Prečo niektorí tvrdia, že 30-ročná žena je stará?
Babiny, stretla som sa s tým už viackrát- chlap hovorí: v 30 si už stará. Nikoho si nenájdeš. Všetci chcu lenmladé žaby… Ja si to nemyslím 🤷🏽♀️ prečo sa to tak rozoberá? Ja mu mám na oplátku hovoriť že je chudobný a že si nikoho nenájde? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pretoze ženy chcu len bohatých? Ľudia si nevedia uvedomiť čo ešte môžu/ nemôžu povedat?
Si mlada a nerozumeli by sme si tie skutocne zeny su okolo 40 takze mas este cas 😃
V 30 by si mala byť dosť stará na to aby ťa také reči nerozhodili natoľko, že o tom musíš anonymne diskutovať na internetoch.
@bomba36 to je zakázané? Prepáč nevedela som 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@bomba36 to je zakázané? Prepáč nevedela som 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor urcite este nie si stara. Stari ludia nepouzivaju tolko smajlov 😉
@anonym_autor urcite este nie si stara. Stari ludia nepouzivaju tolko smajlov 😉
@anonym_4f6532 ale ani 20 rocni 😃🙋♀️ mozno tak 14
Už nemám 30 ale o 20 viac, ale ani v 30ke som nechcela chlapa čo má takéto blbé názory
Po 30 je človek starý už na nejaké veci ale stále je dosť mladý na x ďalších vecí. Čo si budeme na tvári v oblasti čela a oči už vidno prvé vrásky. Viacerým ľuďom sa začína kaziť zrak. Energia je na maxime. Tak som spozorovala ze veľa 40tnikov tej energie už toľko nemá a 50tnici cítia ze už to nie je ono už nevládzu behať hore dole a niektorí začínajú mať problémy so spánkom. Ja mám 32 stará sa necítim ale uvedomujem si že už mladšia a krajšia nebudem. Som single a viem že šancí na vzťah už veľa nie je neklamme si vyber je veľmi úzky. Človek je múdrejší a skúsenejší a chcel by ešte zažiť veľa vecí. Ako mi odrastaju deti (12 a 8r) vnímam ze sa u mňa vyskytuje túžba po pokoji cestovaní učení sa nových jazykov. Túžim sa viac hýbať a dosahovať nové ciele. Určite sa necítim na odpis len preto že už nemám 20 😃 zdravie slúži lieky žiadne neberiem energiu mám zrak mám veľmi dobrý. Okrem tých drobnosti co ma každý človek som vďačná za svoje zdravie a verím ze tu budem pre deti co najdlhšie. Áno začínam si uvedomovať krehkosť života ale to asi preto ze za ostatných 5 rokov som prišla o 5 členov rodiny v najrôznejšom veku, ocko mi zomrel mladý 53 ročný. Stať sa môže hocikedy hocičo a začína na mňa doliehat ze keď sa mi niečo stane moje deti nemajú nikoho. Viac na seba dbam nie len na zdravie fyzické ale už aj na psychické a keď sa cítim v nejakej situácii zle už to aktívne riešim.
Vôbec nie si stará. S takých rečí si nič nerob.
asi sa stretavas s nespravnymi chlapmi, ja mam po 40tke a zaujem najma od 20-30 rocnych, ked som mala 37 bol do mna zamilovany 22 rocny, spoznali sme sa v praci, ktory mal mladu priatelku, ale mne stale pisal
Aj v 20 tke sú ľudia starí na veľa veci aj v 30,40 atd
Ale
Nemyslím si, že ženy nad 30 plus sú na ocot
Skôr opačne v dnesnej dobe
Mladé sú dlho nepoužiteľné
Staršie vyzerajú oveľa lepšie ako kedysi
Takže to spektrum muzov je oveľa oveľa väčšie
A myslím,že práve cca 30 je najviac v kurze pre všetky vekové kategórie
@anonym_autor zabenka moja, pred par dnami pisala dalsia v 26 rokoch tusim ci je stara. podavate si spolocne klucky?
Tak neviem, už som si myslela, že tieto reči, či si ešte mladá alebo už stará, skončili...niekto má v 30 odžité toľko, čo iný nemá v 40... niekto ešte len začína rozmýšľať o tom, čo ďalej a niekto už má dávno svoju rodinu...takže nie, nie si stará 😊
V 30 som sa cítila dostatočne zrelá rozumná silná a cieľavedomá. Najkrajší vek pre mňa 🥰
To su reci nevyrovnanych jedincov. Nie je to ani smiesne, ani vhodne
@anonym_autor to s kym sa stretavas, ach.

V 30 by si mala byť dosť stará na to aby ťa také reči nerozhodili natoľko, že o tom musíš anonymne diskutovať na internetoch.