icon

Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?

Dnes o 09:45

Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂

Strana
z3
anonym_44512e
Dnes o 15:49
@damiana2222

@anonym_44512e a čo má z toho chlap žiadny deti tiež nič asi sa bude len do zrkadla pozerať

@damiana2222 ja mam celkovo obcas pocit z nej, ze sa cely jej zivot toci okolo pozerania sa do zrkadla, analyzovania a setrenia na skraslovacie procedury. to by som bola v taktom pripade tiez nervovo labilna asi :D

btw ak nahodou nieco negativne poznamenate na adresu zien, ktore podstupuju skraslovacie procedury, tak vam defacto povie ze ste za opicami a nesmiete si dovolovat taketo zeny kritizovat! bozechran.

clovek ma pri citani niektorych jej stories/vyjadreni/prispevkov pocit ze cely svet sa toci okolo toho ako vyzerate. naozaj smutny zivot.

autor
Dnes o 15:50
@anonym_13d092

@anonym_44512e určite aj botox a výplne? Máš to naozaj overené? Ja som roky bola jej sledovateľ a verila som jej radám, aj som odporúčala kamarátkam. Niekedy som ju sledovala rada a jej rady mi prišli k veci a fundované. Nezachytila som že by niekedy priznala botox, nie to ešte výplň.

@anonym_13d092 samozrejme, že chodi na botox! Veď to aj verejne priznáva

autor
Dnes o 15:58

Inak, tie, čo ju sledujete, dostala sa k nej tato diskusia?😃 moja intuícia mi vraví, že jej to určite niekto poslal, lebo o pravde sa čo? Nediskutuje! 😃

anonym_c6ea11
Dnes o 15:59

Tak ona mala silne akne, velmi zlu plet, bola koli tomu na liekoch a bola zamindrakovana. Takze teraz svoju pozornost upriamuje na vyzor. A psa, samozrejme.

anonym_c6ea11
Dnes o 16:00
@anonym_autor

Inak, tie, čo ju sledujete, dostala sa k nej tato diskusia?😃 moja intuícia mi vraví, že jej to určite niekto poslal, lebo o pravde sa čo? Nediskutuje! 😃

Jasne, ze jej to niekto poslal😃

anonym_13d092
Dnes o 16:11
@anonym_autor

@anonym_autor ja som tu prišla práve preto že mi kolegyňa ukázala jej story, kde upriamila pozornosť na to, že sa o nej diskutuje 😀 prvé mi napadlo že či si ona beťárka nerobí sama o sebe prieskum? 😂

pierkoo
Dnes o 16:12
@anonym_autor

@anonym_40a2f7 no ja som dnes na hrane ju dat unfollow, z jednej strany ju chápem, ale z druhej mi príde, že sa nad každým povyšuje, nikto iný nemá pravdu len ona, nikto lepšie nevníma situáciu len ona… neviem keď čítam tie pozitívne správy, ktoré vždy zdieľa, tak mám pocit, že len ja ju vnímam trošku inak ako kedysi

@anonym_autor veľmi sa zz zmenila, taký vyschnuty seba stredny nacista. život s ňou asi nie je pre nikoho prijemny

veve77
Dnes o 16:30

Je to žena s názorom, ja osobne som jej vďačná za mnohé info o kozmetike, častokrát dam na jej recenzie, myslím, že je fakt objektívna. Sledujem ju veľmi dlho. Nevravim, že sa s ňou zhodujem vo všetkom, ale v oblasti kozmetiky je pre mňa na Slovensku top! Keď chcem nový produkt, hľadám jej skúsenosť - jednoznačne je jej názor, okrem vlastnej skúsenosti, obohatený o množstvo info, ktoré naštuduje.. Ja som jej za veľa vďačná.

katarinaforever
Dnes o 16:31
@anonym_44512e

@anonym_c6ea11 ona uz nema priatela :D rozisiel sa s nou na dovolenke toto leto. necudujem sa mu... 🙂

@anonym_44512e inak toto som nepostrehla len zrazu bola sama. Aj bolo k tomu niečo ? 🙂 určite je to debil či ?🙂

rybiatko123
Dnes o 16:48

Zuzana je extrémne ješitná, zatrpknuta osoba. Z nej úplne srší vnútorný hnev, podľa mňa je ten typ človeka s ktorým sa nedá vyjsť, lebo je vztahovacna a nedivím sa ani prečo jej všetky vzťahy zlyhávajú. Ona sa rada hada, len jej pohľad je správny, nikto iný nemá pravdu len ona. Takí ľudia vyčerpávajú.

anonym_13d092
Dnes o 17:10
@rybiatko123

Zuzana je extrémne ješitná, zatrpknuta osoba. Z nej úplne srší vnútorný hnev, podľa mňa je ten typ človeka s ktorým sa nedá vyjsť, lebo je vztahovacna a nedivím sa ani prečo jej všetky vzťahy zlyhávajú. Ona sa rada hada, len jej pohľad je správny, nikto iný nemá pravdu len ona. Takí ľudia vyčerpávajú.

