icon

Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?

Dnes o 09:45

Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂

Strana
z2
anonym_c6ea11
Dnes o 09:57

inteligentna, trocha sebestredna a vztahovacna, uz nesledujem, kedze ma platene.

autor
Dnes o 09:58
@anonym_c6ea11

inteligentna, trocha sebestredna a vztahovacna, uz nesledujem, kedze ma platene.

@anonym_c6ea11 instagram ma zadarmo

anonym_c6ea11
Dnes o 09:58

ale uzavrety, ci nie?

autor
Dnes o 09:59

Áno, ale veď potvrdí, či?

san_dra11

Hm. A o koho ide?

autor

Stojí za to tam byt 😃

anonym_c6ea11
@anonym_autor

Áno, ale veď potvrdí, či?

@anonym_autor neviem, uz ma kozmetika neberie ako volakedy.

autor
Dnes o 10:00
@anonym_c6ea11

@anonym_autor neviem, uz ma kozmetika neberie ako volakedy.

@anonym_c6ea11 ona je teraz politická aktivistka

anonym_c6ea11
@anonym_autor

Stojí za to tam byt 😃

@anonym_autor preco?

san_dra11
@anonym_autor

Stojí za to tam byt 😃

@anonym_autor Preco?

autor
@san_dra11

Hm. A o koho ide?

@san_dra11 skús google, bývala moderátorka ta3

autor
Dnes o 10:02

Uff, neviem, či sa mi chce rozpisovať, keď ju nepoznáte a nesledujete jej názory 😏 ale možno skúsim jeden príklad ste matky?

san_dra11
Dnes o 10:05
@anonym_autor

Uff, neviem, či sa mi chce rozpisovať, keď ju nepoznáte a nesledujete jej názory 😏 ale možno skúsim jeden príklad ste matky?

@anonym_autor Tak kvoli niecomu sa na nu asi pytas. Nemusis sa rozpisovat, nepotrebujem. Aj ked si myslim, ze si niekto nahana sledovatelov.... Ked som ju dala do Google, ako si mi odporucila, tak mi vyhodilo aj obdobne diskusie na MK 😉

anonym_79dd8d
Dnes o 10:06
@anonym_autor

@anonym_autor no daj, som zvedava. Ja som ju vnimala viac rokov dozadu, aj tesne po tom ako ju vyhodili z telky. Ale potom ma neskutocne zacal iritovat jej ton hlasu a prejav. A sebestrednost z nej az krici.

anonym_c6ea11
Dnes o 10:08
@anonym_autor

@anonym_autor daj😀
matka som.

anonym_40a2f7
Dnes o 10:09

Extrémne emočne nestabilná osoba... nie je to tak dávno čo doslova plakávala a natáčala sa pri tom, wtf fakt :D

procrastique
Dnes o 10:13

Ja si občas pozriem nejaké jej video na yt, musím ho ale pozerať zrýchlene (vedeli ste, že youtube ponúka takú možnosť? ). Podľa mňa si vďaka nej viete rýchlo a pomerne dôveryhodne pozrieť novinky a trendy vo svete kozmetiky, len to jej spomalené prevedenie je bohužiaľ na škodu v tejto dobe.

Vidieť, že o tento pomalý content všeobecne nie je záujem, sledujem ju dajme tomu od 2018, rovnako ako smartku (teda smartku aktívne nesledujem už dlho )a ani jednej nenarástli v podstate sledovatelia za tie roky.

anonym_c6ea11
Dnes o 10:14

ja som ju sledovala, jej yt videa, davno, pradavno. pacila sa mi, mala prehlad, testovala kdesi cosi, za vlastne. potom sa mi prejedla, zacala mi vadit, tak ked mi niekto vadi, tak nevenujem tomu svoj cas, hejtovat neppotrebujem, svoje publikum ma. posledne info je, ze si konecne nasla priatela, tak mala nejake videa o v vztahoch, tak tam som to uz docista ukoncila.

autor
Dnes o 10:15
@san_dra11

@anonym_autor Tak kvoli niecomu sa na nu asi pytas. Nemusis sa rozpisovat, nepotrebujem. Aj ked si myslim, ze si niekto nahana sledovatelov.... Ked som ju dala do Google, ako si mi odporucila, tak mi vyhodilo aj obdobne diskusie na MK 😉

