icon

Na ktoré svoje novoročné predsavzatie ste najviac hrdí?

michaela12_34
5. jan 2026

Na ktoré svoje novoročné predsavzatie, ktoré ste naozaj splnili, ste najviac hrdí? Ako sa vám to podarilo? A aké sú vaše predsavzatia do nového roka teraz?

Podeľte sa o inšpiráciu s ostatnými <3

anonym_f54905
5. jan 2026

nebolo novorocne, ale prislo zo dna na den -- chudnutie. Nejak sa mi poprepajali kabliky v hlave a naplno som si uvedomila, ze musim zacat s kalorickym deficitom, bez toho to nepojde. Som sa predsavzala, ze si kazdy jeden den budem pocitat kalorie. Som momentalne na 79kg zo 96kg a stale to klesa, keby vsak s chudnutim cakam az do noveho roka, pravdepodobne by som s tym ani poriadne nezacala.

anonym_77069b
5. jan 2026

@michaela12_34 nedávam si predsavzatia do Nového roku. Ak niečo chceš, vieš si to splniť od ktoréhokoľvek dňa v roku, nemusíš čakať na Nový rok. Mňa prijali do skoly v júny, nové auto som si kúpila v septembry. To boli také moje predsavzatia, túžby, sny.

anonym_52ad5c
5. jan 2026

@michaela12_34 v živote som si nedávala na Nový rok predsavzatia

katkaseiner
5. jan 2026

ja som novorocne predsavzatie tiez zacala v maji na dovolenke :D a tiez ide o chudnutie.. mam aj take uplne novorocne, ale este som s nimi nezacala... myslim ze vobec nie je zaklad zacat 1.1., zaklad je raz vobec zacat

anonym_0ac494
5. jan 2026
@anonym_77069b

@michaela12_34 nedávam si predsavzatia do Nového roku. Ak niečo chceš, vieš si to splniť od ktoréhokoľvek dňa v roku, nemusíš čakať na Nový rok. Mňa prijali do skoly v júny, nové auto som si kúpila v septembry. To boli také moje predsavzatia, túžby, sny.

@anonym_77069b tak mas dost casu zlepsit gramatiku, lebo toto je ako prvy stupen na zakladke draha
tuto by som si ja byt tebou dala predsavzatie rozhodne - naucit sa po slovensky, aby som sa nemusela na vyske hanbit za seba

anonym_cd885f
5. jan 2026

Keď som zo dňa na deň prestala piť aj fajčiť. Je to už 5 rokov. Asi by som tu už dnes nebola.

martinka13
5. jan 2026

Na to žalúdok pred 4 rokov, že budem pravidelne cvičiť 3-4x do týždňa. A dodržujem ho do dnešného dňa.

anonym_77069b
5. jan 2026
@anonym_0ac494

@anonym_77069b tak mas dost casu zlepsit gramatiku, lebo toto je ako prvy stupen na zakladke draha
tuto by som si ja byt tebou dala predsavzatie rozhodne - naucit sa po slovensky, aby som sa nemusela na vyske hanbit za seba

@anonym_0ac494 🫣🫣🫣 kup si zrkadlo, nie ďalekohľad….

viestta
5. jan 2026

Jedneho pekneho dna som si povedala, ze uz som stara koza na to aby som si ohryzala nechy. A drzi ma to dodnes, mam svoje nechty vzdy upravene. Uz viac ako 15 rokov.

anonym_2e9e40
5. jan 2026

dala som si v roku 2019, ze rok nebudem nakupovat pre seba ziadne oblecenie, topanky, doplnky, dodrzala som to
tento rok idem do toho opat