Ľutujete tetovania alebo iné zmeny na tele?
Ľutujete tetovania, ktoré ste si napr dali v mladosti? Alebo nejaké iné úpravy? Odfarbenie vlasov, botox, pery, atď… rozhodli by ste sa teraz inak?
neľutujem. ale to môže byť tým, že som si ich nedala v mladosti. síce ani v starobe nie, ale už som bola dávno dospelá... cash mám, ale zatiaľ ďalšie tetovania nechcem, zatiaľ mi stačia tie čo mám ...
iné zmeny na tele nemám a neplánujem...
mám tetovania nejak mi nevadia ale ak by som sa mala rozhodnúť zase 3z4 by som si dala inak alebo nedala 🙂)
Moj manzel ma kamarata, ktoremu kvoli tetovaniu usla prestizna pracovna prilezitost… tetovanie na krku sa nedalo zakryt a to bol problem.
Mám potetovanu len jednu nohu, v zásade mi to nijak nevadí, len nejak mi prestáva hlava poberať, prečo som kvôli tetovaniam vytrpela toľko bolesti. A síce som si ich dávala robiť mladá ale pri rozume, takže tam nemám totálne sprostosti.
Neviem, ci je tetovanie a farbenie vlasov na takej istej urovni.. ja som mala na vlasoch uz asi vsetky farby a teraz mam znova svoje prirodzene.. nelutujem nic 🙂 tetovanie nemam
Nelutujem. Mam aj tetovania, aj piercingy. Jedine, co by som dnes urobila inak - tie tetovania co mam cierno biele, by som si dala urobit farebne. Ale mozno ich dam este vyfarbit. Ak to tater schvali.
Babicka
@anonym_72c589 koľko percent žien ma toto na tvári ?asi tak jedno
@anonym_72c589 koľko percent žien ma toto na tvári ?asi tak jedno
@minenkaa Vies kolko je 1%?
Všelijak mi niekedy chytila farba a krátkodobo som to ľutovala, ale to nie je nič nezvratné ani dohodobé 😅 tetovanie zatiaľ po 11 rokoch neľutujem a ani nemyslím, že budem
Ja mam tetovane obocie-nelutujem, zial svoje nemam, mam to decentne.
Mam aj pery, tie by som uz nedala tetovat, nevydrzalo mi to, skoda poskodenia koze zbytocnym picjanim.
Ine tetovania sa mi nepacia- tak nemam.
Vlasy farbim, nelutujem, znicene nie su a ta farba mi pristane viac.
Viete, ze uz su studie,ktore dokazali spojitost tetovania a rakoviny? Poznam ludi, co nechcu uzivat lieky, lebo chemia a famabizis, ale kerka cez cely chrbat. A ludia sa cuduju, preco je tolko rakoviny.
Viete, ze uz su studie,ktore dokazali spojitost tetovania a rakoviny? Poznam ludi, co nechcu uzivat lieky, lebo chemia a famabizis, ale kerka cez cely chrbat. A ludia sa cuduju, preco je tolko rakoviny.
@anonym_ed58c4 nielen pre toto, samozrejme, ale tie farbiva veru v kozi eostavaju, putuju pelne do kymfatickych uzlin a tam sa hromadia. A telo potom nedokaze iby sajrajt vobec filtrovat. Aj svagor ma tetovania a svokra s tym nebola v pohode, lebo pri uraze prisiel o slezinu, takmer zomrel a pocas covidu schytal covid plus mononukleozu dokopy, 3 tyzdne v horuckach, imunita uplne odpalena, musel podstupit nanovo vsetky detske ockovania, lebo nemal vobec protilatky proti nicomu. Akoze fakt cele zle. Tie tetovania ma naozaj mrasne a hodi sa mu to, ale...
@anonym_ed58c4 nielen pre toto, samozrejme, ale tie farbiva veru v kozi eostavaju, putuju pelne do kymfatickych uzlin a tam sa hromadia. A telo potom nedokaze iby sajrajt vobec filtrovat. Aj svagor ma tetovania a svokra s tym nebola v pohode, lebo pri uraze prisiel o slezinu, takmer zomrel a pocas covidu schytal covid plus mononukleozu dokopy, 3 tyzdne v horuckach, imunita uplne odpalena, musel podstupit nanovo vsetky detske ockovania, lebo nemal vobec protilatky proti nicomu. Akoze fakt cele zle. Tie tetovania ma naozaj mrasne a hodi sa mu to, ale...