@rybiatko123 vystihli ste ju za poslednú dobu, hrdinsky útočí do iných, potom plače že jej všetci ubližujú, neskôr ona nikoho nepotrebuje a nikto ju nezaujíma, potom to celé vysvetľuje lebo si uvedomí že predsa len ju zaujíma čo si o nej ľudia myslia, znova plače, znova nikoho nepotrebuje,znova útočí, ach… už je hádam sama zo seba unavená aj ona, nie to jej okolie.

anonym_4e5593
Dnes o 17:38

Ja ju mam uz len ako guilty pleasure, po tom, ako ma raz zotrela pod ciernu zem, mam az zovrety zaludok zo situacii, ako sa stala vcera na jej profile a ake sa deju pravidelne. Ja som sa odosobnila, ale jej pasivno-agresivny ton, arogancia a urazanie druhych su neakceptovatelne. 100 ludi jej povie, ze jej ton a styl komunikacie nie su v poriadku, ale ona si ide svoje, hlavne treba vykat! Velmi tazka povaha, pre mna velmi toxicky clovek. Vyplne, botoxy, zakroky vo velkom, ale nedajboh ked sa spomenie face yoga - to ide do vyvrtky a chce zdroje. No zdroje su nase tvare, mila Zuzka. Bez sajrajtov v tele. A nedajboh spomenut profily v style Som bohyna (narazka na Emu Mûllerovu), ved ona vobec nepochopila, o com to je. Napriek tomu ma uprimne mrzi, ze sa s nou priatel rozisiel, v tom obdobi vztahu bola normalna a milsia. Aj vieme, co sa stalo?

anonym_13d092
Dnes o 17:41
@anonym_4e5593

Ja ju mam uz len ako guilty pleasure, po tom, ako ma raz zotrela pod ciernu zem, mam az zovrety zaludok zo situacii, ako sa stala vcera na jej profile a ake sa deju pravidelne. Ja som sa odosobnila, ale jej pasivno-agresivny ton, arogancia a urazanie druhych su neakceptovatelne. 100 ludi jej povie, ze jej ton a styl komunikacie nie su v poriadku, ale ona si ide svoje, hlavne treba vykat! Velmi tazka povaha, pre mna velmi toxicky clovek. Vyplne, botoxy, zakroky vo velkom, ale nedajboh ked sa spomenie face yoga - to ide do vyvrtky a chce zdroje. No zdroje su nase tvare, mila Zuzka. Bez sajrajtov v tele. A nedajboh spomenut profily v style Som bohyna (narazka na Emu Mûllerovu), ved ona vobec nepochopila, o com to je. Napriek tomu ma uprimne mrzi, ze sa s nou priatel rozisiel, v tom obdobi vztahu bola normalna a milsia. Aj vieme, co sa stalo?

@anonym_4e5593 nič vážne, len si chlapec na dovolenku s ňou zabudol pribaliť lexaurin 🥹

anonym_44512e
Dnes o 17:46
@veve77

Je to žena s názorom, ja osobne som jej vďačná za mnohé info o kozmetike, častokrát dam na jej recenzie, myslím, že je fakt objektívna. Sledujem ju veľmi dlho. Nevravim, že sa s ňou zhodujem vo všetkom, ale v oblasti kozmetiky je pre mňa na Slovensku top! Keď chcem nový produkt, hľadám jej skúsenosť - jednoznačne je jej názor, okrem vlastnej skúsenosti, obohatený o množstvo info, ktoré naštuduje.. Ja som jej za veľa vďačná.

