ludia riesia
moj syn mal v citanke rozpravku medovnikovy domcek, kde jezibabu hodili do pece a upiekli. tak ked v skolskych ucebniciach to nie je nevhodne...
@anonym_autor
Preto ze vela policky korektnych kretenov co nemaju nic ine na praci ako prepisovat rozpravky na nove edicie a sa trasu kde by este mohli strcit do nich este zopar farebnych a LGBT., propaganda nie pozrite nove verzie snehulienky a sedem trpaslikov, princa vyhodili a nazov trpaslici sa vymazal , dufam ze buduca princezna bude bipolar 🤮
moj syn mal v citanke rozpravku medovnikovy domcek, kde jezibabu hodili do pece a upiekli. tak ked v skolskych ucebniciach to nie je nevhodne...
@lauruska_sumienka Však to bola normálne sadisticka vražda niekoho hodiť do pece a upiecť v 90!rokoch to robila mafia 🤣🤣🤣
Sa ani nečudujem že v dnešnej dobe sú deti tak rozmazané keď nemôžu pozrieť rozprávky kde káčer capne po zadku kaciatko 🙈
Keď sa na to tak pozrieme: Janko a Marienka boli v skutočnosti vandali, čo poškodili fasádu na jezibabinom dome. Ona zas bola kanibalka, ktorá si ich vykrmovala, aby ich zjedla. Za čo oni neváhali ju za živá upalit v pecí. Z troch prasiatok dvaja boli leniví flakaci, ktorí sa pri živili na rozumnom bratovi. Šípkou Ruzenku pobozkal nejaký uchyl, ktorý využil, že bola v bezvedomí. Koza nechala 7 maloletých doma pod zámienkou kúpy mlieka, hoci to bola koza a mlieko mala, len aby vypadla z domu. Bohvie, kde naozaj bola. Snehulienka žila v polyamorii so 7 chlapmi. Popoluskina macocha odrezala z nohy vlastnej dcére, aby ju konečne vydala. Princezná so zlatou hviezdou na čele brigadovala v kuchyni v kožuchu z myši a vôbec nedbala na hygienické štandardy.....
Odporúčam pozrieť “mraziva tajemstvi”, potom už nezapneš väčšinu rozprávok 😂
@anonym_autor
Preto ze vela policky korektnych kretenov co nemaju nic ine na praci ako prepisovat rozpravky na nove edicie a sa trasu kde by este mohli strcit do nich este zopar farebnych a LGBT., propaganda nie pozrite nove verzie snehulienky a sedem trpaslikov, princa vyhodili a nazov trpaslici sa vymazal , dufam ze buduca princezna bude bipolar 🤮
@anonym_aebbf9 tak ty máš dosť tiež 😃😃

Vsak nikto ti nekaze vycapat svoje deti. Ci?
Ozaj, ked uz o rozpravkach. Dobsinskeho rozpravky su v dnesnej dobe v poriadku? Alebo Grimmovci? Alebo Andersenove rozpravky?