Za čo najviac ľutujeme vyhodené peniaze?
za co najviac lutujete vyhodene peniaze
za mna najhorsia dovolenka v zivote. cca 2000 euro
@anonym_autor debilné sms hry o 130.000 ,ktoré aj tak nikdy nevyhrám
A furt to posielam
@anonym_48b0d1 ano aj to posielam aj ja. nehovoriac o vianocnych zreboch.
A furt to posielam
@anonym_48b0d1 kolko si uz poslal
tiez dovolenka 3000 EUR, potom vselijake oblecenie, topanky, ktore som nikdy nemala na sebe
@anonym_48b0d1 kolko si uz poslal
@anonym_autor to uvidím až pri FA , ale aj tak to nikdy neštudujem, zaplatím a idem ďalej, ale pri ďalšej súťaži to aj tak robím znova a potom pi. ujem
@anonym_autor Za dovolenku v Dubaji…ca 2000€…
Tiež jedna drahá nevydarena dovolenka na Maledivách.
tak vidim ze dovolenka viacerym nevysla
ľutujem,že som exa nechala bývať v mojom byte bez platenia
Investovanie do bratovho podnikania ... 7000... minul peniaze na začiatok podnikania, nešlo to extrémnou rýchlosťou ako si myslel, na všetko sa vykašľal a odišiel do Talianska ... Už v peniazoch neverím ani bratovi
@anonym_autor nejsk nevyhadzujem peniaze na blbosti. Dovolenky to radsej neratam eura ktore tera za 2 sezony sa minuli ale zas vsetky boli vydarene ale poviem si niekedy trebalo my ich? Mohla som si kupit nieco co by bolo vidno...
@anonym_autor super tema.. a asi smaty. Ked sme sa stahovali, som si uvedomila kolko toho mam a kolkorat som to mala na sebe. Vsetko som vytriedila, charita, nieco predala a uz nekupujem ani destinu toho co predtym
Peniaze požičané (ex) snúbencovi a.každú korunu investovanú do opravy auta ktoré mi kúpil.dedo.
@anonym_autor super tema.. a asi smaty. Ked sme sa stahovali, som si uvedomila kolko toho mam a kolkorat som to mala na sebe. Vsetko som vytriedila, charita, nieco predala a uz nekupujem ani destinu toho co predtym
@monika2503s to je super, si sa poucila. ja sa tiez snazim uz premyslat viac. kde minat peniaze.
Lutujem kazdomesacne platby v podobe odvodov (rozumej vypalneho) ktore posielam tomuto statu
za niektoré handry a banky na masáž tváre, bavilo ma to týždeň 😏 také horibilné sumy že 2000 eur nemám asi žiadnu takú spomienku že vyhodené peniaze…
Zaujíma ma, ak sa môžem opýtať, kde bola tá najhoršia dovolenka v živote? 😳 Lebo stalo sa mi to isté 😅
Najviac ľutujem jedno nevýhodné sporenie, na ktoré má nahovorila kamarátka vo forme zivotneho poistenia, kde nemám za roky sporenia ani toľko čo som tam dala 🙈
Potom ľutujem peniaze, ktoré som napožičavala v tisícoch 💸 A také menšie sumy čo som stratila ale nemusela som, neľutujem...
