icon

Má pieseň moc uchovávať spomienky naveky?

Včera o 12:56

Caute, myslite si, ze v zivote existuje len jedna osoba, ktora v nas zanecha tu najsilnejsiu stopu? 🙂 Niekedy staci jedna pesnicka a clovek si uvedomi, ze niektore pocity su stale niekde v nom. Cas rany zaceli. Dokazeme prestat lubit, dokazeme odpustit… ale na niektore veci a ludi sa jednoducho zabudnut neda. Mozno prave preto maju niektore piesne taku silu... Nepripominaju len melodiu, ale aj cloveka, spomienky a chvile, ktore s nimi zostali.

Co si o tom myslite vy?
Existuje podla vas v zivote len ta jedna nezabudnutelna osoba, alebo cas dokaze naozaj vsetko zmenit?

(Tato pesnicka sa nepocuva, ta sa citi 🙂)

anonym_4a4bdb
Včera o 13:32

Áno

luccys
Včera o 13:38

Toto je umenie? Asi som stara uz🫥

viestta
Včera o 14:16

V zivote je vela nezabudnutelnych osob, kazda je nezabudnutelna kvoli niecomu inemu, ale je ich vela a obcas sa vynori spomienka na niektoru z nich.

zuzanka.zuzu
Včera o 14:28

preboha 🙈 ty si tá 19r ktorá platonicky už 15 rokov ľúbi toho vtedy 35r motorkára, dnes 50nika? daj sa liečiť a nezakladaj tu denne kraviny 🙈

petulda333
Včera o 14:35

Urcite nie len jedna. Ja mam viacero piesni pri ktorych sa mi vratia pocity bud k cloveku alebo zazitku a pod

pralinka25
Včera o 14:59

pre mna urcite neexistuje len jedna nezabudnutelnna osoba a skladba uz vobec nie. neviem si ani predstavit ako by to mohla byt len jedna. to je divne. leda ze by sme prezili cely zivot spolu na pustom ostrove

anonym_ef6bc6
Včera o 15:38

to sú drísty pre 15ročných

euka210
Včera o 17:01

@anonym_autor ano ma moc...je kopec starsich piesni, ktore ked pocujem, mi pripomenu nejake momenty, spomienky a udalosti zo zivota.
S osobou nepomozem, mam manzela, moju jedinu a prvu skutocnu lasku.

bloger
Včera o 17:15

@anonym_autor Presne tak krásne si to vyjadrila. Každý človek je v živote druhého nezabudnuteľný.