icon

Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?

Dnes o 09:45

Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂

anonym_c6ea11
Dnes o 11:21
@anonym_autor

@anonym_c6ea11 áno s tým súhlasím, len od tak vzdelanej a rozhľadenejšou ženy, ktorá sa pasuje do role všetko viem všade som bola by som to nečakala. Ja sa riadim heslom, kým nezažijem nepochopím. Ona totiž odsudzovali ženy, ktoré sú zanedbané, lebo veď predsa aj ona ma PSA a dokáže sa o seba starať a že so osolím je to mnohonásobne ťažšie ako s dieťaťom.

@anonym_autor ak ta irituje, nesleduj. ja tieto ovplyvnovatelky nesledujem skoro ziadne, nema to ziadnu pridanu hodnotu pre mna. jej cas bol, uz nie je, suhlasim s tym, ze to prestava frcat, tieto IG kozmeticke.
mna dorazila u nej ina vec, davnejsie, ako bola s rodicmi na pobyte v kupeloch a menila izbu s rodicmi, lebo ona nemala miesto pre seba a hlavne pre psa vo svojej mensej izbe 😀, tak rodicia, co boli na vyroci svatby supky dupky do malej izby😀

muzula
Dnes o 12:07

O akom vzdelani pises? Prave som si to pozrel, ma vystudovanu PdF UK...ano, je to vysoka skola, ale zeby to bola zaruka rozhladu a vedomosti...skor nie.

autor
Dnes o 12:19
@anonym_c6ea11

@anonym_autor ak ta irituje, nesleduj. ja tieto ovplyvnovatelky nesledujem skoro ziadne, nema to ziadnu pridanu hodnotu pre mna. jej cas bol, uz nie je, suhlasim s tym, ze to prestava frcat, tieto IG kozmeticke.
mna dorazila u nej ina vec, davnejsie, ako bola s rodicmi na pobyte v kupeloch a menila izbu s rodicmi, lebo ona nemala miesto pre seba a hlavne pre psa vo svojej mensej izbe 😀, tak rodicia, co boli na vyroci svatby supky dupky do malej izby😀

@anonym_c6ea11 áno, máš pravdu, dala som jej unfollow, ja sa vždy snažím vcítiť do jej myšlienok, ale je to z 99% pritiahnuté za vlasy. Len som si chcela trošku utriediť myšlienky, lebo pri čítaní tej podpory od sledovateliek,
ktorú ona zdieľa som sa cítila ja ako tá, čo ničomu nerozumie

autor
Dnes o 12:22
@muzula

O akom vzdelani pises? Prave som si to pozrel, ma vystudovanu PdF UK...ano, je to vysoka skola, ale zeby to bola zaruka rozhladu a vedomosti...skor nie.

@muzula ona sa pasuje do takej role, že ma všetko naštudované od predu do zadu, že vždy si všetko naštuduje do špiku kosti vo svojom voľnom čase. Nie že ma tituly pred menom a za menom, to som nenapísala 😃

zitusss
Dnes o 12:37

@anonym_autor akoze fakt? Normalne tu vznikla tema na ohovaranie Zuzany? No nazdar,tebe musi riadne ležať v žalúdku 🫡🤣 ja ju vnimam ako velmi inteligentnu a prinosnu pre verejnost, milujem sledovat jej prispevky a pohlady na veci. Neznamena to, ze s nou automaticky vo vsetkom suhlasim ale donuti ma to rozmýšľať nad rôznymi temami z rôznych uhlov. A áno, možno jej sposob vyjadrovania nie je pre citlive osoby, takí radsej dajte unfollow 🤣

autor
Dnes o 13:00
@zitusss

@anonym_autor akoze fakt? Normalne tu vznikla tema na ohovaranie Zuzany? No nazdar,tebe musi riadne ležať v žalúdku 🫡🤣 ja ju vnimam ako velmi inteligentnu a prinosnu pre verejnost, milujem sledovat jej prispevky a pohlady na veci. Neznamena to, ze s nou automaticky vo vsetkom suhlasim ale donuti ma to rozmýšľať nad rôznymi temami z rôznych uhlov. A áno, možno jej sposob vyjadrovania nie je pre citlive osoby, takí radsej dajte unfollow 🤣

