icon

Je presúvanie postele do kuchyne na testovanie priestoru zvláštne?

ivanah87
Dnes o 05:11

Už som počula názor, že je „chore“, keď si človek prenesie posteľ do kuchyne, aby si reálne otestoval priestor.
V hlave si nevie presne predstaviť rozmery, odstupy ani celkový pocit, preto si to potrebuje fyzicky vyskúšať. Plánuje chatku približne rovnakej veľkosti ako kuchyňa a chce mať istotu, že rozloženie bude fungovať.
Aký máte na to názor?

beata_k
Dnes o 05:15

@ivanah87 Nemusis prenasat postel. Kup si maliarsku pasku a nalep ju na zem aby si mala predstavu ako to bude v priestore.

ivanah87
autor
Dnes o 05:24
@beata_k

@ivanah87 Nemusis prenasat postel. Kup si maliarsku pasku a nalep ju na zem aby si mala predstavu ako to bude v priestore.

@beata_k ano,samozrejme to cloveka napadne. Ale nie je to to iste. Je rozdiel, ked vidis predpokl.rozmer, a ked realne sedis na posteli. Ja som sa pytala na nazor,ci je to ok. Takze asi predpokladam,ze u teba nie.

beata_k
Dnes o 05:33
@ivanah87

@beata_k ano,samozrejme to cloveka napadne. Ale nie je to to iste. Je rozdiel, ked vidis predpokl.rozmer, a ked realne sedis na posteli. Ja som sa pytala na nazor,ci je to ok. Takze asi predpokladam,ze u teba nie.

@ivanah87 Vyslovene chore niie. Skor dost pracne.

anonym_9f7742
Dnes o 05:43

Prečo pottebuješ niekomu oznamovať, že si testuješ svoj vlastný priestor a vysvetľovať to? Je zo tvoja vec, tvoj prístup. Zdá sa mi to byť výborný nápad a taká noc v kuchyni by prospela možno viacerým na zlepšenie jej funkčnosti napríklad. Mňa by zaujímala u nás akustika a odhlučnenie. Zdá sa mi výrazne horšia oproti iným izbám a viac v nej počujem všetko z okolia.

dadis
Dnes o 05:44

Ja som tak testovala, ci mi nebude v kuchyni zavadzat ostrovcek, dala som do stredu kuchyne stol ppdobnych rozmerov a veru zavadzal mi

richardiv
Dnes o 05:49

Choré je skôr zakladať kvôli tomu tému na fóre a potvrdzovať si tak svoju “normálnost”

adelusha
Dnes o 05:50
@ivanah87

@ivanah87 zvlastne to je, lebo je to neprakticke. Aspon u nas by sa urcite ziadna postel nepresuvala, kedze su tazke a su na poschodi domu, pricom kuchyna je na prizemi. Do toho priestoru ohraniceneho paskou mozes predsa naukladat vacsie krabice /prepravky/ epedy z gauca ci objemne vankuse a zakryt ich plachtou alebo dekou a tym si vytvoris predstavu postele

ivanah87
autor
Dnes o 06:18
@anonym_9f7742

Prečo pottebuješ niekomu oznamovať, že si testuješ svoj vlastný priestor a vysvetľovať to? Je zo tvoja vec, tvoj prístup. Zdá sa mi to byť výborný nápad a taká noc v kuchyni by prospela možno viacerým na zlepšenie jej funkčnosti napríklad. Mňa by zaujímala u nás akustika a odhlučnenie. Zdá sa mi výrazne horšia oproti iným izbám a viac v nej počujem všetko z okolia.

@anonym_9f7742 Bohuzial som si cimkolvek neista a ano,potrebujem potvrdenie, ci je to v poriadku. Pocas mojhi zivota mi dost ludi dalo najavo, ze moje nazory nie su v poriadku a mala by som byt ina.
Toto "stahivanie" sice nepraktizujem ja,ale pravdepod.by som to tiez takto riesila.

martinka13
Dnes o 06:20

My ked sme stavali dom a v ňom dvojgaráž tak som šla autami zaparkovať do toho priestoru, keď to bolo len vykolikovane. A veru sme ju este o meter zväčšili. Takže ak máš chuť a čas, vôbec to nie je čudné. Teda aspoň pre mňa.

777januska777
Dnes o 06:22

Kazdy clovek ma svoje čudné alebo "chore" spravanie. Takze ak si pre niekoho čudná v tomto, tak ver tomh aj ten co ti to povedal je pre nieco čudný. Ja osobne mam rada na ludoch tieto male čudnosti, su take ľudské.

ivanah87
autor
Dnes o 06:47
@adelusha

@ivanah87 zvlastne to je, lebo je to neprakticke. Aspon u nas by sa urcite ziadna postel nepresuvala, kedze su tazke a su na poschodi domu, pricom kuchyna je na prizemi. Do toho priestoru ohraniceneho paskou mozes predsa naukladat vacsie krabice /prepravky/ epedy z gauca ci objemne vankuse a zakryt ich plachtou alebo dekou a tym si vytvoris predstavu postele

@adelusha to mi pride pracnejsie praveze🙈 postel sme preniesli za 5 m. Ale my sme v byte, tvoj pripad uplne chapem

anonym_01476f
Dnes o 06:57

Áno, je to trochu neštandardné, ja som mala nervy len pri kúpe chladničky (vytiahnuť starú a narvať novú). V klasickej panelákovej kuchyni je minimum priestoru a trepať veľké kusy nábytku hore-dole, sa mi zdá trochu choré, ak si viem pomôcť inak. Odmerám metrom, postavím tam nejaké krabice a viem si predstaviť, ako to bude vyzerať. Ale, keď sa toto pytaš, bude tam aj iná diagnóza, pravdepodobne. Neber to ako urážku, prosím.

anonym_9f7742
Dnes o 07:22
@ivanah87

@anonym_9f7742 Bohuzial som si cimkolvek neista a ano,potrebujem potvrdenie, ci je to v poriadku. Pocas mojhi zivota mi dost ludi dalo najavo, ze moje nazory nie su v poriadku a mala by som byt ina.
Toto "stahivanie" sice nepraktizujem ja,ale pravdepod.by som to tiez takto riesila.

@ivanah87 máš originálne myslenie a to je skôr zaujímavé. Nechaj si svoje myšlienky pre seba a svoju rodinu, nehľadaj potvrdenie u cudzích ľudí, ktorých sa Vaša domácnosť a Tvoje súkromie vôbec netýka. Ľudia si radi zvýšia ego na niekom z okolia a keď sa ti to u niekoho stalo, pouč sa a už a nimi nič nezdieľaj.

svetlonos
Dnes o 07:55
@ivanah87

@ivanah87
Zozen si kartóny a rob to s nimi 🙂 sú ľahké a parádne nahradia tu posteľ. Budeš mať potom predstavu ako to bude.

biba_18
Dnes o 08:16

ak si iná - čo aj si - nemusí byť nevyhnutne hendikep... takže na čom by som zapracovala, je tvoje sebavedomie ...
btw, možno posteľ by som neprenášala, použila by som krabice alebo tak - ale je to úplne normálna vec že niekto si potrebuje vizualizovať ...
ja si aj dosť robím priestorové plány na milimetrový papier - som v takýchto veciach pedant, nie že dajako to bude - chcem vedieť presne ... napr. malé kúpelne človek potrebuje mať dobre že nie na milimetre naplánované ...