Ako zablokovať nevhodný obsah na Netflixe?
Vela rozpravok z netflixu by si musela zakazat. Teraz je to in prezentovat a tlacit normalnost homosexualov vsade, takze sa necuduj. Vysvetli detom co je vo veci.
@uhnakova áno ale na netflixe majú svoj detský účet, kde si pozerali svoje detské príbehy ako Králik Peter alebo Ovečka Shaun a dinosaury. U nás sa táto tema nespomína a keď k nej dôjde, vysvetlíme ju podľa Svätého písma. Len by ma zaujímalo ci sa dá celkom vymazať ten camp
@zooeynka áno všimla som si,že netflix sa snaží normalizovať demonizmus ( Chupacabra, Wendsday a iné strašidelné postavy) a Lgbt a sex. Deti si pozerali Camp v cudzom jazyku, čo som brala ako skvelú príležitosť naučiť sa jazyk a dinosaury u nás fičia od 2,5 roka.
A ked budu starsi a budu mat nahodou homo spoluziakov tak im zakazes chodit do skoly? Nerypem, zaujima ma to.
@zooeynka nie vysvetlím im, že sú to ľudia ako my. Rozhodli sa žiť tak ako sa rozhodli, odsudzovať ich nesmieme ale ani schvaľovať ale Pán Boh stvoril muža a ženu a nie ženu a ženu alebo muža a muža. Ak by sa takto rozhodli žiť moje deti ubezpečím ich, že ich budem milovať vždy ale schvaľovať to nebudem. Každý sa bude zodpovedať za svoje skutky. Ale svoje deti predtýmto budem chraniť kým sa bude dať.
Zo skúsenosti viem aj to, že to môže byť aj nepomer hormónov, u chlapcov sa neodporúča jesť kuracie mäso lebo obsahuje veľa ženských hormónov čo môže mať následky....
Ty si dobre vytreta.
@uhnakova wau, som tu nasla normalne radu/vychovu deti na urovni. Vecna informacia bez emocii.
@queen_mary podľa seba súdim teba. Položila som otázku, odpoveď som od teba nedostala. Zaujímalo by či by si sa takto prihovorila aj niekomu na ulici alebo v autobuse.
Ak by niekto trepal o homosezualite a kuracom mase, urcite by som sa ozvala 😀 alebo ak by niekto tvrdil, ze pan boh by to neschvaloval. Na grc tito panbickari.
Sam papez vyzyva k tolerancii a homosexualitu schvaluje. Tak asi mas ineho boha ako on.
Nechapem ako mozes byt takto obmedzena. A co im tlces do hlavy o stvoreni sveta? Ze boh alebo ze sme sa vyvinuli z primatov?
@queen_mary ja hovorím niekde otom, že ich nenávidím? Nie, Verím v toho istého Pána ako Pápež. A o mojej viere s tebou viac diskutovať nebudem. Homosexuálov tolerovať budeš ale iný názor tolerovať odmietaš. Mňa urážaš len preto,že som vyjadrila svoj názor tak ako aj oni vyjadrujú svoj na Pride - pochodoch.
@modrykolibrik obmedzená niesom, ďakujem za názor. Je to môj spôsob výchovy, sú to moje deti.
@queen_mary s týmto mám osobnú skúsenosť ale viac to rozoberať nebudem. To otom mäsa povedal endokrinológ, že ho treba obmedziť a najlepsie na čas vylúčiť pri konkrétnej diagnóze ale to sú už súkromne veci.
Ja napriklad tiez nepotrebujem,aby sa lgbt pchalo do vsetkych reklam a rozpravok.vsetci to obhajuju,ze vsak je to normalne,sucast zivota.ano,to je pravda.ale preco potom do vsetkych rozpravok takisto neumiestnia zdravotne postihnute osoby,mentalne znevyhodnene,psychiatrickych pacientov atd.aj oni su sucast zivota,mensina.ale to nikoho netrapi.a kde boli vsetci ti lgbt vyznavaci doteraz?co sme nemali homosexualov?nikoho to netrapilo,ale teraz je to jednoducho akoze moderne. propaganda,tlacene vsade.a nie je to len tak,umysel za tym bude.mne osobne to lezie na nervy,ako zrazu z kazdeho rohu na mna vyskoci nejaky homosexual a ako zrazu nic ine neexistuje.a tlaci sa to detom.a este nieco,15 rokov mam dve lezbicke kamaratky.nezaujimaju ich ziadne duhove pochody.normalne ziju a riesia normalne veci.nikdy sa nestazovali,ze vidia malo homosexuality v rozpravkach a malo reklam zameranych na ne.s tymto celym nechcu mat nic spolocne.
A presne tak.tolerancia 'tolerantnych' sa konci pri inom nazore.homosexualov tolerovat ano,ale krestanov nie.som zvedava,ako by tu kazdy vyskakoval,keby zrazu zacali byt rozpravky na netflixe pobozne,tiez vianocna reklama,ako sa mame modlit.by vsetkych vystrelo od jedu.a to nie som krestanka,len konstatujem.
No toto aj mňa zarazilo, pozerali sme to s deťmi, to je klasika v každom filme na Netflixe, čo je škoda. Ale v rozprávke ma to naštvalo. Takisto v rozprávke Lightyear. 🙄
Ano, moj 9r to pozera ( ukarat teraz uz 2x 😂) a v pohode. Nemam s tym absolutne ziadny problem. Ani on.
Z netflix to ty nijako preč nedáš, ináč si myslím, ze menšie deti to absolútne nevnímajú pokiaľ my na to neupozornime

to im môžeš zakázať rovno 2/3 Netflixu, je to všade. Mojim deťom som vysvetlila, že 3-5 percent ľudí chce mať za partnera človeka rovnakého pohlavia a tým to hasne.