icon

Je žena vo veku 26 rokov stará?

6. jan 2026

Ahojte.
Mam cerstvych 26 rokov a momentalne som slobodna. Ja osobne si z toho až takú hlavu nerobím a beriem to tak, že ešte mám čas a čo ma prísť príde. Občas chodim aj na rande, ak sa mi nejaký muž pozdáva ale celkom som z desená z môjho okolia. Za poslednú dobu som si aj počas sviatkov vypočula, že už niesom najmladšia, dokonca mi to aj niektorí muži na rande povedali, že mala by som rýchlo konať lebo vlak beží a za chvílu budem out a ja som popravde v šoku. To vážne je pre spoločnost 26 rocna baba stara? Ja sa práveže snažím nesplašiť a dobre si vybrať a nenechať sa oplodniť prvým, ktorý vyzerá ako tak schopne len preto že čas.. ale možno to vnímam zle, neviem..

Strana
z3
anonym_ce4248
6. jan 2026

@anonym_autor úplne si stará,už kupuj truhlu

anonym_bf5569
6. jan 2026

@anonym_autor šak im hovor že máš 20

autor
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_autor úplne si stará,už kupuj truhlu

@anonym_ce4248 ja to myslím vážne, za posledne týždne som to z okolia počula viac než dosť a od nestranných ľudí, preto som v šoku, mne to príde, že ešte som v norme

anonym_ce4248
6. jan 2026

@anonym_autor ale nie teraz bez srandy.Nie si určite stará ale zas nepreberaj dlho,nech neskončis ako stará dievka.Poznala som také a dnes majú 45 a nemajú nikoho ani chlapa a ani deti ale mačky alebo psov.To,že si podľa teba nájdeš vyvoleneho pána úžasného neznamená,že s tebou aj zostane ked mu porodiš dieťa,to nie je žiadna záruka.Nikdy nie je ten ideálny čas.Proste presne čo má prísť príde a ty to nijak neovplyvníš.

rozculena
6. jan 2026

absolútne nie si stará,ľuďom už fakt šibe...

anonym_175df0
6. jan 2026

Trochu sebavedomia, dievca, nebud taka ovplyvnitelna poznamkami inych. Sama dobre vies, ze si este mlada žaburina, tak sa nestresuj a hladaj dalej vhodneho partnera do zivota.

martin_93
6. jan 2026

Rozhodne nie si stará, nenechaj sa rozhodiť takými rečami, každému ide život inak 🙂

anonym_bf5569
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ce4248 ja to myslím vážne, za posledne týždne som to z okolia počula viac než dosť a od nestranných ľudí, preto som v šoku, mne to príde, že ešte som v norme

@anonym_autor však im odpovedz že pokiaľ nebyzeram ako ty tak sa stará necítim

barborab1411
6. jan 2026

Mám dcéru v tvojom veku a teda v našom okolí by si nikto netrúfol povedať ,že je stará a ze by mala rýchlo konať 😂.Kašli na iných ľudí a ži život ako sa páči a chce tebe,tak budeš spokojná 😉

anonym_57199f
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_autor ale nie teraz bez srandy.Nie si určite stará ale zas nepreberaj dlho,nech neskončis ako stará dievka.Poznala som také a dnes majú 45 a nemajú nikoho ani chlapa a ani deti ale mačky alebo psov.To,že si podľa teba nájdeš vyvoleneho pána úžasného neznamená,že s tebou aj zostane ked mu porodiš dieťa,to nie je žiadna záruka.Nikdy nie je ten ideálny čas.Proste presne čo má prísť príde a ty to nijak neovplyvníš.

