icon

Prečo sa ženy neustále porovnávajú s inými?

Dnes o 15:04

Ahojte.. prečo sa ženy tak strašne porovnávajú s inými, ohovárajú a intrigujú? Prečo sa nemôžu starať samé o seba a snažiť sa zlepšovať samé seba?

selest
Dnes o 15:18

Pretoze tak nas to od malicka ucili..

anonym_71db54
Dnes o 15:18

“Podla seba sudim teba.” Pekný víkend.

katkazatka
Dnes o 15:20

Ja nie.

anonym_bfc5d0
Dnes o 15:20

@anonym_autor nič také nerobím. Čiže som muž ? 😮😮

viestta
Dnes o 15:26

Lebo chcu.

sulavikova
Dnes o 15:34

@anonym_autor slovenský folklór🤦🏻‍♀️

anonym_abd44e
Dnes o 15:39

@anonym_autor prečo ženy? Mnohí ľudia sú súťaživé tipy a neustále sa porovnávajú, kto má viac, lepšie, väčšie, krajšie …Nemá to nič spoločné s pohlavim a už vonkoncom nie s národnosťou 🙄

doriiis
Dnes o 16:32

Ja to nerobím
Žijem si svoj kľudny, pohodlný život a je mi úplne jedno, že nie som naj....
Hlavne, že som naj pre môjho muža a deti. Iní ma nezaujimaju

anonym_009d6f
Dnes o 17:03

Pretoze nemaju nic zmysluplne na praci … vzdy bude niekto krajsi, bohatsi, chudsi atd … ale ak si sponojna so zivotom …tak si to sice precitas, ale tam to konci … netyka sa to len zien, ale aj muzov… vacsina z porovnavaciek “vyrastie” a nepotrebuju sa zoberat ostatnymi …

anonym_e43931
Dnes o 19:36

@anonym_autor len hlupe a nedozrete slepice, s nizkym IQ to robia. A ano, vela zien su slepice. preto sa Lepsie pracuje s muzmi...ovela lepsie.

anonym_dc6fa0
Dnes o 19:44

Závisť, pohŕdanie.. nudný život

anonym_7c60da
Dnes o 19:48
@anonym_e43931

@anonym_autor len hlupe a nedozrete slepice, s nizkym IQ to robia. A ano, vela zien su slepice. preto sa Lepsie pracuje s muzmi...ovela lepsie.

@anonym_e43931 ano s muzmi sa lepsie pracuje ale aj tam si zena musi vydobit respekt,a nie moc pekne ale niekedy a niektorym buranom treba.Inac nic nepochopia.
Tiez sa s nikym neporovnam,nech maju aj zlate klucky doma,huba ako kacica,kozy 5tky az ju to taha k zemi.Vzdy som bola spokojna s mojimi malymi B,nizsou vyskou.Lebo dobreho malo byva.

kikusenka1
Dnes o 20:55

Ja sa s inými ženami neporovnavam a ani neintrigujem. Nikdy som na to nebola. A naco by som sa mala s niekym porovnávať?

zuzubb007
Dnes o 21:03

Nechápem načo by mi bolo dobré porovnávať sa? Mne je absolútne jedno ako žena vyzerá, ako sa oblieka, maľuje a podobne starám sa o seba nie o druhych a nikdy by ma ani nenapadlo sa porovnávať, to bude tým, že ani nemám tendenciu sledovať iné ženy 🙈