icon

Laura Vizváryová natáča podcasty o vzťahoch

8. feb 2026

Ahojte, pre tých ktorí neviete o koho ide tak je to dlhoročná frajerka Borisa Kollára, majú spolu aj decko, žijú spolu. Ona reálne začala natáčať nejaké podcasty kde rozoberá vzťahy a dáva vzťahové rady - áno vážne😄 jej najnovšie video z Instagram u ma úplne dorazilo. Že čo si myslí o ženách ktoré si vyberajú mužov na základe peňazí? Tie všetky zhodnotila ako zlatokopky (haha lebo ona sama ňou nie je?) viem že ma aj ona vlastné peniaze ale určite nie toľko ako Boris... A čo ju na ňom prilákalo? Že bol starý? Donedávna poloplešatý? Že ma milión detí s milión ženami a spí s dievčatami mladšími než sú jeho dcéry? Že ma kauzy že šukal transky? Že má absolútne pochybnú minulosť? Že je to úchylák? Alebo čo ju teda na ňom prilákalo keď nie peniaze?😄 Na záver zhodnotila, že takí muži ktorí sú s tými zlatokopkami sú ešte horší a že tí muži sú handry.. a čo je jej Boris? Však každá s ním bola pre peniaze, každé to dievča ktorému v BA platí byt a kabelky aby ju mohol napúšťať ho má len pre peniaze. Dokonca aj neustále počas ich vzťahu ju podvádza a platí za to mladým babám a vypisuje im a ona o tom vie lebo mnoho z týchto káuz bolo aj verejných... Zabudla som dodať že vo svojich podcastoch ženám často radí o sebaúcte😄😄 to je priam neuveriteľné... Myslíte si že jej preplo? Alebo že to fakt môže byť niekto až takto bez sebareflexie? Alebo si tým kompenzuje frustráciu a popritom vie že rozpráva o sebe? Ja tomu absolútne nerozumiem fakt by som sa na jej mieste zavrela radšej do skrine a nie natáčala verejné podcasty kde idem radiť ľuďom. A ju tam v komentároch ešte velebia.😄 Zabilo vám to tiež niekomu do očí?

Strana
z2
martinmmartin
8. feb 2026

@anonym_autor zapamaraj si tento moment a dnesny den v tvojom zivote a uzi si ho vedome a plnym duskom.
Budes o nom este velakrat snivat ked sa zacne tebe diat zivot zo vsetkym co ti dokaze priniest.

anonym_a5ee55
8. feb 2026
@martinmmartin

@anonym_autor zapamaraj si tento moment a dnesny den v tvojom zivote a uzi si ho vedome a plnym duskom.
Budes o nom este velakrat snivat ked sa zacne tebe diat zivot zo vsetkym co ti dokaze priniest.

@martinmmartin Sorry...what???

martinmmartin
8. feb 2026
@anonym_a5ee55

@martinmmartin Sorry...what???

@anonym_a5ee55 Zije bezstarostny usek zivota ked najvecsi problem je nejaka Vizvaryova ktoru nikdy nestretne......miliardy ludi by si radi uzili takyto moment vo svojich zivotoch ale uz nikdy nebudu moct....nech si to dobre zapamata

autor
8. feb 2026
@martinmmartin

@martinmmartin ty máš dobrý matroš😄 a neboj mne život prináša fajné peklá čo musím denne riešiť a znášať ja relaxujem tým že raz za mesiac zapnem IG a koňa a pohoršujem sa. Ty by si si možno prečítal knižku neviem..

anonym_2497e4
8. feb 2026

Či to dáva do života sledovanie zlatokopiek?

autor
8. feb 2026
@martinmmartin

@anonym_a5ee55 Zije bezstarostny usek zivota ked najvecsi problem je nejaka Vizvaryova ktoru nikdy nestretne......miliardy ludi by si radi uzili takyto moment vo svojich zivotoch ale uz nikdy nebudu moct....nech si to dobre zapamata

@martinmmartin a btw žijem svoj absolútne najhorší a najťažší úsek života takže si sa sekol

autor
8. feb 2026
@anonym_2497e4

@anonym_2497e4 ja ju nesledujem mne sa to samé zobjavilo tam a len som čumela

anonym_0e69e5
8. feb 2026

@anonym_autor
Vizvariova nema problem, ale ty ze take kraviny pocuvas

anonym_ec11a1
8. feb 2026

Preplo jej, ale už dávno. Ona sa pasovala za jeho partnerku, nohy si za ním ide polamat, celé divné. A to ako rozdává rozumy, je usmevne. Ale vieš čo, keď ludia su ochotní sledovat všelijaké plackove, a rôzne ďalšie, tak zapadne aj Laura.

anonym_2497e4
8. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_2497e4 ja ju nesledujem mne sa to samé zobjavilo tam a len som čumela

@anonym_autor že mne sa nikdy nič také nezjaví

autor
8. feb 2026
@anonym_ec11a1

Preplo jej, ale už dávno. Ona sa pasovala za jeho partnerku, nohy si za ním ide polamat, celé divné. A to ako rozdává rozumy, je usmevne. Ale vieš čo, keď ludia su ochotní sledovat všelijaké plackove, a rôzne ďalšie, tak zapadne aj Laura.