@veve77 lenze tieto “nazory”, idey, tipy a spol. Takmer vzdy kopiruje 1:1 z inych zdrojov (ig ucty a hlavne zahranicne substacky), nikdy ich nekredituje (ked ju na to upozornite dostanete hate), a to je vlastne jej biznis model

damiana2222
Dnes o 17:58
@anonym_4e5593

@anonym_4e5593 To je tip,ženy čo si žiadneho chlapa neudrží ani odpoveď nemusíme poznať oficiálne

anonym_4e5593
Dnes o 18:14
@damiana2222

@anonym_4e5593 To je tip,ženy čo si žiadneho chlapa neudrží ani odpoveď nemusíme poznať oficiálne

@damiana2222 no, ona ma nerealisticke poziadavky na muzov a bez kompromisov, ale tak to skratka nefunguje. Mozno by jej zapasoval nejaky virtualny AI partner. Ale nazdavat sa, ze jej vydrzi vztah s o viac ako dekadu mladsim chalanom - to boli hodne ruzove okuliare

elz1920
Dnes o 18:22
@muzula

O akom vzdelani pises? Prave som si to pozrel, ma vystudovanu PdF UK...ano, je to vysoka skola, ale zeby to bola zaruka rozhladu a vedomosti...skor nie.

@muzula na 100 percent študovala slovenčinu a pedagogiku na FiF UK. Sedeli sme spolu na mnohých hodinách, či už seminároch alebo prednáškach. Nedehonestovala by som ani jej vzdelanie, ani vedomosti, ani schopnosti.

Podľa mňa sa len sama sebe snaží zracionalizovať, že deti už jednoducho nebudú. Nejako musí ísť ďalej. Nechcela by som s ňou meniť.
Každý máme nejakú povahu. Ona ju aj zverejňuje. Možno to raz oľutuje.
Nikoho nenúti, aby ju nasilu sledoval. Vždy sa dá s tým prestať. Načo sa v tom rýpať?

anonym_5f6b3a
Dnes o 19:43

Zuzanu sledujem dlhe roky, videa som pozerala este ked pracovala v TA3. Paci sa mi jej pohlad na vec, aj ked s nou casto nesuhlasim. Jej prispevky si vzdy pozriem.
Za mna ani nemusela nikam pridavat, ze sa rozisli, uplne to zacalo byt citit a bohuzial sa z nej stala zatrpknuta zena a stale tazsie sa pozera na jej smutne prispevky. Ako tu niekto napisal, na jednej strane “‘nas sledovatelov nepotrebuje”, na strane druhej ju ciastocne zivime.
Taktiez ked jej pomaly kazdy napise, ze ma neprijemnu komunikaciu - ziadna sebareflexia, iba utoky. Napr ja som jej napisala sukromne asi pred dvomi rokmi, kde som reagovala na jej prispevok o patreone, velmi v skratke, kde povedala, ze nechape preco niekto potrebuje vediet “zaco si plati” - ja som jej odpisala, ze ten je patreon nema velmi strukturu a ona mi odpisala nieco irrlevatne o slovenskych politikoch v pasivno agresivnom tone.
Fakt otrasna zena.

anonym_3ad1d1
Dnes o 20:00

Ja ju sledujem už dlho. Od tej "kauzy" čo mala s celebritnou lekárkou Alenou Pallovou a ako ju potom vyhodili z TA3. Sledovala som ju na YT a neskôr aj na IG. V minulosti som ju mala veľmi rada. Páčilo sa mi, že odporúčala produkty bežne dostupné v drogérií. Vďaka nej som skúsila aj The Ordinary a iné čo odporúčala a veľmi sa mi zlepšila pleť. Ja mám rada jej prejav (v kozmetických videách podotýkam), je to slovenčinárka vyštudovaná a je to počuť. Mne sa to páči. Ale na druhej strane pôsobí trošku arogantne, to musím uznať. Teraz ju už moc nesledujem, už ide mimo mojich záujmov - aj témami, aj produktami. A inač videla som ju aj naživo a fakt veľmi pekne vyzerá, oveľa mladšie ako na obrazovke. Ale teda aj arogantne (ak sa to ku p. Zuzane dostane, tak 5/2025, Kramáre, poliklinika)

anonym_3ad1d1
Dnes o 20:01
@anonym_13d092

@anonym_4e5593 nič vážne, len si chlapec na dovolenku s ňou zabudol pribaliť lexaurin 🥹

@anonym_13d092 to ten mladý čo mala teraz naposledy sa s ňou rozišiel? (tuším pilot?)

tintin
Dnes o 20:03
@anonym_44512e

@anonym_autor nezaregistrovala som tu ziadnu poznamku na jej vyzor, ak tak som prehliadla.

