Stretávate sa s nepochopením a súdením?
Poznate to,... ked si pisete s niekym, alebo si tu vymienate nazory a ta druha strana vam povie ci napise.."Ja viem aka si" ,"si taka alebo taka", "toto ci tamto je na tebe taketo alebo taketo" .. a zacne vas odsudzovat, opovrhovat , Utocit, alebo presviedcat o tom, ze ona sa nikdy nemyli ona ma pravdu vzdy? Ja myslim ze to pozname vsetci.. Nic o vas nevedia a idu robit zaver, nič o vas nechcu vediet a sudia... Nic nedokazu vnimat medzi riadkami a tvrdia ze presne vedia o co ide.. Stretate sa s tym? Byvate najcastejsie na strane vseveduceho? alebo tej nepochopenej?
Nie, nestretávam. Prečo by som si s niekým takým mala písať?
Ja to veru nepoznám, takže ani na jednej, neviem kedy naposledy som mala s niekým výmenu názorov, s cudzími takéto debaty nevediem a ak náhodou tu sem-tam niekto vyštartuje pre blbosť, tak to úplne filtrujem a s blízkymi sa snažíme viesť konštruktívne debaty. Ja som extra nekonfliktný typ, neznášam sa hádať a keď môžem, vyhnem sa tomu a teda sa aj takými ľuďmi obklopujem. Našťastie sa mi to darí.
isteže sa s tým stretávam, aj tuto na mk ... ale nijak sa tým netrápim. je to ich problém, nie môj ... a tí na ktorých mi záleží to nerobia, resp. si to vieme vydiskutovať ...
@anonym_autor v provom rade nevidim dovod s niekym o tomto vobec diskutovat, spoznavat sa a presviedcat, s takymto clovekom koncim debatu a viac nepotrebujem ho poznat. Nikto netuzi pocuvat, ze on je taky alebo onaky, len na zaklade nejakych domnienok... s takym clovekom proste netreba nic riesit dalej.
Ak by bola rec o kadejakych diskusiach, tak tam nestoji vobec za cas a nervy tiez presviedcat o comkolvek, ja som uz bola ficovolic, taka alebo onaka harpia a tak :D no skoda slov :DDD kto by to riesil, skatulkovanie ide kazdemu velmi rychlo..
Občas ma niekto nutkavu potrebu ma informovať, aká som. Zvyknem zareagovať ale len raz a aj to nič nevyvraciam a nevysvetľujem, proste zoberiem na vedomie, do diskusie sa nepustam a v okamihu zabudnem. Tu na koni a aj v realite. Kto chce, pochopí, kto nechce, nestojí za diskusiu.
@anonym_autor mám 60 a v živote sa mi to nestalo.Prečo by som sa mala s takým človekom vybavovať,nechápem
@anonym_autor Nestretavam sa s tym. Ale vo vseobecnosti som clovek,ktory neveri vsetkemu,co pocuje. Preco by som mala verit tomu,co o mne niekto povie? Zvlast nejaky cudzi clovek? Celkovo sa vyhybam konfrontacii,kde si ludia idu po egach. Diskutovat sa da aj slusne a tak,aby si druheho neurazila. Take zabomysie vykrikovanie si nemam rada a vtedy opustam diskusiu alebo rozhovor a to sa nemusi tykat konktetne mna.
@anonym_autor stretávam sa často s nepochopením. Čo už, taký je raz život.
@anonym_autor podľa mňa odsudzuju a opovrhuju len ľudia, čo nie sú spokojný sami som sebou. Svoje chyby a nedostatky hádžu na druhých. Nikto iný nechodí v tvojich topánkach, preto to ber tak, že jedným uchom dnu a druhým von.
Nejaký zúfalý nápadník na online zoznamke ťa takto rozhodí?
Áno aj ja sa s tým stretávam a často. Treba to hodiť za hlavu. Ak sa s tým budeš trápiť raz sa z toho zblázniš... Ja sa z takýchto vecí už netrápim. Ale keď ti niečo také povie veľmi blízky človek, chápem, že to môže zraniť.

@anonym_autor každý deň. Slováci to majú v DNA.