@zitusss anoo vznikla, predstáv si to a usad sa. Vítam ťa na modrom koňovi, na platforme hlavne pre neinetigentne, zakomplexované, hlúpe, závistlivé, znudene ženy, ktoré nemajú čo celý deň na robote. Tvojim komentárom si len potvrdila, že si jednou z nás ❤️

anonym_a2ffcc
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@zitusss anoo vznikla, predstáv si to a usad sa. Vítam ťa na modrom koňovi, na platforme hlavne pre neinetigentne, zakomplexované, hlúpe, závistlivé, znudene ženy, ktoré nemajú čo celý deň na robote. Tvojim komentárom si len potvrdila, že si jednou z nás ❤️

@anonym_autor toto ma pobavilo 😂😂😂 vzdy sa nájde nejaká, ktorá sa tu hrá na morálny kompas, ale sama je aktívna na MK v každej nemorálnej téme zapichnutá. Sloboda prejavu im nič nehovorí, áno aj diskusia o tom, ako kto koho vníma je dovolené a nemusí to byt ohováranie. Niekto tu dáva pozitívny test a pýta sa, či aj my vidíme 2 čiarky, prečo by niekto nemohol hľadať názor na politickú aktivistku? Je to zakázané? Podľa mňa nie, kým tu nikto nikoho neuráža a nespojí meno vymýslami!

anonym_44512e
Dnes o 13:15
@anonym_c6ea11

ja som ju sledovala, jej yt videa, davno, pradavno. pacila sa mi, mala prehlad, testovala kdesi cosi, za vlastne. potom sa mi prejedla, zacala mi vadit, tak ked mi niekto vadi, tak nevenujem tomu svoj cas, hejtovat neppotrebujem, svoje publikum ma. posledne info je, ze si konecne nasla priatela, tak mala nejake videa o v vztahoch, tak tam som to uz docista ukoncila.

@anonym_c6ea11 ona uz nema priatela :D rozisiel sa s nou na dovolenke toto leto. necudujem sa mu... 🙂

anonym_a2ffcc
Dnes o 13:19

Zuzanu som sledovala, ale odkedy sme sa v správach “pochytili” a s ňou debata vždy skončila citujem:”všetci všetko otočia proti mne a JA som vždy tá zlá” som pochopila, že ona je ten typ človeka, čo keď ide k psychológovi, tak ten jej psychológ podľa mňa sám potrebuje ísť k psychologovi. Veľmi vztahovacna, sama dáva rozumy, ako majú byt ľudia empaticki, majú premýšľať, ale ona sama sa nevie vžiť do nikoho. Nemá cit pre pochopenie, empatia vyoperovana, nereálne očakávania od mužov, nereálne očakávania od každého. Je v tvári krásna , ale tá nadriadenost ma iritovala, plus v diskusii nedokázala prijať fakt, že niekto vníma niečo inak ako ona, hneď to zaskatulkuje ty si sprostý ja som múdra, lebo nevnímáš veci ako ich vnímam ja. Bodka

anonym_44512e
Dnes o 13:22
@anonym_a2ffcc

Zuzanu som sledovala, ale odkedy sme sa v správach “pochytili” a s ňou debata vždy skončila citujem:”všetci všetko otočia proti mne a JA som vždy tá zlá” som pochopila, že ona je ten typ človeka, čo keď ide k psychológovi, tak ten jej psychológ podľa mňa sám potrebuje ísť k psychologovi. Veľmi vztahovacna, sama dáva rozumy, ako majú byt ľudia empaticki, majú premýšľať, ale ona sama sa nevie vžiť do nikoho. Nemá cit pre pochopenie, empatia vyoperovana, nereálne očakávania od mužov, nereálne očakávania od každého. Je v tvári krásna , ale tá nadriadenost ma iritovala, plus v diskusii nedokázala prijať fakt, že niekto vníma niečo inak ako ona, hneď to zaskatulkuje ty si sprostý ja som múdra, lebo nevnímáš veci ako ich vnímam ja. Bodka

