icon

Výpadky Slovenskej sporiteľne George: Je to celoplošný problém?

Dnes o 08:40

Zdravím, len sa chcem spýtať či aj vám dnes tak hrozne blbne George v mobile. Chcem poslať platbu a stále mi to vypisuje že "niečo sa nepodarilo". Už som skúšal aj reštartovať mobil a nič. Je to nejaký celoplošný výpadok v SLSP alebo je chyba u mňa? Potrebujem súrne zaplatiť faktúru a nechce sa mi bežať na pobočku k okienku lebo tam sú tie poplatky šialené.

anonym_8f139d
Dnes o 08:48

@anonym_autor mne ide v pohode, robila som platbu pred pol hodinou a žiaden výpadok

biba_18

posielala som platbu v mobile, prešlo bez problémov. veď sa prihlás do georga v compe a vyskúšaj tam ...

biba_18

a nemáš náhodou prekročený limit?

rozculena
Dnes o 09:11

otvorila som si Georga a prvá vec,čo vidím,je UPOZORNENIE,že eBanka bude niekedy nedostupná.
nemyslím si,že mám inú apku ako ty.
Pozrela som to aj cez notebook a tam je to úplne nefunkčné.

niekto2hy
Dnes o 09:17

Používaš Wifi, alebo Dáta?

rozculena
Dnes o 09:23
@niekto2hy

Používaš Wifi, alebo Dáta?

@niekto2hy aký to má vplyv?

anonym_8f139d
Dnes o 09:25
@rozculena

otvorila som si Georga a prvá vec,čo vidím,je UPOZORNENIE,že eBanka bude niekedy nedostupná.
nemyslím si,že mám inú apku ako ty.
Pozrela som to aj cez notebook a tam je to úplne nefunkčné.

@rozculena ebanka sú úvery, zakladenie investícii, poistenie, ... a pod.
To nemá absolútne žiaden vplyv na fungovanie klasického účtu a prevodov

humajnicek
Dnes o 09:38

Aj ste postrehli tú ich novinku - poplatok za vydanie plastovej karty? Skoro ma vyrútilo, že 10 eur. A teraz si vezmite, že takto bude mať apka výpadky, môžete zaplatiť s tou ich virtuálnou akurát tak viete čo.

anonym_8f139d
Dnes o 10:05
@humajnicek

Aj ste postrehli tú ich novinku - poplatok za vydanie plastovej karty? Skoro ma vyrútilo, že 10 eur. A teraz si vezmite, že takto bude mať apka výpadky, môžete zaplatiť s tou ich virtuálnou akurát tak viete čo.

@humajnicek aký má podľa súvis virtuálna karta s výpadkom appky?

anonym_9f85c9
Dnes o 10:21
@humajnicek

@humajnicek poplatok je úplne v poriadku, veď za služby SLSP banky sa platí

anonym_c61855
Dnes o 10:28
@humajnicek

@humajnicek výpadok appky/prevodov nemá nič s kartou vloženou v peňaženke v mobile

alenka58
Dnes o 12:55

mne funguje

rozculena
Dnes o 13:04
@anonym_8f139d

@rozculena ebanka sú úvery, zakladenie investícii, poistenie, ... a pod.
To nemá absolútne žiaden vplyv na fungovanie klasického účtu a prevodov

@anonym_8f139d to neviem,to som nikdy nepoužívala.

rozculena
Dnes o 13:31
@humajnicek

@humajnicek poplatok 10 eúr je iba v prípade prevydanie platobnej karty v prípade jej straty alebo odcudzenia, v prípade jej nedoručenia z dôvodu nesprávnej adresy