icon

Kto mi objedná tovar cez ebay?

modrykonikra
26. mar 2021

Prosba o serióznu ochotu mi objednať tovar na ebay, Ďakujem. Platbu realizujem vám vopred. Prosím Vás o ochotu.

nelca0510
26. mar 2021

@modrykonikra fuha.. Dávaj ale naozaj bacha, je tu kopec podvodníkov.

sissy27
26. mar 2021

@nelca0510 Hm aby nebol podvodník zakladateľ témy ...
@modrykonikra čo ti bráni objednať si sám? To nie je len objednať tovar, to je aj znášať zodpovednosť za doručenie, poškodenie, prípadnú reklamáciu...

modrykonikra
autor
26. mar 2021

Nemám skúsenosť s objednávaním a ani PAYPAL. Chcel som poprosiť formou pošlem link dotyčný/čná pozrie aká by bola suma pošlem platbu jej/jemu objedná mi priamo na adresu referencia predávajúceho nad 90 % predpokladám všetko ok...Je to darček pre partnerku k výročiu. Verím existujú ešte solventný človek i tu. Momentálne i tak už je predaný ten tovar, čakám na novú ponuku nakoľko sa nepredal...Tak chcem dovtedy nájsť ochotnú osobu.

mirage
26. mar 2021

@modrykonikra toto je google preklad z akeho jazyka?

veronikaszabova
26. mar 2021

@mirage tiez pozeram, ze to co je....

lindous
26. mar 2021

Čas založiť paypal a naučiť sa na ebay-i objednávať, nie je na tom nič zložité a nebudete mať opletačky s nikým ďalším, ak tovar zachytia napr. na colnici alebo sa vyskytne akýkoľvek iný problém 😅

mirage
26. mar 2021

@nelca0510 podla mna on/ona je jednym z nich

modrykonikra
autor
26. mar 2021

Ide o ochotu a nič iné. Ak nerozumiete nemusíte reagovať. Pýtam sa seriózne i slušne na tom nie je nič zlé. A komentáre typu nauč sa, skús neriešim. Nie každý je doktor tiež.

mirage
26. mar 2021

@modrykonikra v pohode. Ale na ebay nakupit naozaj nie je rocket science. Rychlejsie to vybavis sam ako sa spoliehat na cudziu osobu.

sofiia87
26. mar 2021

Ked nieco chces, tak si to kup 😉 zalozit paypal trva asi 3 minuty. Urcite mas dost znamych na to, aby ti s touto nesmierne narocnou ulohou pomohli

sissy27
26. mar 2021

@modrykonikra na to, že nemáš skúsenosti s objednávaním tak sa až príliš dobre orientuješ v tom ako to chodí na ebay 😃 priateľka iste ocení samostatného chlapa, ktorý v 21.storočí zvládne nie len založiť profil na Modrykonik.sk ale aj paypal a kúpiť jej darček. Alebo ho kúpi na sk/cz e-shope na dobierku či zaplatí kartou online.

ciernysokol
26. mar 2021

Najviac sa mi paci: verim existuju este solventny clovek i tu. 😂 Ani nejde o gramatiku, ale ze solventny, haha. Akoze aby ho mohol obrat?

1sally12
27. mar 2021

@ciernysokol už zrušil účet. Asi toho solventného nenašiel😁