@anonym_a2ffcc predpokladam, ze vas aj odstranila zo sledovatelov a rovno aj zablokovala, ze? ... ona si este aj lajky k jednotlivym komentarom k jej prispevkom pozera a ak nahodou ste dali lajk nespravnemu komentu, sup, ste bloknuta! :D

rozculena
Dnes o 13:23

@anonym_autor vyguglila som si ju,ale absolutne netuším,kto to je

zitusss
Dnes o 13:28
@anonym_a2ffcc

@anonym_autor toto ma pobavilo 😂😂😂 vzdy sa nájde nejaká, ktorá sa tu hrá na morálny kompas, ale sama je aktívna na MK v každej nemorálnej téme zapichnutá. Sloboda prejavu im nič nehovorí, áno aj diskusia o tom, ako kto koho vníma je dovolené a nemusí to byt ohováranie. Niekto tu dáva pozitívny test a pýta sa, či aj my vidíme 2 čiarky, prečo by niekto nemohol hľadať názor na politickú aktivistku? Je to zakázané? Podľa mňa nie, kým tu nikto nikoho neuráža a nespojí meno vymýslami!

@anonym_a2ffcc aj mna si pobavila,vlastne vsetci takyto anonymovia tu co sa nevedia ani postavit za svoj nazor a skryvaju sa ako taki potkani 🤭

anonym_44512e
Dnes o 13:33

Cudujem sa inak kazdemu, co ju sleduje, a tym jej nepriamo nahana cisla.

Jednak, na svete je kopa influencerov/redaktorov/kreativcov z miliona roznych odvetvi, ktori robia uzitocnu osvetu bez toho, aby verejne patronizovali svojich podporovatelov a sledovatelov. /U nikoho normalneho, podotykam z rozvinutych zapadnych krajin (nie nutne byvale ZSSR), som nikdy nevidela dramaticke vylevy (prispevky, stories) typu "ja nie som vasa kamoska, dajte mi unfollow, nepotrebujem vasu podporu, prezijem bez vas, nepotrebujem vas!" ako u tohoto jedinca./ To je jedna vec.

Druha vec je, informacie, ktora ona predava na svojom patreone v pohode najdete zadarmo na inych uctoch na IG, pripadne za lacnejsi peniaz ako pyta od vas ona. Vela z toho, co ona predava ako informacie, ktore obali do pozlatka, ako ich pre vas krvopotne niekde vyhrabala z internetu ponuka napr. Jolene Edgar, u ktorej je mesacne predplatne tusim okolo 6-7 dolarov, a plno z toho ZZ jednoducho kopiruje a dalej predava na svojom ucte. Samozrejme vam uz nepovie, odkial ich ma, lebo to je tajomstvo a "know-how" 🙂 a to mi na nej vadi najviac.

anonym_a2ffcc
Dnes o 13:46
@zitusss

@anonym_a2ffcc aj mna si pobavila,vlastne vsetci takyto anonymovia tu co sa nevedia ani postavit za svoj nazor a skryvaju sa ako taki potkani 🤭

@zitusss 😂 došli slova, čo? Musia prísť urážky, to sedí aj na Zuzanu, ona tiež rada ľudí uráža, keď nevie kam ďalej. Počujete vsetci, čo komentujete anonymne sa od dnes voláme 🔥🔥🔥patkaňeeee🔥🔥🔥

kukulienka999
Dnes o 13:48
@anonym_44512e

@anonym_c6ea11 ona uz nema priatela :D rozisiel sa s nou na dovolenke toto leto. necudujem sa mu... 🙂

@anonym_44512e čože? Akože to mi je úprimne ľúto, videla som jej yt ako o ňom vravela a priala som jej to… dávala to aj niekde ona verejne? Či máš nejaký iny zdroj?

aesthehoe514
Dnes o 13:52
@kukulienka999

@anonym_44512e čože? Akože to mi je úprimne ľúto, videla som jej yt ako o ňom vravela a priala som jej to… dávala to aj niekde ona verejne? Či máš nejaký iny zdroj?