@anonym_ce4248 Slovné spojenie "stará dievka" je už dávno archaizmus. To si ozaj v dnešnej dobe myslíš, že každá žena sa musí vydať ??? Ja mám práve tých 45 rokov a nemám muža ani deti a je mi takto úplne super. Užívam si život a starosti s deckami a nejakým chlapom mi vôbec nechýbajú.

anonym_c053d3
6. jan 2026

Ja o sebe tiez zvyknem hvoorit, ze aka uz som stara, a mam tiez 26. Myslim to vsak zo srandy, nie vazne, napriklad ked spominam na zakladnu skolu, ktora bola vyse 10 rokov dozadu, tak poviem ze no, uz som teda stara. Minule sa mi vsak stala neprijemna vec, kamoska, 25 rocna, hovorila, ze sa ju nejak boli chrbat, tak som zo srandy povedla, no, to bude tym vekom. Pozrela na mna akoby som jej zabila dieta a raznym “PROSÍM?” som pochopila, ze pre niekoho je vek asi velmi citliva zalezitost, odvtedy si stale kusnem do jazyka. Mne nevadi ked mi niekto povie ze som stara, lebo viem, ze nie som, a ked to niekto nahodou aj teda mysli vazne tak ma to tiez netrapi, lebo taky clovek bude debil a nazor debilkov ma nezaujima☺️

anonym_ce4248
6. jan 2026
@anonym_57199f

@anonym_ce4248 Slovné spojenie "stará dievka" je už dávno archaizmus. To si ozaj v dnešnej dobe myslíš, že každá žena sa musí vydať ??? Ja mám práve tých 45 rokov a nemám muža ani deti a je mi takto úplne super. Užívam si život a starosti s deckami a nejakým chlapom mi vôbec nechýbajú.

@anonym_57199f tak čo robíte na modrom koniku? Asi ozaj sa musíte nudiť.No ona deti ale chce mať a nikdy nemôžte vedieť,či je partner bude ako na začiatku ideálny a nezačne mu hrabať a odíde od nej aj keď porodi dieťa . Niekedy ženy toľko rozmýšľajú až je neskoro a potom sa čudujú,že už nie je mat možné deti a podobne.26 už je ideal mať rodinu.A ano slovné spojenie stará dievka sa stále používa a vďaka tejto dobe ich je neúrekom.Niekomu som stúpla na otlak🤣

tinka_1807
6. jan 2026

@anonym_autor Stará nie si. Ale... Čas beží naozaj rýchlo a teda treba rátať aj s tým, že keď niekoho stretneš, tak vzťah sa buduje aspoň rok-dva. Potom dajme tomu svadba o pol roka a už si na cca 29 rokoch. kým porodis dieťa cca rok a to to tak akurát na 30 vychádza.... Inými slovami najmladšia už nie si. Ale stará tiež nie. No na okolí pozorujem, že čím je človek starší tým náročnejšie sa partner hľadá. Neviem ale či sa to dá nejako veľmi ovplyvniť. Ja som lásku stretla na vysokej a sme spolu už 10 rokov. V 25 som už mala dieťa a sama vidím, že čím je človek starší, tak naozaj viac preberá, druhá vec ťažsie sa prispôsobuje a tretia vec biologické hodiny už tiež pomaly týkajú... Čiže vek by som nebrala na ľahkú váhu, ale zase siliť sa to asi nedá.

simsalabim
6. jan 2026

@anonym_autor mam 2 deti v tvojom veku a este som nepocula, ze by ich dakto nazval starymi… ako by nazvali mna, 50nicku?

anonym_ce4248
6. jan 2026

@anonym_autor dieta je ideálne mať podľa štúdií v 23-25 vtedy telo ešte super funguje a aj psychika je fajn.Nikdy nebude ideálny čas pre ľudí,stále si nájdu výhovorky prečo nie a potom plačú.

autor
6. jan 2026
@tinka_1807

@anonym_autor Stará nie si. Ale... Čas beží naozaj rýchlo a teda treba rátať aj s tým, že keď niekoho stretneš, tak vzťah sa buduje aspoň rok-dva. Potom dajme tomu svadba o pol roka a už si na cca 29 rokoch. kým porodis dieťa cca rok a to to tak akurát na 30 vychádza.... Inými slovami najmladšia už nie si. Ale stará tiež nie. No na okolí pozorujem, že čím je človek starší tým náročnejšie sa partner hľadá. Neviem ale či sa to dá nejako veľmi ovplyvniť. Ja som lásku stretla na vysokej a sme spolu už 10 rokov. V 25 som už mala dieťa a sama vidím, že čím je človek starší, tak naozaj viac preberá, druhá vec ťažsie sa prispôsobuje a tretia vec biologické hodiny už tiež pomaly týkajú... Čiže vek by som nebrala na ľahkú váhu, ale zase siliť sa to asi nedá.