@san_dra11 vážne? A čo si sa v tom obdobnom príspevku dozvedela? Ja ku sledujem, načo mi sú informácie ako sa ma?😃

autor
Dnes o 10:15
@san_dra11

@san_dra11 a slovom jedna diskusia okrem mojej

anonym_79dd8d
Dnes o 10:16
@anonym_autor

@san_dra11 vážne? A čo si sa v tom obdobnom príspevku dozvedela? Ja ku sledujem, načo mi sú informácie ako sa ma?😃

@anonym_autor a o co ti vlastne ide? Nejako nerozumiem slovam co pises

anonym_c7de71
Dnes o 10:18

Chceš jej (si) nahnať sledovateľov? Pôsobí arogantne.

autor
Dnes o 10:20
@anonym_79dd8d

@anonym_autor a o co ti vlastne ide? Nejako nerozumiem slovam co pises

@anonym_79dd8d Mne ide o prečítanie názorov na zz😃 ale obviňovať sa tu nenechám, že jej robím reklamu. Pani sa zrejme urazila, keď som jej odmietla povedať kto je zz a poslala ju na google. Predsa keď neviem idem hľadať a ak ma to nezaujíma, lebo zz nesledujem, tak sa nepýtam a neobvinujem nikoho z nejakej reklamy

autor
Dnes o 10:21
@anonym_c7de71

Chceš jej (si) nahnať sledovateľov? Pôsobí arogantne.

@anonym_c7de71 prečo by ku niekto sledoval? Ja dá pýtam ľudí, ktorí ju sleduju 😃 a nie kto ju nesleduje

autor
Dnes o 10:21
@anonym_c6ea11

ja som ju sledovala, jej yt videa, davno, pradavno. pacila sa mi, mala prehlad, testovala kdesi cosi, za vlastne. potom sa mi prejedla, zacala mi vadit, tak ked mi niekto vadi, tak nevenujem tomu svoj cas, hejtovat neppotrebujem, svoje publikum ma. posledne info je, ze si konecne nasla priatela, tak mala nejake videa o v vztahoch, tak tam som to uz docista ukoncila.

@anonym_c6ea11 ja na ig len, ale videla som všetky yt videá, vzdelaná je veru v tejto problematike

autor
Dnes o 10:22
@procrastique

Ja si občas pozriem nejaké jej video na yt, musím ho ale pozerať zrýchlene (vedeli ste, že youtube ponúka takú možnosť? ). Podľa mňa si vďaka nej viete rýchlo a pomerne dôveryhodne pozrieť novinky a trendy vo svete kozmetiky, len to jej spomalené prevedenie je bohužiaľ na škodu v tejto dobe.

Vidieť, že o tento pomalý content všeobecne nie je záujem, sledujem ju dajme tomu od 2018, rovnako ako smartku (teda smartku aktívne nesledujem už dlho )a ani jednej nenarástli v podstate sledovatelia za tie roky.

@procrastique to neviem, koľko mala sledovateľnosť kedysi. Mňa skôr zaujíma, ako ju vnímajú jej sledovateľky momentálne

autor
Dnes o 10:24
@anonym_40a2f7

Extrémne emočne nestabilná osoba... nie je to tak dávno čo doslova plakávala a natáčala sa pri tom, wtf fakt :D

@anonym_40a2f7 no ja som dnes na hrane ju dat unfollow, z jednej strany ju chápem, ale z druhej mi príde, že sa nad každým povyšuje, nikto iný nemá pravdu len ona, nikto lepšie nevníma situáciu len ona… neviem keď čítam tie pozitívne správy, ktoré vždy zdieľa, tak mám pocit, že len ja ju vnímam trošku inak ako kedysi

autor
Dnes o 10:25
@anonym_c6ea11

@anonym_autor daj😀
matka som.

@anonym_c6ea11 prirovnávala výchovu psíka k dieťaťu. Že pes je ešte náročnejší ako dieťa podľa nej

anonym_c6ea11
Dnes o 10:36

ano, ale to je casty jav u bezdetnych, ze im zo psa sibne

autor
Dnes o 10:45
@anonym_c6ea11

ano, ale to je casty jav u bezdetnych, ze im zo psa sibne

@anonym_c6ea11 áno s tým súhlasím, len od tak vzdelanej a rozhľadenejšou ženy, ktorá sa pasuje do role všetko viem všade som bola by som to nečakala. Ja sa riadim heslom, kým nezažijem nepochopím. Ona totiž odsudzovali ženy, ktoré sú zanedbané, lebo veď predsa aj ona ma PSA a dokáže sa o seba starať a že so osolím je to mnohonásobne ťažšie ako s dieťaťom.

Strana
z2