@kukulienka999 ja a Patrik (tak sa volal) mame spolocnu kamosku a viem to od nej. a vraj to sama ZZ zdielala otvorene na Patreone.

anonym_a2ffcc
Dnes o 13:55
@anonym_44512e

@anonym_a2ffcc predpokladam, ze vas aj odstranila zo sledovatelov a rovno aj zablokovala, ze? ... ona si este aj lajky k jednotlivym komentarom k jej prispevkom pozera a ak nahodou ste dali lajk nespravnemu komentu, sup, ste bloknuta! :D

@anonym_44512e nie nezablokovala, ona len mala posledné slovo, a keď sa začala ľutovať, že ona je tá zlá už som jej tuším nepodpísala, a nechala som aj v sebe emócie vychladnúť, no po pár týždňoch zas riešila niečo typu, prečo nechodia ľudia na protesty, a niekto jej napísal, že kvôli deťom, a ona začala tie litánie, ako si niekto dovolí mať argument, že nejde na protest, lebo ma malé dieta 😂 no keby ich mala, asi by vedela a vtedy som ju dala unfollow, lebo mi jej profil prišiel poslednu dobu neskutočne negatívny a myslím si, že ľudia ktorí sa v tom našli mali len výčitky svedomia, že nerobia pre tento štát dosť, lebo si dovolí nejaká mamička možno čerstvo po pôrode neísť na protest 🙈

kukulienka999
Dnes o 14:01
@aesthehoe514

@kukulienka999 ja a Patrik (tak sa volal) mame spolocnu kamosku a viem to od nej. a vraj to sama ZZ zdielala otvorene na Patreone.

@aesthehoe514 ja som si úprimne myslela, že budú spolu, keď tak ideálne vravela o
Ich vzťahu, ako si dokážu všetko vykomunikovat a vo všetkom sa navzájom podporia a on to teda ukončil áno? Tak Zuzka mušľa zažiť sok

anonym_44512e
Dnes o 14:04
@anonym_a2ffcc

@anonym_44512e nie nezablokovala, ona len mala posledné slovo, a keď sa začala ľutovať, že ona je tá zlá už som jej tuším nepodpísala, a nechala som aj v sebe emócie vychladnúť, no po pár týždňoch zas riešila niečo typu, prečo nechodia ľudia na protesty, a niekto jej napísal, že kvôli deťom, a ona začala tie litánie, ako si niekto dovolí mať argument, že nejde na protest, lebo ma malé dieta 😂 no keby ich mala, asi by vedela a vtedy som ju dala unfollow, lebo mi jej profil prišiel poslednu dobu neskutočne negatívny a myslím si, že ľudia ktorí sa v tom našli mali len výčitky svedomia, že nerobia pre tento štát dosť, lebo si dovolí nejaká mamička možno čerstvo po pôrode neísť na protest 🙈

@anonym_a2ffcc ja som tiez nebola na protestoch v poslednej dobe, a co? isto by ma pocastovala invektivami typu svab, potkan, hyena, a neviem co. Nemajte vycitky svedomia, pretoze Zavodska nema ziadny patent na mudrost a nie je ani ziadnou autoritou v tomto smere, akurat sa do nej rada stavia a rada do nemoty rozprava, resp. vypisuje.

anonym_406167
Dnes o 14:07

Ja poslednu dobu pocitujem take napatie ked ju sledujem, a to že dnes prirovnala svoju sledovateľku k machu a lišajníku, ktorá s ňou vlastne len suhlasila že nepodporuje testovanie na zvieratách tak to je už extrem. Zverejnila to, dostavili sa dalšie hejty a namiesto toho aby si priznala chybu a ospravedlnila sa ako to minule hovorila o tej psychologicke s botoxom ze si nevie priznať chybu, tak sa ďalej obhajuje.

