icon

Ľutujete tetovania alebo iné zmeny na tele?

27. mar 2026

Ľutujete tetovania, ktoré ste si napr dali v mladosti? Alebo nejaké iné úpravy? Odfarbenie vlasov, botox, pery, atď… rozhodli by ste sa teraz inak?

Strana
z3
thirstymonk
27. mar 2026

Neľutujem. Ale to môže byť tým, že som si ich nedal v mladosti, ale v starobe. Keby som mal cash, ešte by som dajake tetovanie pridal. Napríklad sa mi aj páči piercing v obočí, aj keď to už je také trošku old school.

parvinka0001
27. mar 2026

Nie neľutujem

biba_18
27. mar 2026

neľutujem. ale to môže byť tým, že som si ich nedala v mladosti. síce ani v starobe nie, ale už som bola dávno dospelá... cash mám, ale zatiaľ ďalšie tetovania nechcem, zatiaľ mi stačia tie čo mám ...
iné zmeny na tele nemám a neplánujem...

natalia328
27. mar 2026

mám tetovania nejak mi nevadia ale ak by som sa mala rozhodnúť zase 3z4 by som si dala inak alebo nedala 🙂)

simsalabim
27. mar 2026

Moj manzel ma kamarata, ktoremu kvoli tetovaniu usla prestizna pracovna prilezitost… tetovanie na krku sa nedalo zakryt a to bol problem.

a0
27. mar 2026

Mám potetovanu len jednu nohu, v zásade mi to nijak nevadí, len nejak mi prestáva hlava poberať, prečo som kvôli tetovaniam vytrpela toľko bolesti. A síce som si ich dávala robiť mladá ale pri rozume, takže tam nemám totálne sprostosti.

ivik4
27. mar 2026

Nie

anonym_6a25eb
27. mar 2026

Neviem, ci je tetovanie a farbenie vlasov na takej istej urovni.. ja som mala na vlasoch uz asi vsetky farby a teraz mam znova svoje prirodzene.. nelutujem nic 🙂 tetovanie nemam

anonym_72c589
27. mar 2026

Babicka

katarinaba
27. mar 2026

Nelutujem. Mam aj tetovania, aj piercingy. Jedine, co by som dnes urobila inak - tie tetovania co mam cierno biele, by som si dala urobit farebne. Ale mozno ich dam este vyfarbit. Ak to tater schvali.

minenkaa
27. mar 2026
@anonym_72c589

Babicka

@anonym_72c589 koľko percent žien ma toto na tvári ?asi tak jedno

oliolijanka
27. mar 2026
@minenkaa

@anonym_72c589 koľko percent žien ma toto na tvári ?asi tak jedno

@minenkaa Vies kolko je 1%?

lindous
27. mar 2026

Všelijak mi niekedy chytila farba a krátkodobo som to ľutovala, ale to nie je nič nezvratné ani dohodobé 😅 tetovanie zatiaľ po 11 rokoch neľutujem a ani nemyslím, že budem

minenkaa
27. mar 2026
@oliolijanka

@minenkaa Vies kolko je 1%?

@oliolijanka tak0,001%
Spokojná?

ivicatolic
27. mar 2026
@anonym_72c589

Babicka

@anonym_72c589 😆👍👍👍

anonym_485076
27. mar 2026

Ja mam tetovane obocie-nelutujem, zial svoje nemam, mam to decentne.
Mam aj pery, tie by som uz nedala tetovat, nevydrzalo mi to, skoda poskodenia koze zbytocnym picjanim.
Ine tetovania sa mi nepacia- tak nemam.
Vlasy farbim, nelutujem, znicene nie su a ta farba mi pristane viac.

anonym_ed58c4
27. mar 2026

Viete, ze uz su studie,ktore dokazali spojitost tetovania a rakoviny? Poznam ludi, co nechcu uzivat lieky, lebo chemia a famabizis, ale kerka cez cely chrbat. A ludia sa cuduju, preco je tolko rakoviny.

anonym_190243
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

Viete, ze uz su studie,ktore dokazali spojitost tetovania a rakoviny? Poznam ludi, co nechcu uzivat lieky, lebo chemia a famabizis, ale kerka cez cely chrbat. A ludia sa cuduju, preco je tolko rakoviny.

