Ľutujete svoje výrazné a viditeľné tetovania?
Píšem ako anonym, lebo určite ma veľa ľudí zhejtuje, ale..za posledných pár rokov som si dala urobiť viacero tetovaní, mám ich viac na rukách a prstoch, tiež na členku, krku zozadu. Vždy sa mi to páčilo, niektoré tetovania majú pre mňa osobný význam, iné sa mi iba páčia ako ozdoba. No čo pozorujem za posledné zhruba dva roky, zrazu ma tetovanie a tým myslím výrazne tetovanie možno 80percent ľudí v mojom okolí. Predtým som sa cítila výnimočnejšie, teraz je to masovka, bežné..akoby mi to trochu vadilo, ale chápem, že ako mne sa to páči, rovnako aj inym ľuďom. Ľutujete, vy ktorí máte výrazne a viditeľne tetovania?či neriešite?
neľutujem, ja som si nedávala robiť tetovanie "aby som bola výnimočná" alebo "aby som niekam zapadla", ani kvôli druhým ľuďom, dávala som si ho lebo som chcela ja, pre seba.
Záleží asi od veku a od komunity, kde sa človek pohybuje, ale ja toto teda pozorujem omnoho dlhšie ako posledné 2 roky, ja som si dala prvé pred 8 rokmi a to už veľa mojich známych potetovaných bolo (aj celé rukávy, nohy) 😀 a neľutujem
@anonym_autor
Ja som vynimocna, nemam tetovanie
podla mna nuda, pozerat sa stale na ten isty obraz, boring
mne sa rovnako paci ciste telo ako aj potetovane :D nelutujem, ale ani by som neplakala za nim, keby ho nemam uz :D
Mne sa osobne tetovania nepáčia a nedala by som si nič tetovať,aj keby mi zaplatili 😅. Našťastie môj partner je tiež "čistý" . No ja ostatných neriešim, každého telo, koža...čo si s ním urobí, to má. ✌️
Nemám žiadne tetovanie, na ženách sa mi to až hnusi. Docarbana koža.
V mojom okoli má viac ľudí tetovania, každý jeden to ľutuje a rieši ako sa toho zbaviť
Ked vidim potetovane ruky u zeny, je to otras, nepaci sa mi to. Ale je to kazdeho osobna vec.
V mojom okoli to už ľutujú, najviac pocarbane zeny s veľkými tetovaniami.Za mňa je to až odpudzujúce u zeny.
otocilo sa to. je vzacne natrafit na nepotetovane telo
@anonym_autor Neľutujem, že nemám tetovania. Nikdy som po nich netúžil a ani ich nemám.
@anonym_autor Neľutujem, že nemám tetovania. Nikdy som po nich netúžil a ani ich nemám.
@anonym_0f7534 ok, ako hrob.

Ja som si dala pred 20 rokmi a to bolo výnimočné 🙂 všetko po... uz bolo... tattoo ma každý
😁😋
A neľutujem lebo nemám blbosticky vytetovane🙂