icon

Prečo sú dnešné ženy považované za lenivé?

Včera o 17:55

Všetko za ne musia robiť muži. Sú neschopné a vo všetkom sa spoliehajú len na nich. Podľa mňa je chyba v tom, že ich mamy ich dostatočne nenaučili usilovnosti.

Strana
z3
anonym_a49c33
Včera o 19:03
@anonym_autor

@viestta takmer vsetko z toho robim. Vlastne robim uplne vsetko okrem varenia a prania a aj to sa u nas vacsinou jedlo objednava.

@anonym_autor tak si rieš tú svoju lenivú hnidu,čo máš doma.Zato,že si sa s takou oženil,to neznamená,že všetky sú také.

anonym_a9aa18
Včera o 19:05
@anonym_a49c33

@anonym_autor tak si rieš tú svoju lenivú hnidu,čo máš doma.Zato,že si sa s takou oženil,to neznamená,že všetky sú také.

@anonym_a49c33 súhlas
A snáď aspoň zenuska dobre zarába a pokryje väčšinou výdavkov

viestta
Včera o 19:07
@anonym_autor

@viestta takmer vsetko z toho robim. Vlastne robim uplne vsetko okrem varenia a prania a aj to sa u nas vacsinou jedlo objednava.

@anonym_autor tak potom si si zle vybral, lebo ja poznam XY zien, ktore varia, pecu, upratuju, aj do fitka chodia, aj na vylety a dokonca este aj strikuju. Ked si si ty vybral vadny kus, to nie je chyba celeho zenskeho pokolenia. Tak ako lenivy chlap, ktory doma slamu krizom neprelozi nie je vhodny na ta aby sa podla neho generalizovalo o chlapoch, pretoze aj ti su rozni.

autor
Včera o 19:07
@anonym_a49c33

@anonym_a49c33 vsetky nie, ale je vas vela. Zeny uz nie su co boli. Pocuvam to zo vsetkych stran. Takze s tym radsej nieco robte. Miesto vypisovania po internetoch.
Kazda jedna z vas ma teraz mobil v ruke.

anonym_a9aa18
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_a49c33 vsetky nie, ale je vas vela. Zeny uz nie su co boli. Pocuvam to zo vsetkych stran. Takze s tym radsej nieco robte. Miesto vypisovania po internetoch.

@anonym_autor síce máš aj ty mobil v ruke ale ja ako žena ti dávam za pravdu aj mne niekedy je blbo za ženské pokolenie a obdivujem chlapov ako sú tolerantní

enmery
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_autor Ešteže ty mobil v ruke nemáš trollolo😂Žena od Teba chcela vtvojich 50 a rozhodla sa Ti názorne ukázať, aké si nič na gauči a si z toho na prášky...Slovenky to majú dosť zlé, stačí len navštíviť azyláka s matkami...ty lolo.

anonym_a49c33
Včera o 19:16
@anonym_autor

@anonym_autor prečo by som ja s tým mala niečo robiť? Čo ja mám ísť k tebe domov a robiť poriadky s tvojou ženou?😂
Ale hlavne,že ty nemáš mobil v ruke a nevypisuješ po internetoch

enmery
Včera o 19:19

Dámy, to je troll, ved sa pripojte, aspoň bude sranda...

Nevieš, ako sa zapína vysávač a čo je to omeleta???Odkiaľ sa plní chladnička tiež netuším...

viestta
Včera o 19:25
@anonym_autor

@anonym_autor nastastie zeny uz nie su take ako byvali. Nastastie uz (aspon poniektore) poznaju svoju cenu, maju hrdost a sebevedomie, uz vedia, ze nie su len prislusenstvom maternice a domacim spotrebicom v jednom. Uz vedia, ze aj bez chlapa nieco su a ak maju chlapa tak nie su len jeho majetkom a ozdobou. Este by to mohli aj niektori chlapi pochopit, lebo nastastie je uz celkom dost takych, ktori to chapu a partnerku maju za rovnocennehó cloveka, ktory ma nielen povinnosti ale aj prava.