A vlastne ešte pred rokom mi trochu preplo v hlave z tej zvýšenej DPH a nakúpila som za 200 euro strieborné náušnice z Vivantis. Pre seba a aj ako darček pre rodinu, kamošky. Tie náušnice boli poväčšine strašné. Tá časť čo ide do ucha bola hrubá a spôsobovalo to bolesti. Vrátiť som ich tesne nestihla. Tak mi trčia v skrini 🙁 Takže ešte to ľutujem... 🤷
A skoro som zabudla... Dovolenka v Taliansku. Vyhodené peniaze 💸 Bola to hrôza, des 😩 Špinavé, hnedé more, špinavé pláže, namiesto piesku blato 😵💫 Oni tam normálne mali kanál vyvedený z celého mesta, ktorý odvádzal odpadovú vodu do mora 🤢 A všade po zemi (hádam len) psie 💩 bordel, odpadky. Moc to tam neudržuju, ale zase na úroveň Gangy v Indii sa ešte nedostali 👍😬 Navyše na pláž k moru sme to mali ďaleko, asi 45- 50 minút pešo 🙆 Všetky topánky má ohryzli do krvi 😭
Všetci tu dávajú veľké pálky, ale mne bolo najviac ľúto za 20 eurami 😂😂
Moja obľúbená cukráreň bola zatvorená, najlepšie koláčiky tam majú. Ta reku okey, pôjdem do tej, čo si v meste vychvaľujú, skúsim. Kúpila som 4 koláče. Také, čo si kupujem v mojej obľúbenej. Ani jeden nebol dobrý, ani sme ich nevedeli zjesť. Niekedy meno nie je všetko.
veľa oblečenia čo som nemala ani na sebe, alebo nosila krátko. Stálo to dosť eur.
Všetci tu dávajú veľké pálky, ale mne bolo najviac ľúto za 20 eurami 😂😂
Moja obľúbená cukráreň bola zatvorená, najlepšie koláčiky tam majú. Ta reku okey, pôjdem do tej, čo si v meste vychvaľujú, skúsim. Kúpila som 4 koláče. Také, čo si kupujem v mojej obľúbenej. Ani jeden nebol dobrý, ani sme ich nevedeli zjesť. Niekedy meno nie je všetko.
@vkatush toto je také.zlate.:)
@anonym_autor teraz ľutujem kúpenú kabelku,o ktorej som si myslela,ze je to kožená MK (saffiano koza) a včera ma pán v oprave kabeliek sprdol,ze to okolo koze ani nešlo. Moja hlúposť.
môj prvý vstup do fitka. Síce vtedy len 2 eurá, ale aj tak. Do fitka sme prišli s kámoškou. Pešo z práce cez horu, cca 45 min. Pýtame sa, či je tam niekto, nejaký tréner, kto by nám poradil. Nikto. Že nie je, že sa máme poobzerať dookola a zistíme ako sa cvičí. Tak sme sa spýtal takého chalana, čo cvičil, či nám môže poradiť. Nemohol, lebo práve cvičil chrbát a nohy a tak nám nemohol ukázať, na čo všetko slúžia stroje. A tak sme tam len stáli a po pol hodne sme odišli, lebo posilovať s vlastnou váhou a cvikmi, ktoré cvičím doma, môžem aj doma. Odvtedy sme tam neboli. 🙂
Snažím sa nevyhadzovali peniaze,občas s apritrafi nejaká blbá kupa niečoho čo si myslím že strašne chcem a po kúpe zistím že vlastne mi to až tak netrebalo,ale našťastie to sú kúpy za 20-30 eur. Ale mám taký zošit kde si píšem čo chcem a nechám každé moje želanie aspoň mesiac odležať. A už ma to zachranilomodnkupy sauny za 1000 eur,lebo to by som tiež ľutovala a strašne 😂
Debilné pokazené auto v ktorom som sedela raz a predala za štvrtinu.
Zaujíma ma, ak sa môžem opýtať, kde bola tá najhoršia dovolenka v živote? 😳 Lebo stalo sa mi to isté 😅
Najviac ľutujem jedno nevýhodné sporenie, na ktoré má nahovorila kamarátka vo forme zivotneho poistenia, kde nemám za roky sporenia ani toľko čo som tam dala 🙈
Potom ľutujem peniaze, ktoré som napožičavala v tisícoch 💸 A také menšie sumy čo som stratila ale nemusela som, neľutujem...
