icon

Hľadanie skúseného hackera na identifikáciu užívateľa

marika1066
4. mar 2026

Ahojte, neviem skúsim tu nevie niekto dať kontakt na dobrého hackera? Alebo kto sa vyzná v počítači? Len potrebujem zistiť kto mi píše pod nickom

anonym_fe03ea
4. mar 2026

Ak ťa niekto obťažuje, píše, napriek tomu, že si to neželáš, obráť sa na políciu.

marika1066
autor
4. mar 2026
@anonym_fe03ea

Ak ťa niekto obťažuje, píše, napriek tomu, že si to neželáš, obráť sa na políciu.

@anonym_fe03ea ti ma poslali do zadku,, to len píše niekto mojmu partnerovi že pred štyrmi rokmi som vraj spávala s jedným kolegom čo je blbosť ozaj ,ja lwn chcem zistiť kto je to a policajti ma vysmiali že ma neohrozuje na živote ani nijak inak iba mi znepríjemňuje život

anonym_fe03ea
4. mar 2026

A ohováranie nie je trestné? Veď tým škodí tvojej povesti, komplikuje ti partnerský život. Ja by som sa nedala odbiť, podala by som trestné oznámenie.

anonym_fe03ea
4. mar 2026
marika1066
autor
4. mar 2026

@anonym_fe03ea no podľa nich je to na dlho a komplikovane , akože mne je to jedno, len môj partner mi neverí a ja myslím že viem kto to píše len to neviem dokázať

anonym_fe03ea
4. mar 2026

Oficiálne by som podala TO na neznámeho páchateľa, ale spomenula by som, že mám podozrenie na XY osobu. Nenechaj si zničiť život, kvôli nejakému žiarlivému idiotovi.

viestta
4. mar 2026
@marika1066

@anonym_fe03ea no podľa nich je to na dlho a komplikovane , akože mne je to jedno, len môj partner mi neverí a ja myslím že viem kto to píše len to neviem dokázať

@marika1066 ja viem, ze na toto si sa nepytala ale vernost nedokazes. Ked ti partner neveri, tak nieco vo vasom vztahu nefunguje a aj keby si nasla autora tych sprav, tak nedovera v nom ostane. Treba riesit hlavne vas vztah.

marika1066
autor
4. mar 2026
@viestta

@marika1066 ja viem, ze na toto si sa nepytala ale vernost nedokazes. Ked ti partner neveri, tak nieco vo vasom vztahu nefunguje a aj keby si nasla autora tych sprav, tak nedovera v nom ostane. Treba riesit hlavne vas vztah.

@viestta to ja viem že je to hlavne o našom vzťahu,, partnerovi som to vysvetlila a verí mi, ale ja by som veľmi chcela vedieť za seba že či je to taˇˇ´ osoba čo si myslím,,,,

marika1066
autor
4. mar 2026
@anonym_fe03ea

Oficiálne by som podala TO na neznámeho páchateľa, ale spomenula by som, že mám podozrenie na XY osobu. Nenechaj si zničiť život, kvôli nejakému žiarlivému idiotovi.

@anonym_fe03ea v podstate ja nemám problémy so vzťahom, len mna veľmi zaujíma že kto je ti a o čo mu ide

patrike
4. mar 2026

Pise ti na Instagram, FB, mail ? V kazdom pripade ti nepomoze ani Panenka Hackerska, nie je sanca nejako sa napojit na druhu stranu kabla 😉
Prave tvoja snaha komusi sa vrtat v sukromi hranici s trestnymi cinmi :
- nebezpecne prenasledovanie
- porusovanie dovernosti prenasanych dat
plus to suvisi s GDPR.

anonym_16d58a
4. mar 2026

@marika1066 to naozaj rieši žena v tvojom veku a mama troch deti? Vykasli sa na to lebo este na teba podajú TO za toho hackera. Súhlasím, ze ak ti neveri neviem ci otec deti alebo iba partner problem bude inde. Pokiaľ ta neohrozuje alebo nestalkuje vykasli sa na to a poriešte si hlavne dôveru vo vzťahu 🙂

januska12323
4. mar 2026

Frajer nevie ako sa blokujú idioti?

viestta
4. mar 2026
@marika1066

@viestta to ja viem že je to hlavne o našom vzťahu,, partnerovi som to vysvetlila a verí mi, ale ja by som veľmi chcela vedieť za seba že či je to taˇˇ´ osoba čo si myslím,,,,

@marika1066 "len môj partner mi neverí " pises ty sama. Tak veri alebo neveri?

anonym_1cc153
4. mar 2026

Online veci neriešia mam s tým skúsenosť

anonym_0c96a9
4. mar 2026
@marika1066

@anonym_fe03ea v podstate ja nemám problémy so vzťahom, len mna veľmi zaujíma že kto je ti a o čo mu ide

@marika1066 napis osobe o ktorej si myslis, ze to pise, ze si podala trestne oznamenie za ohovaranie. Ak sa verejne ospravedlni, si ochotna TO stiahnut... Uvidis, ze hned budes vediet, ci je to on, ci nie...

marika1066
autor
4. mar 2026
@anonym_0c96a9

@marika1066 napis osobe o ktorej si myslis, ze to pise, ze si podala trestne oznamenie za ohovaranie. Ak sa verejne ospravedlni, si ochotna TO stiahnut... Uvidis, ze hned budes vediet, ci je to on, ci nie...

@anonym_0c96a9 povedala som jej rovno do oči len je to ciganka bez iq a to nechcem urážať ale je to tak

marika1066
autor
4. mar 2026
@anonym_16d58a

@marika1066 to naozaj rieši žena v tvojom veku a mama troch deti? Vykasli sa na to lebo este na teba podajú TO za toho hackera. Súhlasím, ze ak ti neveri neviem ci otec deti alebo iba partner problem bude inde. Pokiaľ ta neohrozuje alebo nestalkuje vykasli sa na to a poriešte si hlavne dôveru vo vzťahu 🙂

@anonym_16d58a toto je pekne , snažila som sa mu to vysvetlit a snáď pochopil, ale teraz mne samej ti nedá zr komu ide o to aby nás zrejme rozostval,, a áno presne v mojom veku čo už chem len pokoj a kľud musím riešiť detinské somariny,,,,, aj keď viem že sa ti stáva ale v mojom prípade určite nie,,ja som psychicky na dne a ti som preskákala iné veci za mlada

marika1066
autor
4. mar 2026
@patrike

Pise ti na Instagram, FB, mail ? V kazdom pripade ti nepomoze ani Panenka Hackerska, nie je sanca nejako sa napojit na druhu stranu kabla 😉
Prave tvoja snaha komusi sa vrtat v sukromi hranici s trestnymi cinmi :
- nebezpecne prenasledovanie
- porusovanie dovernosti prenasanych dat
plus to suvisi s GDPR.

@patrike vidíš , takto som sa na to nepozerala ale ako by som sa potom dozvedela že kto píše,asi nijako,, no je mi zle z toho že takéto veci musí riešiť žena čo už chce ozaj len kľud v živote ale tak stáva sa,,, tiež som povedala partnerovi že ak je to jeho zámer kľudne nech sa rozide so mnou,nebudem mu robiť zle nič len nech mi nevyčíta čo nieje pravda