icon

Máte skúsenosti s Aukro?

3. jún 2024

Ahojte
Máte niekto skúsenosti s Aukro?
Ako to prebieha?
Ak mi príde produkt, ale napr. nebude v takej kvalite ako bolo napísané, dá sa nejak reklamovať, nahlásiť?

Ďakujem za info

simca789
Odpoveď bola odstránená
autor
3. jún 2024

@simca789 máte zlé skúsenosti?

lukbe
3. jún 2024

Podvod to nie je. Poznám človeka, co tam predáva, kupuje. Ale neviem odpovedať, ako je to v prípade reklamacie. Mozno treba prečítať v podmienkach na stránke.

maranco
3. jún 2024

Je to ako bazoš, takže záleží od predávajúcich, treba pozrieť hodnotenie.

Je tam možnosť že predávajúci umožní platbu cez aukro, a ak tú možnosť vyberieš pri objednávke neposielaš peniaze predávajúcemu, ale aukru, ak by bol problém tak ti ich ľahšie vrátia akoby ich vracal predávajúci https://aukro.cz/stranka/aukro-ochrana-kupujicich

simca789
Odpoveď bola odstránená
autor
3. jún 2024

@simca789 bohužiaľ na bazoši som nenašla to čo hľadám

autor
3. jún 2024

@maranco ďakujem za info

suzitok
Autor odpoveď zmazal
suzitok
Autor odpoveď zmazal
hiro
3. jún 2024

@simca789 "Je to riziko s tade kupovať keď už tak radšej cez bazoš sk"
To veru nie, aukro je mnohokrat bezpecnejsie.

autor
3. jún 2024

@suzitok ďakujem za odpoveď... Hľadám výrobník ľadu a na bazoši ani na MK nie je bohužiaľ. Na MK bol jeden len pani nebola ochotná počkať.

Som slobodná mamička a nerada by som prišla o peniaze, preto zbieram info o tej stránke

suzitok
Autor odpoveď zmazal
hiro
3. jún 2024

@suzitok Nie vsetci maju aktivovanu platbu cez Aukro ale tak ked ma niekto 100% hodnotenie tak podnodnik to nebude aj ked vyzaduje platbu na ucet. Inak co manzel zbiera? 🙂

suzitok
Autor odpoveď zmazal
oli18
3. jún 2024

Aukro je spolahlive. Moj filatelista ho vyuziva.

ciernysokol
4. jún 2024

Urcite je aukro v poriadku. Mam aj vlastne dobre skusenosti a kamarat cez to nakupuje, predava dlhodobo. Urcite spolahlivejsie ako bazos.

eva45678
25. jan 2026

@anonym_autor mám odtial skusenosti ako zberateľska rodina ,dá sa tam nakupiť síce bezpezpečne no podľa toho čo. Určite by som tam nenakupovala bankovky. Alebo aspoň by ste si mali dávať od koho kupujete , keď sa jedná o elektroniku a máte overeného predajcu nemáte sa čoho báť. No mòj syn tam nakúpill dokonalé kópie .No hlavne sú tam nekalé praktiky keď chcete predávať. Tak radšej Vinted menšie poplatky a vlastne ten istý systém. No každý si musí spraviť vlastný obraz , najlepšie skusiť v malom kúpíť alebo predať. Len sa nečudujte keď vás odtial začnú vytláčať , napr. ozve sa vám zákazník spravíte ponuku a nič. Hlavne z Polskej strany je vela podvodov , no a bazoš je bez komentára.