anonym_13d092
Dnes o 14:20

@anonym_autor pekná bola kedysi dávno, teraz z nej syčí toľko jedu, že pri jej sledovaní som pochopila čo znamená výraz zatrpknutá stará dievka 🙈
Tvári sa sebavedomo, vnútri frustrovaná kôpka nešťastia

damiana2222
Dnes o 14:43

@anonym_autor mne príde nervovo labilná

autor
Dnes o 14:48

Baby len ju neurazajte prosím za výzor, za scestné názory s ktorými nesúhlasíme mozme diskutovať , ale za výzor nie. Podľa mna je aj tak na svoj vek v dobrej kondícii

anonym_44512e
Dnes o 15:08
@anonym_autor

Baby len ju neurazajte prosím za výzor, za scestné názory s ktorými nesúhlasíme mozme diskutovať , ale za výzor nie. Podľa mna je aj tak na svoj vek v dobrej kondícii

@anonym_autor nezaregistrovala som tu ziadnu poznamku na jej vyzor, ak tak som prehliadla.

Ad vyzor/vek: tu by som tu len dodala, zeny, ktore neodoberate jej plateny obsah : prosim, vedzte, ze pravidelne chodieva na vyplne, btx, lasery (+ vraj bola nedavno v UK na Sofwave) akurat to nezdiela na svojom IG - a co ma 100% pravo - len nemajte falosny dojem, ze to je ucinok skincare a tretinoinu.

Kazdy, kto ma ma jej financne prostriedky budete vyzerat tak dobre v jej veku 🙂 len to som chcela.

damiana2222
Dnes o 15:21
@anonym_44512e

@anonym_autor nezaregistrovala som tu ziadnu poznamku na jej vyzor, ak tak som prehliadla.

Ad vyzor/vek: tu by som tu len dodala, zeny, ktore neodoberate jej plateny obsah : prosim, vedzte, ze pravidelne chodieva na vyplne, btx, lasery (+ vraj bola nedavno v UK na Sofwave) akurat to nezdiela na svojom IG - a co ma 100% pravo - len nemajte falosny dojem, ze to je ucinok skincare a tretinoinu.

Kazdy, kto ma ma jej financne prostriedky budete vyzerat tak dobre v jej veku 🙂 len to som chcela.

@anonym_44512e a čo má z toho chlap žiadny deti tiež nič asi sa bude len do zrkadla pozerať

anonym_13d092
Dnes o 15:32
@anonym_44512e

@anonym_44512e určite aj botox a výplne? Máš to naozaj overené? Ja som roky bola jej sledovateľ a verila som jej radám, aj som odporúčala kamarátkam. Niekedy som ju sledovala rada a jej rady mi prišli k veci a fundované. Nezachytila som že by niekedy priznala botox, nie to ešte výplň.

anonym_13d092
Autor odpoveď zmazal
anonym_22cc38
Dnes o 15:34
@anonym_13d092

@anonym_44512e určite aj botox a výplne? Máš to naozaj overené? Ja som roky bola jej sledovateľ a verila som jej radám, aj som odporúčala kamarátkam. Niekedy som ju sledovala rada a jej rady mi prišli k veci a fundované. Nezachytila som že by niekedy priznala botox, nie to ešte výplň.

@anonym_13d092 uplne otvorene o tom vzdy hovorila, davala ah vude kde jej botox aplikovali, netají sa tym, ze chodi na zakroky

anonym_44512e
Dnes o 15:39
@anonym_13d092

@anonym_13d092 nie som priamo jej sledovatelka, ale poznam niekoho, kto si jej ucet plati a pochybujem, ze by screenshoty boli ai generovane /to sa mi zda ako overkill aby si niekto dal namahu sirit fake news okolo uctu nejakej influencerky :D/

vypln nie je iba hyaluronka, ale aj napr. sculptra, a posledne tusim mala btx v okoli ust. v minulosti to otvorene zdielala, teraz uz tusim iba na patreone. kazdopadne posledny rok dva toho podstupila fakt dost.

katarinaforever
Dnes o 15:40

@anonym_autor myslím že jej trošku preplo a nikto nemôže mať iný aj keď slušný názor. Je hrozne nahnevaná a vôbec sa nečudujem že je sama. Mysli si že všetci sú proti nej a len ona ma pravdu. Ešte ani raz som nevidela že by povedala že pravda je subjektívna. Za mňa nie