@anonym_ed58c4 nielen pre toto, samozrejme, ale tie farbiva veru v kozi eostavaju, putuju pelne do kymfatickych uzlin a tam sa hromadia. A telo potom nedokaze iby sajrajt vobec filtrovat. Aj svagor ma tetovania a svokra s tym nebola v pohode, lebo pri uraze prisiel o slezinu, takmer zomrel a pocas covidu schytal covid plus mononukleozu dokopy, 3 tyzdne v horuckach, imunita uplne odpalena, musel podstupit nanovo vsetky detske ockovania, lebo nemal vobec protilatky proti nicomu. Akoze fakt cele zle. Tie tetovania ma naozaj mrasne a hodi sa mu to, ale...

minenkaa
27. mar 2026
@anonym_190243

@anonym_ed58c4 nielen pre toto, samozrejme, ale tie farbiva veru v kozi eostavaju, putuju pelne do kymfatickych uzlin a tam sa hromadia. A telo potom nedokaze iby sajrajt vobec filtrovat. Aj svagor ma tetovania a svokra s tym nebola v pohode, lebo pri uraze prisiel o slezinu, takmer zomrel a pocas covidu schytal covid plus mononukleozu dokopy, 3 tyzdne v horuckach, imunita uplne odpalena, musel podstupit nanovo vsetky detske ockovania, lebo nemal vobec protilatky proti nicomu. Akoze fakt cele zle. Tie tetovania ma naozaj mrasne a hodi sa mu to, ale...

@anonym_190243 keby to bolo naozaj takto tak potom prečo ja s tetovaniami som zdravá a suseda bez stále chora
Prečo mija stara mať,zdravo žijúca ,jedla to čo pestovala vlastnými rukami,žiadne cigarety alkohol zomrela na rakovinu a jej muz celizivotny fajčiar ,zomrel na starobu so zdravými pľúcami

parvinka0001
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

@anonym_ed58c4 preco deti majú rakovinu ?? Ty štúdia ,veď oni nemajú žiadne tetovania .

viktoriaandrascik
27. mar 2026

mám iba tetovania, neľutujem ani jedno

anonym_ed58c4
27. mar 2026
@parvinka0001

@anonym_ed58c4 preco deti majú rakovinu ?? Ty štúdia ,veď oni nemajú žiadne tetovania .

@parvinka0001 pisem niekde, ze rakovina je len a jedine z tetovania?🤔

parvinka0001
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

@parvinka0001 pisem niekde, ze rakovina je len a jedine z tetovania?🤔

@anonym_ed58c4 komentujes tetovania a vzápätí že ľudia sa čudujú prečo toľko rakoviny tak čo tu píšeš nezmysli

anonym_ed58c4
27. mar 2026
@parvinka0001

@anonym_ed58c4 komentujes tetovania a vzápätí že ľudia sa čudujú prečo toľko rakoviny tak čo tu píšeš nezmysli

@parvinka0001 nie je to nezmysel. Preco si myslis, ze je to nezmysel?? Ved v dnesnej dobe kazdy vie ako vplyva na zdravie strava, alkohol, genetika, zivotne prostredie, chemia, obezita, fajcenie, rozne Puelly... Co ti je na tom cudne? Ci si este o tom nepocula? Cudny je tvoj komentar. Ked niecomu nechapes, ides do utoku?

lindous
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

@anonym_ed58c4 viem, niektoré som čítala a tak viem, že zvýšené riziko je najmä pri červenom pigmente používanom v minulosti a pri jeho vystavení UV žiareniu… dnes sa používajú už úplne iné farby, samozrejme že ich vplyv sa zase ukáže až o niekoľko rokov, ale veda sj legislatíva pokročila a naozaj verím, že sú bezpečnejšie

daniela2310
27. mar 2026

Mám tetované obočie a neľutujem

nicollette332
27. mar 2026

ziadne z mojich tetovani nelutujem, nedavam si vytetovat nieco, co pre mna nejakym sposobom nema vyznam 🙂 take nieco si treba proste poriadne premysliet, nie tetovat sa z rozmaru a z blbosti.

beronsche
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

@anonym_ed58c4 práveže nič také neexistuje.
Je pravda, že farba z tetovania sa ukladá v uzlinach, ale ani v tomto prípade nebolo potvrdené zdravotné riziko..

anonym_ed58c4
27. mar 2026
@beronsche

@anonym_ed58c4 práveže nič také neexistuje.
Je pravda, že farba z tetovania sa ukladá v uzlinach, ale ani v tomto prípade nebolo potvrdené zdravotné riziko..

@beronsche citala som o studiach, kde pacientov s tetovanim bolo asi o 30% viac. Ja si myslim, ze aj keby neexistovali studie, tak to logiku ma. Ved je to cudzoroda chemikalia vpravena do tela. Takisto verim, ze toxicke nekvalitne farbiva z textilii vedia sposobit choroby.
A logicky, ak sa nieco-chemikalia uklada v uzlinach, tak to nejake nasledky moze mat.

beronsche
27. mar 2026
@anonym_ed58c4

@beronsche citala som o studiach, kde pacientov s tetovanim bolo asi o 30% viac. Ja si myslim, ze aj keby neexistovali studie, tak to logiku ma. Ved je to cudzoroda chemikalia vpravena do tela. Takisto verim, ze toxicke nekvalitne farbiva z textilii vedia sposobit choroby.
A logicky, ak sa nieco-chemikalia uklada v uzlinach, tak to nejake nasledky moze mat.

@anonym_ed58c4 tak to by ma tie štúdie zaujímali teda...
Či to vôbec boli štúdie v pravom zmysle slova...

Strana
z3