@anonym_190243 keby to bolo naozaj takto tak potom prečo ja s tetovaniami som zdravá a suseda bez stále chora
Prečo mija stara mať,zdravo žijúca ,jedla to čo pestovala vlastnými rukami,žiadne cigarety alkohol zomrela na rakovinu a jej muz celizivotny fajčiar ,zomrel na starobu so zdravými pľúcami
@anonym_ed58c4 preco deti majú rakovinu ?? Ty štúdia ,veď oni nemajú žiadne tetovania .
@anonym_ed58c4 preco deti majú rakovinu ?? Ty štúdia ,veď oni nemajú žiadne tetovania .
@parvinka0001 pisem niekde, ze rakovina je len a jedine z tetovania?🤔
@parvinka0001 pisem niekde, ze rakovina je len a jedine z tetovania?🤔
@anonym_ed58c4 komentujes tetovania a vzápätí že ľudia sa čudujú prečo toľko rakoviny tak čo tu píšeš nezmysli
@anonym_ed58c4 komentujes tetovania a vzápätí že ľudia sa čudujú prečo toľko rakoviny tak čo tu píšeš nezmysli
@parvinka0001 nie je to nezmysel. Preco si myslis, ze je to nezmysel?? Ved v dnesnej dobe kazdy vie ako vplyva na zdravie strava, alkohol, genetika, zivotne prostredie, chemia, obezita, fajcenie, rozne Puelly... Co ti je na tom cudne? Ci si este o tom nepocula? Cudny je tvoj komentar. Ked niecomu nechapes, ides do utoku?
@anonym_ed58c4 viem, niektoré som čítala a tak viem, že zvýšené riziko je najmä pri červenom pigmente používanom v minulosti a pri jeho vystavení UV žiareniu… dnes sa používajú už úplne iné farby, samozrejme že ich vplyv sa zase ukáže až o niekoľko rokov, ale veda sj legislatíva pokročila a naozaj verím, že sú bezpečnejšie
ziadne z mojich tetovani nelutujem, nedavam si vytetovat nieco, co pre mna nejakym sposobom nema vyznam 🙂 take nieco si treba proste poriadne premysliet, nie tetovat sa z rozmaru a z blbosti.
@anonym_ed58c4 práveže nič také neexistuje.
Je pravda, že farba z tetovania sa ukladá v uzlinach, ale ani v tomto prípade nebolo potvrdené zdravotné riziko..
@anonym_ed58c4 práveže nič také neexistuje.
Je pravda, že farba z tetovania sa ukladá v uzlinach, ale ani v tomto prípade nebolo potvrdené zdravotné riziko..
@beronsche citala som o studiach, kde pacientov s tetovanim bolo asi o 30% viac. Ja si myslim, ze aj keby neexistovali studie, tak to logiku ma. Ved je to cudzoroda chemikalia vpravena do tela. Takisto verim, ze toxicke nekvalitne farbiva z textilii vedia sposobit choroby.
A logicky, ak sa nieco-chemikalia uklada v uzlinach, tak to nejake nasledky moze mat.
@beronsche citala som o studiach, kde pacientov s tetovanim bolo asi o 30% viac. Ja si myslim, ze aj keby neexistovali studie, tak to logiku ma. Ved je to cudzoroda chemikalia vpravena do tela. Takisto verim, ze toxicke nekvalitne farbiva z textilii vedia sposobit choroby.
A logicky, ak sa nieco-chemikalia uklada v uzlinach, tak to nejake nasledky moze mat.
@anonym_ed58c4 tak to by ma tie štúdie zaujímali teda...
Či to vôbec boli štúdie v pravom zmysle slova...

Neľutujem. Ale to môže byť tým, že som si ich nedal v mladosti, ale v starobe. Keby som mal cash, ešte by som dajake tetovanie pridal. Napríklad sa mi aj páči piercing v obočí, aj keď to už je také trošku old school.