icon

Funguje vám stránka Videoserialy.io?

sandratn
25. dec 2025

Ahojte, funguje Vam stranka? vdaka

anonym_047906
25. dec 2025

@sandratn Ide.

sandratn
autor
25. dec 2025
@anonym_047906

@sandratn Ide.

@anonym_047906 treba sa registrovat? zmizli ceske serialy ako Polabi, Mlada krev atd a nechce sa mi nic nacitat

anonym_902612
25. dec 2025

Torenty a stiahnes si vsetko 😆

unbeholfen
27. dec 2025

Ani na torente neni všetko. Napríklad Josh Kyrby so slovenským dabingom neviem nikde zohnať a dávali to na STV takže má to dabing. A tak isto na JOJ išiel Round And Round 2023 po slovensky vianočná slučka a neviem to zohnať.

sandratn
autor
28. dec 2025
@unbeholfen

Ani na torente neni všetko. Napríklad Josh Kyrby so slovenským dabingom neviem nikde zohnať a dávali to na STV takže má to dabing. A tak isto na JOJ išiel Round And Round 2023 po slovensky vianočná slučka a neviem to zohnať.

@unbeholfen ale tie ceske a slovenske serialy tam boli. Stale mi stranka nefunguje a neviem co s tym.

niekto2hy
28. dec 2025
@sandratn

@unbeholfen ale tie ceske a slovenske serialy tam boli. Stale mi stranka nefunguje a neviem co s tym.

@sandratn Niekto si uplatnil autorske prava...

unbeholfen
28. dec 2025

To je že stránky načierno hocikedy odstrelia lebo niekto to nahlási a to je porušovanie autorských práv. A zase pri platených je ten problém že majú len to, na čo si tie autorské práva zakúpia. Na netflixe sú iné veci, na Voyo zase iné a tak.

sandratn
autor
28. dec 2025
@niekto2hy

@sandratn Niekto si uplatnil autorske prava...

@niekto2hy ano, ale pribudaju tam dalsie filmy a seriály a mne stranka nefunguje. Tak som chcela vediet, ci bola vytvorena nova, alebo sa to da nejako obist

unbeholfen
28. dec 2025

Ludia ja by som prial aj nejaku legalnu platenu platformu ale nech tam je ozaj všetko. Aspoň to čo sa na slovensku v televíziách vysielalo. Za to by som bol ochotný aj platiť.

niekto2hy
28. dec 2025
@unbeholfen

Ludia ja by som prial aj nejaku legalnu platenu platformu ale nech tam je ozaj všetko. Aspoň to čo sa na slovensku v televíziách vysielalo. Za to by som bol ochotný aj platiť.

@unbeholfen Vies si predstavit tie TB dat?Okrem toho su aj autorske prava,ktore sa predavaju na urcitu dobu.

unbeholfen
28. dec 2025
@niekto2hy

@unbeholfen Vies si predstavit tie TB dat?Okrem toho su aj autorske prava,ktore sa predavaju na urcitu dobu.

@niekto2hy však to že legálne nemožné, nelegálne možné ale trestné, tým pádom sa toho nedočkáme ani tam, ani tam.