A vlastne ešte pred rokom mi trochu preplo v hlave z tej zvýšenej DPH a nakúpila som za 200 euro strieborné náušnice z Vivantis. Pre seba a aj ako darček pre rodinu, kamošky. Tie náušnice boli poväčšine strašné. Tá časť čo ide do ucha bola hrubá a spôsobovalo to bolesti. Vrátiť som ich tesne nestihla. Tak mi trčia v skrini 🙁 Takže ešte to ľutujem... 🤷
A skoro som zabudla... Dovolenka v Taliansku. Vyhodené peniaze 💸 Bola to hrôza, des 😩 Špinavé, hnedé more, špinavé pláže, namiesto piesku blato 😵💫 Oni tam normálne mali kanál vyvedený z celého mesta, ktorý odvádzal odpadovú vodu do mora 🤢 A všade po zemi (hádam len) psie 💩 bordel, odpadky. Moc to tam neudržuju, ale zase na úroveň Gangy v Indii sa ešte nedostali 👍😬 Navyše na pláž k moru sme to mali ďaleko, asi 45- 50 minút pešo 🙆 Všetky topánky má ohryzli do krvi 😭
@larinka552 najhorsia s byvalym, kratko potom sme sa rozisli po 9 rokoch. cela dovolenka bola hrozna, uplne, este si dopisoval s kamoskami ....cele uplne zle. cestovali sme po europe. kazdy den som normalne videla ako to ma vsetko uz na haku, neviem co som cakala ze ta dovolenka nas akoze spasi, opak bol pravdou, zistila som ze uz ho vobec nelubim. pritom rodinna dovolenka s rodicmi na krasnych miestach,. mali sme mat radost a nie kazdy den trpiet. jasne ze aj rodina to z nas citila. a lutujem este viac ako prachy, ten strateny cas s nim. :(
@larinka552 och to je tiez dost toho. a zivotne sporenie sme teraz zalozili, tiez sa obavam ze su to vyhodene peniaze.
Lutujem kazdomesacne platby v podobe odvodov (rozumej vypalneho) ktore posielam tomuto statu
@anonym_13f626 ano, to je dalsia pravda, a vlastne ci to cele ma aj vyznam. ked som videla pri odmenach a odrobenych vikendoch kolko dokazu stiahnut a vobec, ze tym zivime kopec lenivocv v tomto state co nechcu robit ( nepisem o dochodcoch) tak je mi zle. zdravotne??? ked potrebujem sproste usg brucha lekarka ma problem spisat ziadanku. pomaly vsade uz platime neurolog ortoped..a dochodok? ved toho sa mozno ani nedozijeme..a podpora? este aj tu idu kratit, tie cachce machre s Pnkami...a este aj tu mi skratili lebo lieky by uz mali zaberat. no potom sa pytam ze kebyze statu nic nedam a radsej si sporim, to mam vacsiu istotu ale chapem ze toto nie je realne
Tiež jedna drahá nevydarena dovolenka na Maledivách.
@anonym_f7b3fa tam by som rada sla ale je to daleko.
Kedysi som uvazovala, ci to fakt existuju ludia, co posielaju smsky do roznych sutazi. A ono fakt hej, ako vidim. Doteraz som si myslela, ze to cislo, ktore zverejnia, ze kolko smsiek prislo dokopy, je len nafuknute 😮
Inak, tak uvazujem, ze asi ani nemam nic take, co lutujem, ze som na to vyhodila peniaze. Myslim, ze som dostatocne financne gramotna a vacsinou si kazdu vyssiu investiciu dobre premyslim. A vlastne, ked nad tym tak premyslam, tak asi lutujem peniaze za Karcher parny cistic. Kupila som to asi pred 5 rokmi a pouzila som to asi 2x za cely ten cas.
Po dlhom behaní po obchodoch som si už unavená kúpila topánky, ktoré som aj tak nenosila. (to som urobila 2x)
Potom niektoré knihy. Mali dobré recenzie, ale mňa sklamali. Niektoré som ani nedočítala.

A furt to posielam