anonym_c1d3fa
Včera o 19:30
@anonym_autor

@anonym_autor vďaka za nevyziadanu radu. Skús začať od seba. Ak si frustrovaný,my zato nemôžeme. Skús odložiť mobil a hodiť reč s hnidou

anonym_30d165
Včera o 19:46

Si taký typ človeka že aký išiel takú našiel. S takou zatrpknutosťou sa vyjadruješ. Predstav si že ja mam mobil v ruke lebo dieťa spí a dom je celý uprataný. Ale ty si stále ideš svoje a máš neskutočný hnev v sebe, nečudo že nemáš šťastný život a spokojné manželstvo. Lebo ak sú dvaja normálni ľudia tak tieto veci vôbec neriešia. My fungujeme s mužom automaticky. Kto má na čo čas tak to vtedy urobí. Žiadne že on zmontoval poličku tak ja vyložim umyvačku. Sú dni kedy on len oddychuje a ja robím a potom sú opačné dni kedy ja oddychujem a len on maká. A máme spokojný život. Len na to treba mať pohľad a nie hneď osočovať ženy aké sú lenivé lebo veď vy chlapi sťahujete nábytok. Väčšina žien maká v práci aj v domácnosti a tam to nekončí lebo ony si spomenú že o mesiac treba dieťaťu prezuvky, o tyzden treba zaplatit výlet, o 3 týždne ide dieťa k zubárovi a takto môžem pokračovať do nekonečna. Nie, väčšina z nás skutočne lenivá nie je. A bože chráň že si dovolíme pred 9h večer sadnúť a zobrať do rúk mobil

tinka3435
Včera o 19:52

Niesu také všetky.

svetlonos
Včera o 20:47
@viestta

@anonym_autor nastastie zeny uz nie su take ako byvali. Nastastie uz (aspon poniektore) poznaju svoju cenu, maju hrdost a sebevedomie, uz vedia, ze nie su len prislusenstvom maternice a domacim spotrebicom v jednom. Uz vedia, ze aj bez chlapa nieco su a ak maju chlapa tak nie su len jeho majetkom a ozdobou. Este by to mohli aj niektori chlapi pochopit, lebo nastastie je uz celkom dost takych, ktori to chapu a partnerku maju za rovnocennehó cloveka, ktory ma nielen povinnosti ale aj prava.

@enmery
prosim ta, to bude taky hrdina co obcas doma nieco spravi a u neho = ved varim ved upratujem aj o deti sa staram - hmmm... Ze len obcas a s mierou mu uz hlava neberie. Ono je rozdiel byt na materskych a byt v jednom kole par rokov a zas ine, ked to pan manzel urobi obcas. Ten sa vyhajinka kazdu noc, bo nepredpokladam, ze co choroba to on riesi v 40kach este aj chore deti. Ale hlavne, ze zena je lemra a dovoli si byt vecer na nete. Hamba jej, minimalne dlazky aby vytrela a potom s laskou a radostou este pana tvorstva obstastnila 🫠.
Toto bude taky milacik na facku akurat a zena keby mohla, je uz davno za horami aj s detmi.

@viestta

anonym_722c4d
Včera o 21:41

No dovoľ?
Nedržím mobil v paprči,ja píšem z kalkulačky ako ty

maryetta
Včera o 21:54

Ojoj. Asi nejaka krivda sa stala ale predpokladam ze toto nie je tvoja prva reakcia na zenu. Ze?
Kazdopadne... nie kazda je taka. Nie kazda je leniva. Niektore su az moc zahltene domacnostou ze chlap tam "nema co robit".
Ale ak nerobi len ten svoj podiel tak to chce cele odkomunikovat. Hladat riesenia.
Lebo ano ani mobil ani serialy tuto situaciu za vas neporiesia.

anonym_d9d992
Včera o 23:45
@anonym_autor

@wolf_ inac povedane, co si si vybral to mas :D

@anonym_autor vsak zostaň sám doma u maminky v detskej izbe. Nečakaj, že žena bude skákať okolo tvojej riti, ako tvoja mamka. Keď ťa mamička nič nenaučila, tak zostaň doma so svojou rukou.

Strana
z3