Zavedenie anonymného prispievania: Skúsenosti a názory užívateľov
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
Ja tu mam celkom velky "fanklub", moznost komentovat anonymne dala niektorym kridla, ale vobec ma to netrapi. Liknem im, aby vedeli, ze ich koment beriem na vedomie, tam to pre mna konci.
@viestta aha, takže nie som jediná, chápem
Nemyslim si ze kvoli sikane tu niekto vystupuje ako anonym.
To niekto pocita lajky? Jedine tie co sa skoro denne fotia.
Nemyslim si ze kvoli sikane tu niekto vystupuje ako anonym.
To niekto pocita lajky? Jedine tie co sa skoro denne fotia.
@natalka13 A čo si za tie liky potom môžem kúpiť??? Aj ja budem zbierať 😀😀.
lajky vôbec neriešim 😂 načo ... niekedy potešia ale to je fakt celé
skôr som si urobila taký pokus , ked napíšem niečo anonymne - pohoda, normálne reakcie atd .. ale ked napíšem pod nickom .. tak to doslova že trhaj 😂😂😂 , tá istá téma ..
@natalka13 A čo si za tie liky potom môžem kúpiť??? Aj ja budem zbierať 😀😀.
@anonym2468 srandičky, srandičky
Od kedy som tu píšem anonymne a je to fajn
lebo nevznikajú predsudky,
príspevok je bez,, histórie ,,v iných diskusiách
Takže neviem posúdiť či viac ci menej lajkov
skôr som si urobila taký pokus , ked napíšem niečo anonymne - pohoda, normálne reakcie atd .. ale ked napíšem pod nickom .. tak to doslova že trhaj 😂😂😂 , tá istá téma ..
@sara07 to je presne ono ...! 😀
asi takto som to myslela, že ked napišeš anonymne, ludia neutrálne reaguju, ked pod svojim nickom, hneď vyskočia naklonnosti alebo odpor a ta odpoveď bude iná
@karolinakr To nie sú tvoje mačence na profilovke či??
@anonym2468 nie, to sú také držky z internetu na pobavenie
@sara07 dakedy mi ta menej odvazna cast fanklubu posielala modliace srdiecka, potom im tu moznost zobrali, tak som zacala byt uzasna. Teraz uz aspon napisu, co je pre mna ctou, lebo kvoli mne deru klavesnicu. Treba veci brat pozitivne 😍
@anonym2468 nie, to sú také držky z internetu na pobavenie
@karolinakr 😀 Aj tak su zlaté. Ja mám takúto slečnu😂😂.
@sara07 dakedy mi ta menej odvazna cast fanklubu posielala modliace srdiecka, potom im tu moznost zobrali, tak som zacala byt uzasna. Teraz uz aspon napisu, co je pre mna ctou, lebo kvoli mne deru klavesnicu. Treba veci brat pozitivne 😍
@viestta tak nyusiku si mohla najviac nasrat, ked si jej poslala srdiecko, že sa za ňu modlíš 🙂 to ona sama hovorila...ja som raz cacianku chcela podpichnut, tak som jej poslala, že sa za nu modlim 😀
@karolinakr 😀 Aj tak su zlaté. Ja mám takúto slečnu😂😂.
@anonym2468 tak tá je za prvé nádherná a za druhé pózu ako baletka 😀
@viestta tak nyusiku si mohla najviac nasrat, ked si jej poslala srdiecko, že sa za ňu modlíš 🙂 to ona sama hovorila...ja som raz cacianku chcela podpichnut, tak som jej poslala, že sa za nu modlim 😀
@karolinakr mna to vzdy pobavilo, raz som ich dostala v jednej varke snad 100, vies si predstavit kolko roboty to dalo? Ale ja som slusne vychovana, za kazde jedno som podakovala aj ked mi to dost liezlo na city
@karolinakr mna to vzdy pobavilo, raz som ich dostala v jednej varke snad 100, vies si predstavit kolko roboty to dalo? Ale ja som slusne vychovana, za kazde jedno som podakovala aj ked mi to dost liezlo na city
@viestta ale ked tak strhavaš masy, prečo to nevyužiješ? nechceš kandidovat za nejaku stranu? ženy pojdu za tebou ako kuriatka za kvočkou do kurníka
@karolinakr ano, deda si musel vsimnut kazdy. Nevim komu este, ale mne jeden cas intenzivne "kurizoval", az som mu napisala, ze je mi grcno pri predstave, ze mi kurizuje rovesnik mojho otca. Normalne sa urazil 😀
@karolinakr ano, deda si musel vsimnut kazdy. Nevim komu este, ale mne jeden cas intenzivne "kurizoval", az som mu napisala, ze je mi grcno pri predstave, ze mi kurizuje rovesnik mojho otca. Normalne sa urazil 😀
@anonym2468 tak tá je za prvé nádherná a za druhé pózu ako baletka 😀
@karolinakr Samozrejme veď je moja 😅. A sorry že som úplne ale úplne mimo témy 😀😀.
@karolinakr Samozrejme veď je moja 😅. A sorry že som úplne ale úplne mimo témy 😀😀.
@anonym2468 ja si rada pozeram zvieratka na fcb, a tušim som aj v skupine mačky a dobré pózy tam hádžu
ja som si nič take nevšimla že by som mala lajkov viac ak napišem pod menom alebo menej ak pod anonymom alebo naopak.Ale je pravda, že anonymom píšem minimum.Jedine ak je to nejaka citliva téma alebo sa to nejako týka našej rodiny.Inak ma to neinteresuje ja tu nie som ktovieako známa tak či tak ani pod nickom lebo tu píšem všeobecne minimálne, skôr čítam ☺ takže mne je to jedno čo tu ja raz za uhorský rok niečo napíšem
@anonym2468 ja si rada pozeram zvieratka na fcb, a tušim som aj v skupine mačky a dobré pózy tam hádžu
@karolinakr Tak mám aj psíka 😂😂. Ale v skupine som len medzi Lidl maniačkami
@karolinakr Tak mám aj psíka 😂😂. Ale v skupine som len medzi Lidl maniačkami
@anonym2468 maš mačku aj psa? a netrhajú sa? možno ked vyrastali odmalička, že si zvykli na seba
@anonym2468 maš mačku aj psa? a netrhajú sa? možno ked vyrastali odmalička, že si zvykli na seba
@karolinakr Bohužiaľ sa nemajú radi lebo spolu nevyrastali keďže obidvaja boli bezdomovci ako mláďatá ale mačička býva u rodičov a psík so mnou. Keď som pri nich ja tak sa tolerujú nedovolia si na seba ale ináč je to na figu.

Ja tu mam celkom velky "fanklub", moznost komentovat anonymne dala niektorym kridla, ale vobec ma to netrapi. Liknem im, aby vedeli, ze ich koment beriem na vedomie, tam to pre mna konci.