@tinka_1807 ja by som partnera a dieťa časom chcela ale zatiaľ čo som stretla tak to boli muzi, ktori boli buď ubolený zo života a chodiace nešťastie alebo ich viac zaujímal sex so mnou ako ja samotná a toto nie je vysnívaný partner teda😃

pe_mi
6. jan 2026

Kým stretneš toho pravého a budeš sa s ním chcieť poriadne spoznať. Možno , čo to našetriť na spoločné bývanie, nejaké prvé dovolenky osamote ešte bez deti, tak áno, za mňa stará budeš , lebo už môžeš mať aj cez 30.
Ale každý to má nastavené inak, keď ty píšeš , že ti to tak nepríde a cítiš sa ok , tak nad okolím mávni rukou.
Sme rôzni a konáme rôzne

anonym_57199f
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_57199f tak čo robíte na modrom koniku? Asi ozaj sa musíte nudiť.No ona deti ale chce mať a nikdy nemôžte vedieť,či je partner bude ako na začiatku ideálny a nezačne mu hrabať a odíde od nej aj keď porodi dieťa . Niekedy ženy toľko rozmýšľajú až je neskoro a potom sa čudujú,že už nie je mat možné deti a podobne.26 už je ideal mať rodinu.A ano slovné spojenie stará dievka sa stále používa a vďaka tejto dobe ich je neúrekom.Niekomu som stúpla na otlak🤣

@anonym_ce4248 Tak to asi bývaš v nejakej odľahlej dedinke, kde staré babky prísne sledujú, je už každá 25+ ročná "na poriadku", teda či už má muža a aspoň 2 deti 😀 Slobodným sa vždy závidelo, že majú voľnosť a môžu si žiť podľa seba, tak im tí závistlivci vymysleli hanlivé pomenovania. Ja našťastie žijem v Bratislave, a čo si o mne myslia nejakí dedinčania, ma nezaujíma.

anonym_522f86
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_autor dieta je ideálne mať podľa štúdií v 23-25 vtedy telo ešte super funguje a aj psychika je fajn.Nikdy nebude ideálny čas pre ľudí,stále si nájdu výhovorky prečo nie a potom plačú.

@anonym_ce4248 hej mať decko kým študuješ, potom šup materská a ďalšie decko lebo však ideál vek a zrazu máš 35 a si odkázaná na chlapa lebo nemáš žiadne pracovné zručnosti 🤦‍♀️ takéto dristy zbožňujem,nie sme v stredoveku kedy jedinou úlohou ženy bolo plodiť

autor
6. jan 2026
@pe_mi

Kým stretneš toho pravého a budeš sa s ním chcieť poriadne spoznať. Možno , čo to našetriť na spoločné bývanie, nejaké prvé dovolenky osamote ešte bez deti, tak áno, za mňa stará budeš , lebo už môžeš mať aj cez 30.
Ale každý to má nastavené inak, keď ty píšeš , že ti to tak nepríde a cítiš sa ok , tak nad okolím mávni rukou.
Sme rôzni a konáme rôzne

@pe_mi okej ale čo mám teraz robiť 😃 ak človek nestretol toho správneho partnera a ja zas nebudem s niekým, len aby bolo a budem mať horší život ako takto. Ja si riešim bývanie už sama, na dovolenky chodím tiež.

anonym_ce4248
6. jan 2026
@anonym_522f86

@anonym_ce4248 hej mať decko kým študuješ, potom šup materská a ďalšie decko lebo však ideál vek a zrazu máš 35 a si odkázaná na chlapa lebo nemáš žiadne pracovné zručnosti 🤦‍♀️ takéto dristy zbožňujem,nie sme v stredoveku kedy jedinou úlohou ženy bolo plodiť

@anonym_522f86 ja som mala dcéru v 20,vyštudovala som ,mam svoje bývanie,peniaze na účte nasetrene a super robotu a onedlho vlastne podnikanie,dobrého muža a baba už je samostatná.Mám 30 a stále som mlada a všetky tieto veci už za sebou.Neplačte stále.

pe_mi
6. jan 2026
@anonym_autor

@pe_mi okej ale čo mám teraz robiť 😃 ak človek nestretol toho správneho partnera a ja zas nebudem s niekým, len aby bolo a budem mať horší život ako takto. Ja si riešim bývanie už sama, na dovolenky chodím tiež.

