Prečo sú dnešné ženy lenivé?
Všetko za ne musia robiť muži. Sú neschopné a vo všetkom sa spoliehajú len na nich. Podľa mňa je chyba v tom, že ich mamy ich dostatočne nenaučili usilovnosti.
Ja mám vlastný byt bez hypo, dve autá, starala som sa ma o rekonštrukciu aj zariaďovanie, o všetko čo sa doma pokazí. Starám sa o autá, servisy, poistky, o dovolenky, itinerár a letenky, zarábam peniaze, upratujem, periem, varím, vybavujem lekárov. Riešim kontakt s inštitúciami, úradmi. O čo sa stará muž?
Podla mna su brutalne lenivi muzi...totalne hnidy
Autorka - kto presne ti take nieco povedal? Zacnime tam
Áno, mnohokrát robí muž to, čo viem a môžem aj ja, ale robí to on. Perie, vari, učí sa s deťmi,atd.A vieš prečo? Nie preto, že som ja som lenivá, ale preto, že mám vedľa seba ROVNOCENNEHO partnera, ktory nie je len na okrasu a darca spermií ale rovnocenný otec a člen domácnosti.
Ja som teda celkom “tradičná žena” ale mám pocit že sú skôr neschopní dnes chlapi. 50/50 financie počas rodičovskej dovolenke, pomaly nič doma neopravia, keď povysávajú raz do týždňa a odvezú dieťa na krúžok tak sú pre každého otcovia roka. Akože beriem to ako tému na rozprúdenie diskusie lebo logicky sa takéto nič nedeje alebo je niekto padnutý na hlavu keď si to myslí. Lebo nepoznam jedinu domacnosť kde by chlap robil všetko a žena nič.
@anonym_autor takže ty si jedna z nich
@anonym_autor podla coho sudis?
Nie je to lenivosťou, ale tým, že sme doma dvaja, bývame dvaja, zarábame dvaja, vychovávame dvaja, upratujeme dvaja,… kedysi bola veľká absencia muža v domácnosti a pozri si staré fotky - ženy boli utrápené, strhané, zostarnuté tak, že v 30tke vyzerali ako dnešné 50tníčky. Za mňa len konečne začali ženy myslieť aj na svoje šťastie, nie len na šťastie (pohodlie) všetkých okolo nás.
Ja také nepoznám, skôr pribúdajú neschopní muži, deti naveky.
Ak si muz a natrafil si na normalnu zenu, ktora hlada rovnocenneho partnera a nie decko na opatrovanie a vyzaduje po tebe aj podiel na domacich pracach, tak nie, nie je leniva, len si neda skakat po hlave.
Troll
Mozno je autor z mladsej generacie. Ja mam tiez pocit, ze mlade baby ocakavaju od muza uplny servis.
@anonym_autor hlavne tu na MK mame krasne ukazky kto je lenivy a hnida vo vztahoch a zeny to nie su ale dobry pokus 🙂 ciel prispevku je nam verim vsetkym jasny
Ej toto smrdi potencialnou svokrusou, ci? 😁
Tak ja ta nase.... hned tak z fleku. Moj manzel akurat ide varit veceru, deti som uspala, mam vylozene nohy a robim NIČ!
Okrem toho vie poskladat celu kuchynu od šróbika a je zrucny, chodi do prace a zaraba.
Ty fešak co ponukas, alebo tvoj synak 😉?
Pre zenby chtivych muzov a buduce spokojne svokrycky - pokial chcete full servis a kusok viac - treba vam zenu z Filipin, Korey, Činy, Thajska. Presvihli str dobu, kedysi sa nase susedky dali este objednavat z katalogu 😁.
@anonym_autor dobrovoľne priznávam, že nemám čas na upratovanie, varenie, častejšie to robí môj muž doma. Pretože ja pracujem, študujem a on je doma. Snáď nemám ešte okolo jeho chodiť a robit všetko sama 🫣
Pretože mnohé prestali mať záujem robiť slúžku a byť vo všetkom tip top na úkor seba len aby ich "susedy neohovorili". A ak to je niektorými ľuďmi považované za lenivosť, tak to viac vypovedá o tých ľuďoch ako o tých ženách samotných.
Prečo hneď lenivé, ak nosím peniaze domov rovnako ako muž, nevidím dôvod prečo by som sa mala starať o domácnosť a varenie výlučne ja....
Podľa mňa tiež vidim obratnejsich mužov ako ženy
Ženy skôr sa na všetko sťažujú a všetko im robí problém , rodia sa menej šikovné alebo výchova neviem
No ja by som nechcela byt babochlap,ale samozivitelky chapem,ze musia byt silne aj za chlapa.A ukazat,ze maju aj gule aj vaginu.
Ale pokial mam normalneho muza,co nedeli pracu muzska,zenska tak preco by som mala byt babochlapom.Ale niektore zeny aj pri muzovi musia byt babochlapom,vtedy by tym zenam bolo lepsie zostat babochlapom bez privesku.
Pretože mnohé prestali mať záujem robiť slúžku a byť vo všetkom tip top na úkor seba len aby ich "susedy neohovorili". A ak to je niektorými ľuďmi považované za lenivosť, tak to viac vypovedá o tých ľuďoch ako o tých ženách samotných.
@wolf_ tak potom nech sa laskavo nevydavaju. Lebo my nepotrebujeme polovicku co sedi na gauci a skroluje.
Áno, mnohokrát robí muž to, čo viem a môžem aj ja, ale robí to on. Perie, vari, učí sa s deťmi,atd.A vieš prečo? Nie preto, že som ja som lenivá, ale preto, že mám vedľa seba ROVNOCENNEHO partnera, ktory nie je len na okrasu a darca spermií ale rovnocenný otec a člen domácnosti.
@doriiis samozrejme že ty nie si lenivá,ty nemáš kedy lebo na MK zažínaš aj zhasínaš, 😅😅takto verejne sa priznať to nedokáže hoci kto
@anonym_autor ...alebo nech sa takí muži za ne "láskavo" neženia. Či niekto tých mužov núti oženiť sa s "takou ženou"?
@wolf_ Myslis ze sa zena realne ukaze v rannom obdobi vztahu???
@wolf_ tak potom nech sa laskavo nevydavaju. Lebo my nepotrebujeme polovicku co sedi na gauci a skroluje.
@anonym_autor vy chlapi ste moc tolerantní
Sa vám čudujem
Prečo hneď lenivé, ak nosím peniaze domov rovnako ako muž, nevidím dôvod prečo by som sa mala starať o domácnosť a varenie výlučne ja....
@sense v tom pripade nevidim dovod preco by som mal stahovat nabytok vylucne ja.
@anonym_autor to patrí k riziku svadby/dlhodobého vzťahu 🙂 Riziko, ktoré podstupuje ako muž, tak aj žena. A kto to riziko podstupovať nechce tiež má možnosť - zostať single.
@wolf_ inac povedane, co si si vybral to mas :D
@sense v tom pripade nevidim dovod preco by som mal stahovat nabytok vylucne ja.
@anonym_autor nemusíš, nábytok nesťahujes denne okrem toho sťahovanie nieje len prenos veľkých kusov nábytku. Ale máš pravdu, ty sa radšej nežen... Keďže ty budeš jeden z tých chlapov ,keď ide o platenie tak treba platiť na polovicu, ale ak ide o domácnosť a deti to je ženská robota

Za mna nemusi vsetko robit muz, asi si len natrafil na zlu vzorku