@anonym_ec11a1 no ona zjavne zapadla a to je fakt v riti keď môže byť človek vo vzťahu v akom je ona považovaný za vzťahového poradcu, kazateľa morálky ukazovateľa ženskej sebahodnoty

anonym_b77b7e
8. feb 2026

to jej jej obranny mechanizmus, ze sa zapredala za peniaze so starym uchylom

rozculena
8. feb 2026

je mi úplne ukradnutá,na IG je toľko "odborníkov" na všetko,že ona sa tam medzi nimi stratí

anonym_d51b96
8. feb 2026

@anonym_autor @viestta sledujes tuto pani?

pasomnica
8. feb 2026

Tiež som videla pár tých videí a absolútne som nechápala, či jej to niekto napísal aby to prerozprávala do kamery alebo o čo jej ide 😂 a ešte keď rozprávala o sebe ako o samoživiteľke a aké je to ťažké 😂

anonym_73868b
8. feb 2026
simona20201309
Včera o 05:22

@anonym_autor čomu sa divíš? Myslíš, žeby si niekedy s Borisom začala NORMÁLNA žena????? Nikdy! Je úplne prirodzené že s takým ____ si začne len a len primitívna sliepka. Preto sa niet čomu čudovať že aj táto je vymleta kura.
Inak ja instagram nemám, a neviem si predstaviť sledovať takéto hlúpe videa 😀

anonym_6d1cb1
Včera o 05:31
@anonym_2497e4

@anonym_2497e4 nemusi ich priamo sledovat. Aj mne nabehlo to video, aj som ho otvorila, ale vypocula som len par viet. Mam ten isty nazor, co autorka.
.

anonym_0d3267
Včera o 06:13

@anonym_autor asi sa nudi. 🙂 uz ju nebavi domaci butyk :D a ma pestunku na cele dni, chudinka.

anonym_0d3267
Včera o 06:23

@anonym_autor pokial viem, ona robila roky Borisovi handru, sluzku, vtierala sa mu, podlizovala. Boriskovi uz dochadzaju spermie, sila a elan. Mozno sa chce uz usadit..
Mozno mu nevadi mat po boku zenu, ktora v zivote riadne nic nedosiahla vlastnym pricinenim, este aj butyk ma darovany od rodicov, v zivote riadne nepracovala, a vsetko mala do vienka, vyrastala v luxuse uz predtym. Ona ide radit inym? takato? co robila rohozku aj matrax staremu seladonovi? kde mala ona nejaku uctu sama voci sebe? FUJ.

ivik4
Včera o 07:10

Oni uz niesu spolu, nie ?

anonym_a20931
Včera o 07:16
@ivik4

@ivik4 to si niekde čítala?

ivik4
Včera o 07:19
@anonym_a20931

@ivik4 to si niekde čítala?

@anonym_a20931 no ano na IG uz bolo niekolko komentarov od nej,vlastne aj na fb. Nic take konkretne ze rozisli sme sa ale v style : ked bol so mnou, bol iny. Muselo si to vsimnut viac ludi lebo uz som postrehla komenty od cudzich, nie iba od nej samej.

viestta
Včera o 07:58
@anonym_d51b96

@anonym_autor @viestta sledujes tuto pani?

@anonym_d51b96 🙂

anonym_0d3267
Včera o 08:10
@ivik4

@ivik4 ale suuuuu

namornicka
Včera o 08:27

Podla mna jej chyba sebareflexia. Takych ludi je dost, urcite ich najdete aj medzi kolegami, alebo v ramci rodiny. Ze sa vidia inak ako naozaj su. Uz len tu na MK bola raz diskusia, kde baby hovorili, ze osobne poznaju uzivatelky MK a mnohe z nich su uplne ine, ako sa tu prezentuju. Tak to bude podobny pripad. Akurat, ze na Lauru si teraz ludia kliknu, lebo su zvedavi, kto je ta dalsia Borisova frajerka. A pre mnoho jednoduchsich a chudobnych zien moze byt aj vzorom, lebo jej veria co vravi a nemaju kapacitu realne to vyhodnotit, vidia aky stadard si zije, vidia jej sebavedomie …..

anonym_56eea6
Včera o 08:36

ked ma viac LIKE Plackova a Vizvaryova ako napríklad Vlhova. Sme v riti 🫣

danica2711
Včera o 09:29

nie, to, čo sa tebe "zobjavilo", mi "nezabilo" do očí

domix147
Včera o 09:37

@anonym_autor toto je ďalší level že nás budú poúčať tie ktoré s tým majú najväčšie skúsenosti … podľa mňa je choré keď tieto ženy niekto sleduje,lajkuje a obdivuje … treba si uvedomiť že tieto ženy žijú zo sprostosti iných žien …tých ktoré ich “sledujú”

hefo
Včera o 10:34

Ako sa hovorí: Mať tak vaše problémy a Rockefellerove milióny...

Strana
z2