Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@zorkahorka problem je však to, že banka si vypýta poplatok 15 eur a ja som platila 22, čiže sa mi to ani neoplatí.
@leeenka26 aha. No moja to urobila nastastue zadara
@leeenka26 ahoj, moja mama si tiez objednala obuv za 30 eur, objednavka z 10.05.2022, dodnes jej neprisli, uz tam pisala email, poslali len nejake cislo ze je to na ceste, sice stale to ukazuje len cinu, tak bohvie ci nieco dojde, podaval niekto nejake trestne oznamenie, alebo podnet na soi? Resp vies mi poradit ako ziadat naspat peniaze? Dakujem
Ahojte, ja som objednal vcera, a dnes citam tuto diskusiu. Neveril by som do dnes, ze je v dnesnej dobe mozne, ze existuje takyto zavadzajuci eshop, vraj odosielame na druhy den a vraj nesadne farba ci velkost, tak bezproblemove vratenie, ha ha.
Takze, jedinou cestou vychadza reklamacie platby s bankou, po 14. dnoch od zaplatenia - nedorucenia? aj ked v podmienkach pisu o ojedinelych pripadoch dorucenia do jedného ROKA?
@evoro myslíš,že to môžme ísť reklamovať do banky, keď som uhradila18,00€ ešte 9.6.a doteraz mi nič neprišlo?
@jt261 a dôvod aký?Inak o aku sumu šlo vo Vašom prípade?platili ste aj nejaký poplatok?
@jt261 nazdar a aku mas banku? Ja som vcera volal na klientske centrum SLSP a ta pani, ze ak som platil kartou a mam tu platbu v rezervaciach, tak oni to nevedia riesit-vedia riesit ale az po 14 dnoch ako reklamaciu, ze sa mam obratit na obchodnika so stornom platby, takze nepomohla vlastne nijak.👍🙋♂️
@ivetka1981 ze je to podvona firma, do ziadosti o vratenie som dolozil vypis zo soi ze sa jedna o podobnu firmu, povedali mi ze velku sancu na uspech tomu nedavaju a ze plati sa 10eur poplatok ked ziadost zamietnu... asi o tyzden mi prisiel mail ze to skontrolovali a vracaju mi peniaze (86eur alebo tak nejak)
@jt261 krásne ďakujem za odpoveď.Mozem pekne poprosiť ten výpis zo SOI🙏🙏🙏
@ivetka1981 https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/..., nie je zaco
@jt261 zo srdca dakujem😍

Ahoj, uz dostal niekto tovar z tej firmy SUPRISIMO, alebo treba na nich podať trestné oznamenie
Bol som v banke, mam SLSP, spisal som reklamaciu na platbu, malo mi prist do tyzdna rozhodnutie od banky, presiel uz mesiac a stale nic. Dnes tam volam, uvidi sa.
@evoro daj prosím vediet
mne od nich prišlo dneska toto:
Vážený zákazníku, dobrý den,
Váš balíček je již na cestě - doba dodání je standardně 5 - 40 pracovních dní od předání objednávky dodavateli.
Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky - doprava a platba).
O Vaši zásilku nemusíte mít strach, dorazí Vám v termín, který je uvedený v obchodních podmínkách.
Při dodání zásilky by Vás měl kontaktovat kurýr na telefonní číslo uvedené v objednávce.
Pokud by Vás nezastihl, ukládá zboží na poštu.
V několika případech se nám bohužel stalo, že pošta nedala zákazníkovi o uložené zásilce vědět, proto Vás poprosím se případně zkusit zeptat přímo na pobočce pošty.
Děkujeme Vám za pochopení.
S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne
zákaznická podpora Suprisimo.sk
@zorkahorka Mne napísali toto: Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky - doprava a platba).
@katka231192 to píšu každému.. ja čakám už 3 mes.😪
@kattys6991 Dobrý deň, a prišiel vaám nakoniec tovar?
@jahoda646 mne poslala banka naspäť peniaze..po mesiaci čakania..mam SLSP
@katka231192
@evoro
@jt261
@ivetka1981 a čo treba povedať v banke ?
@katka231192 vypísať reklamaciu,doložiť platbu,ktorú reklamujete a dôvod..do 30 dní pošlú vyrozumenie.
Neobjednavajte si z tejto stránky. Je to podvodna stránka. Pošlete peniaze, ale tovar vam nikdy nepride a ak aj áno, jeho kvalita nude nulová. Neustále vam budú posielať predpripravené maily, ak sa na svoj tovar budete pýtať.
@ivetka1981 Ja som siel uz pred dvomi mesiacmi do banky, SLSP, a doteraz ziadna odozva od nich, slo o 70€. Tovar prisiel min. tyzden, mal som 2 obleky, jeden XL druhy XXL, vsetko som mal premerane podla zverejnenych tabuliek velkosti. Hadajte, ani jeden oblek nesadol vsetko malicke, latka lacna, ale kašmir som necakal. Nohavice roztrhnute vo šve. Co uz, mame skusenost, neviem len preco niekomu banka zreklamovala, niekomu nie. (SLSP)
@evoro tak to som prekvapená,mne tovar vôbec nedorazil..ale toto co prišlo Vám,radšej keby neprišlo veru...mrzí ma Vaša skúsenosť,úprimne.Je to veľa peňazí. U mňa šlo o 18e..co tiež nie je málo.

@leeenka26 ano. Banka pytala aj stranku, cez ktorú som riešila reklamaciu