Veď to píšem, že je dobré , že ty sa cítiš s tym ok.
Kvôli okoliu snáď nebudeš sa utekať vydávať , keď nie je za koho
Spoločné dovolenky bez deti s partnerom som myslela.
A že riešiš vlastné bývanie , super
Aspoň pri prípadnom rozvode nezostaneš s holým zadkom

anonym_522f86
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_522f86 ja som mala dcéru v 20,vyštudovala som ,mam svoje bývanie,peniaze na účte nasetrene a super robotu a onedlho vlastne podnikanie,dobrého muža a baba už je samostatná.Mám 30 a stále som mlada a všetky tieto veci už za sebou.Neplačte stále.

@anonym_ce4248 super, len nehovor že tvoja cesta je jediná správna.. nechcela som mať decko v 20

anonym_ce4248
6. jan 2026
@anonym_522f86

@anonym_522f86 existujú aj iné varianty pokiaľ sa iba neľutujete a nehľadate vyhovorky

anonym_ce4248
6. jan 2026
@anonym_57199f

@anonym_ce4248 Tak to asi bývaš v nejakej odľahlej dedinke, kde staré babky prísne sledujú, je už každá 25+ ročná "na poriadku", teda či už má muža a aspoň 2 deti 😀 Slobodným sa vždy závidelo, že majú voľnosť a môžu si žiť podľa seba, tak im tí závistlivci vymysleli hanlivé pomenovania. Ja našťastie žijem v Bratislave, a čo si o mne myslia nejakí dedinčania, ma nezaujíma.

@anonym_57199f ja tiež zijem v Bratislave mam jednu dcéru a žijeme a užívame si život spolu.Fakt vám nikto nezávidí slobodu.Každy nech žije ako chce a ano som z Bratislavy a stále pre mňa tieto ženské budú staré dievky,ktore na staré kolena budú závidieť iným deti a vnúčatá a oni budú samé s mačkami.

autor
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_57199f ja tiež zijem v Bratislave mam jednu dcéru a žijeme a užívame si život spolu.Fakt vám nikto nezávidí slobodu.Každy nech žije ako chce a ano som z Bratislavy a stále pre mňa tieto ženské budú staré dievky,ktore na staré kolena budú závidieť iným deti a vnúčatá a oni budú samé s mačkami.

@anonym_ce4248 akoze ak ti to vyjde tak si fakt šťastná. Za to ja poznám x žien, ktoré sú vydaté a ani zďaleka takto šťastné nie sú 🙂 a nehovorím o tom, koľko ženatých/ zadaných mužov kontaktuje mladé baby, čo tiež nie je žiadne terno. 🙂

reanda
6. jan 2026

vnimas to dobre.. nesplasuj sa 🙂

anonym_57199f
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_ce4248 A čo si ty nejaká veštkyňa, keď už teraz vieš, ako kto na starobu dopadne ?

autor
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ce4248 akoze ak ti to vyjde tak si fakt šťastná. Za to ja poznám x žien, ktoré sú vydaté a ani zďaleka takto šťastné nie sú 🙂 a nehovorím o tom, koľko ženatých/ zadaných mužov kontaktuje mladé baby, čo tiež nie je žiadne terno. 🙂

A ešte dodám, kopa mužov sotva uživí samých seba, nevedia ženu poriadne pozvať na rande, nevedia komunikovať, nevedia ani kvietky priniesť, chceli by aby žena bola finančne nezávislá a starala sa o seba ale zároveň robila všetky domáce práce😃zimomriavky mám keď to píšem.

anonym_522f86
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@anonym_ce4248 jaaaj 🤣 dúfam že aj svoju dcéru budeš učiť ako v tínedžerskom veku splodiť dieťa nech není v tvojich očiach starou dievkou 😕

Strana
z3