Ad vyzor/vek: tu by som tu len dodala, zeny, ktore neodoberate jej plateny obsah : prosim, vedzte, ze pravidelne chodieva na vyplne, btx, lasery (+ vraj bola nedavno v UK na Sofwave) akurat to nezdiela na svojom IG - a co ma 100% pravo - len nemajte falosny dojem, ze to je ucinok skincare a tretinoinu.

Kazdy, kto ma ma jej financne prostriedky budete vyzerat tak dobre v jej veku 🙂 len to som chcela.

@anonym_44512e zdielala to všetku. Celu jej cestu do UK.

anonym_4c5dff
Dnes o 20:08

No uz som si myslela ze len ja ju vnimam ako toxicku osobu. Pritom som ju kedysi rada sledovala ale tie jej zivotne mudrosti..🙈🤷🏻‍♀️

aesthehoe514
Autor odpoveď zmazal
anonym_44512e
Dnes o 20:22
@anonym_3ad1d1

@anonym_13d092 to ten mladý čo mala teraz naposledy sa s ňou rozišiel? (tuším pilot?)

@anonym_3ad1d1 ano, presne ten 🙂

anonym_44512e
Dnes o 20:24
@tintin

@anonym_44512e zdielala to všetku. Celu jej cestu do UK.

@tintin pokial viem tak zdielala iba tu cestu, nezmienila sa ani slovom o tom, co to vlastne podstupila - a ma ist teda o sofwave, nejaku izraelsku technologiu

rybiatko123
Dnes o 20:30
@anonym_44512e

@tintin pokial viem tak zdielala iba tu cestu, nezmienila sa ani slovom o tom, co to vlastne podstupila - a ma ist teda o sofwave, nejaku izraelsku technologiu

@anonym_44512e však na Patreone ma o tom asi 2 články, čo podstúpila v Londýne. Aj video. A bol to softwave.

rybiatko123
Dnes o 20:35
@anonym_3ad1d1

@anonym_3ad1d1 ona napísala na Patreone, že sa na dovolenke rozišla s priateľom. Čiže kto sa rozišiel s kým nevieme, ale asi tušíme 🤣 aj keď vlastne by som sa nedivila, keby to ukončila ona - stačilo, že chlapec s ňou v niečom nesúhlasil a dala mu naživo slohový prejav a ukončila to. Pri jej povahe musí byt náročné udržiavať vzťahy všeobecne, nie to ešte s mladším mužom.
Ona chce strašne pôsobiť ako silná sebavedomá asertívna žena, ale sama taká vnútri nie je, iba sa snaží tak pôsobiť a samu seba klame. A tým pádom jej prejav vyznieva povýšenecky a arogantne.
Musí byt vnútorne veľmi neistá, v podstate som sa ani tomu nečudovala po tom, čo sa jej stalo v TA3. Stratila časť svojej identity, do toho bola dlhé roky single-netvrdím, že ženy musia byt vydaté a mať deti a že len to ich definuje, to vôbec. Poznám ženy, čo chcú byt single a bezdetné a je to v poriadku a ich rozhodnutie. Len na Zuzane je vidieť, že ona ten vzťah chce, aj deti by chcela, len sa jej to nepodarilo a pravdepodobne už nepodarí. A to asi nevie spracovať a šíri zlobu, zášť, zatrpknutosť. A každý je pre ňu nepriateľ, kto jej úplne banálne oponuje.

anonym_44512e
Dnes o 20:37
@rybiatko123

@anonym_44512e však na Patreone ma o tom asi 2 články, čo podstúpila v Londýne. Aj video. A bol to softwave.

@rybiatko123 ja nie som jej podporovatel na Patreone, preto to presne neviem. ludia, ktori ju sleduju iba na IG tieto info nemaju a potom su prekvapeni, ze to teda neni iba skincare a tretinoin, ale hlavne teda vela penazi. vid niektore baby v tejto diskusii. 🙂

rybiatko123
Dnes o 20:44
@anonym_44512e

@rybiatko123 ja nie som jej podporovatel na Patreone, preto to presne neviem. ludia, ktori ju sleduju iba na IG tieto info nemaju a potom su prekvapeni, ze to teda neni iba skincare a tretinoin, ale hlavne teda vela penazi. vid niektore baby v tejto diskusii. 🙂

@anonym_44512e no o tom ma ten patreon, že tam zdieľa takéto “pikošky” a sukromnejsie veci. tak sledovatelia na ig netušia..ale zas ona je pekná žena, myslím si že aj bez zákrokov by vyzerala veľmi dobre na svoj vek.

Strana
z3