icon

Ako zmazať diskusiu, keď som autor?

maximilian5678
Včera o 19:35

Potrebujem zmazať jednu diskusiu lebo ti dôchodcovia či čo to je ( inak akurát vám pôjde v telke seriál Sľub) tak aj keď človek im tam napíše xy krát že tá debata sa riešiť už nejde a podobne tak furt si idú svoje ,oči majú jedno doľava a druhé doprava očividne keď nečítajú komentáre.

minenkaa
Včera o 19:50

@maximilian5678 ty čo si mal dnes na obed ,si daky aktívny

maximilian5678
autor
Včera o 19:51
@minenkaa

@maximilian5678 ty čo si mal dnes na obed ,si daky aktívny

@minenkaa tak 2 roky som si s nikým nepísal jedna vec a keď už som sa odhodlal niečo skúsiť tak sa vo mne prebudilo to čo umrelo pred dvoma rokmi😂 stať si za svojím a nie sa podupať ľuďmi.

minenkaa
Včera o 19:52
@maximilian5678

@minenkaa tak 2 roky som si s nikým nepísal jedna vec a keď už som sa odhodlal niečo skúsiť tak sa vo mne prebudilo to čo umrelo pred dvoma rokmi😂 stať si za svojím a nie sa podupať ľuďmi.

@maximilian5678 si bol vo väzení

maximilian5678
autor
Včera o 19:54
@minenkaa

@maximilian5678 si bol vo väzení

@minenkaa Áno ale vnútornom a nie vo vonkajšom👍🏻Ak je tu niekto trochu chápavý pochopí že čo tým myslím lebo očividne pol ľudí tu má dobré životy čo im neberiem len závidím a prajem.

minenkaa
Včera o 19:56
@maximilian5678

@minenkaa Áno ale vnútornom a nie vo vonkajšom👍🏻Ak je tu niekto trochu chápavý pochopí že čo tým myslím lebo očividne pol ľudí tu má dobré životy čo im neberiem len závidím a prajem.

@maximilian5678 ja napríklad neviem čo tým myslíš

maximilian5678
autor
Včera o 19:57
@minenkaa

@maximilian5678 ja napríklad neviem čo tým myslíš

@minenkaa vnútorné väzenie je keď sami sa odrežete od sveta lebo sa vám stalo niečo čo už nikdy vrátiť nejde strata človeka napríklad slečna.

minenkaa
Včera o 19:58
@maximilian5678

@minenkaa vnútorné väzenie je keď sami sa odrežete od sveta lebo sa vám stalo niečo čo už nikdy vrátiť nejde strata človeka napríklad slečna.

@maximilian5678 ale nie každý to takto prežíva,tak nemôžeš čakať ,že každý si domyslí ,čo si ty myslíš

maximilian5678
autor
Včera o 19:59
@minenkaa

@maximilian5678 ale nie každý to takto prežíva,tak nemôžeš čakať ,že každý si domyslí ,čo si ty myslíš

@minenkaa no veď to ja chápem ale niektorí vedia čítať medzi riadkami.

minenkaa
Včera o 20:00
@maximilian5678

@minenkaa no veď to ja chápem ale niektorí vedia čítať medzi riadkami.

@maximilian5678 ako môže niekto vedieť čítať medzi riadkami,keď nepozná situáciu a ani človeka

maximilian5678
autor
Včera o 20:03
@minenkaa

@maximilian5678 ako môže niekto vedieť čítať medzi riadkami,keď nepozná situáciu a ani človeka

@minenkaa a povecte oplatí sa to tu vôbec niečo také písať veď ľudia posudzujú hneď aj bez toho preto už nepíšem nič konkrétne ako predtým v diskusii som chcel či niekto dáva súkromné pôžičky ako to tu majú v diskusiách a hneď ma išli zožrať takže najlepšie je nič nedávať do sveta radšej a nepýtať si nič

minenkaa
Včera o 20:08
@maximilian5678

@minenkaa a povecte oplatí sa to tu vôbec niečo také písať veď ľudia posudzujú hneď aj bez toho preto už nepíšem nič konkrétne ako predtým v diskusii som chcel či niekto dáva súkromné pôžičky ako to tu majú v diskusiách a hneď ma išli zožrať takže najlepšie je nič nedávať do sveta radšej a nepýtať si nič

@maximilian5678 no vidíš aký si múdry

maximilian5678
autor
Včera o 20:09
@minenkaa

@maximilian5678 no vidíš aký si múdry

@minenkaa a vy aká šikovná

minenkaa
Včera o 20:11
@maximilian5678

@minenkaa a vy aká šikovná

@maximilian5678 ale ti ja viem a daaavno