icon

Mladí bez Instagramu

anonym2468
Včera o 18:40

Ahojte, čo si myslíte o tom keď mladý chalan/dievča nemá instagram v dnešnej dobe, prípadne poznáte niekoho takého?? A kto nemáte IG núti vás vaše okolie si ho vytvoriť alebo majú blbé poznámky? Čo by ste si pomysleli o dotyčnom keby ste sa chceli spoznať a on vám povie že ho nemá ???🙈

Strana
z2
anos18
Včera o 18:44

@anonym2468 pre mňa by to bolo iba plus, keď niekto nemá IG. A okolíe ťa ako môže donútiť? Mne je napríklad jedno, kto si čo o mne myslí. Doteraz nemám ani FB, z princípu.

petrastrbanikova
Včera o 18:44

@anonym2468 buď rada že ho nemá aj u mna by mal plus

dorizzz
Včera o 18:45

@anonym2468 nič si nemyslím, nie je to povinnosť ani u mladých ani u starých, kto chce nech má a kto nechce nech nemá. Čo sa týka spoznávania- na to nie je potrebný ig. Ja ho nemám ani moje deti ho nemajú, resp.maju ale nepoužívajú. Nevidíme v tom zmysel.

ivik4

Ano poznam cloveka 30+ co nema IG ani FB. Nic si nemyslim

jblheart

Mne je ľúto ľudí čo podliehajú tlakom okolia alebo vôbec cudzím ľudom a ich názorom. Vytvárať si o niekom názor len za to že nie je na jednej alebo viacerých z kopy sociálnych platforiem je znak duševnej nezrelosti človeka čo si ten názor vytvára.

anonym_8d7a34
Včera o 18:49

Pomyslela by som si jazykom mladých, že ten človek čo nemá IG je SIGMA. 😉

anonym_1f3b08
Včera o 18:54

@anonym2468 nemám ani fb, ani ig. Nechýba mi to, nemám a nechcem mať toľko času tam vysedávať 😀 práveže ma udivuje, že sa nájde toľko ľudí, kt.tam dokážu presedíet hodiny. 😀 mám iné ambície a ciele v živote, ako niekoho “sledovať”, následne sa ľutovať😀 úplne mi stačí kôň a takéto diskusie 😀

anonym_995d97
Včera o 18:58

Nemyslím si nič, je mi to jedno, kto čo ne/má.

anonym2468
autor
Včera o 19:01
@petrastrbanikova

@anonym2468 buď rada že ho nemá aj u mna by mal plus

@petrastrbanikova ja ho nemám 😂😂😂

anonym2468
autor
Včera o 19:03
@jblheart

Mne je ľúto ľudí čo podliehajú tlakom okolia alebo vôbec cudzím ľudom a ich názorom. Vytvárať si o niekom názor len za to že nie je na jednej alebo viacerých z kopy sociálnych platforiem je znak duševnej nezrelosti človeka čo si ten názor vytvára.

@jblheart Aj ja to tak beriem, tak som rád, že niesom sám.

ku_uk
Včera o 19:06

Ani mojmanzel nema(35r) a ani moji 3 bratia nemajú ig (29-35r)

ku_uk
Včera o 19:08

A jedina nevýhoda pre mna, že im nemôžem poslať niektoré videá ale musím nahrávať obrazovku😃

enmery
Včera o 19:09

Nemám insta, nikdy som nemala a je mi jedno, čo si o tom myslí okolie. Dokonca ak sa kvôli práci chcel so mnou niekto spojiť na insta, či moja kozmetička a povedala som, že to nemám a ani neplánujem mať,bez komentárov sme prešli na iný kontakt. A nikto to skutočne nerieši.
PS: nie som dôchodkyňa😉

tetapetra

@anonym2468 moja kolegyňa(26) si zrušila FB, insta tiež skoro vôbec nepoužíva

sova7

Čo je to Instagram?

1miriama1
Včera o 19:16

Ja som IG nemala nikdy a FB som zrusila asi pred 6 rokmi, lebo s najblizsimi ludmi som komunikovala zvacsa mimo nich, takze som nemala dovod ho dalej drzat. Ale internet je fajn, nemusime cakat na listy x dni/tyzdnov alebo za 5 minutovy hovor zo zahranicia ocakavat vysoke faktury. Ale tento typ socialnych sieti mi vobec nechyba, whatsapp pouzivam s kamoskami, co ziju mimo SR. 🙂 A mam 36.

rozculena
Včera o 19:17

nemyslím si nič,každého vec

anonym_49b2ab
Včera o 19:41

nemam ani ja, iba FB

hama007
Včera o 19:44

@anonym2468 ja nemám ig...len fb 😂

martin_93
Včera o 19:54

Nemám Instagram a neplánujem ho mať, čiže podľa mňa úplne v poriadku ak niekto nemá 🙂

anonym_673d70
Včera o 20:01

@anonym2468 Ach moooja zlatá

siska53
Včera o 20:01

@anonym2468 A ved to nie je povinne! Za mna skor dobre.

ivkav5
Včera o 20:05

Môj manžel nemá a oproti mne😁 sa mu žije podľa mňa omnoho lepšie bez všetkých soc. sietí 🙂

fairyy
Včera o 20:05

mam 35, aj moj manzel...nemame ziadne socialne siete uz takmer 10 rokov... ja som vtedy presedlala na modreho kona a on na online spravy... okolie si zvyklo, ale ano keby som za kazdu vetu - vsak si zaloz uz ucet naspat - dostala euro ...myslim ze na auto by uz bolo

anonym_22e23d
Včera o 20:24

Ani ja nemam instagram a naco. Aby som zdielala dokonaly zivot a dokonale fotky a pritom to nie je realita? Poznam takych co na instagram davaju vsetky super zazitky a v sukromi ziju poriadnu tragediu. Dakujem neprosim. A to som aktivna na inych socialnych mediach na ktorych zarabam, nie onlyfans pre tych co to hned napadne, ale instagram je pre mna zlo spolocnosti, mam proste problem s tym, co ta platforma reprezentuje a co hlavne ti ludia na nej prezentuju.

anonym_316079
Včera o 20:25

Pomyslela by som si že je to normálne.Som síce ročník 1991 a mám len Fb hlavne kvôli komunikácii s rodinou.Nemyslim si že Instagram alebo hocijaká sociálna sieť je stredobod vesmíru

pe_mi
Včera o 20:29

@anonym2468 ahoj, nie som mladá, asi tak ako myslíš v otázke.
Mám 36 a nemám ig, ani FB
V práci na mňa pozerali ako na mimozemšťana 🤣

sandrasstini
Včera o 20:32

Nie je to nic nad cim by som sa pozastavila, skor by to bolo pre mna plus

natalka13
Včera o 20:39
@anonym_22e23d

Ani ja nemam instagram a naco. Aby som zdielala dokonaly zivot a dokonale fotky a pritom to nie je realita? Poznam takych co na instagram davaju vsetky super zazitky a v sukromi ziju poriadnu tragediu. Dakujem neprosim. A to som aktivna na inych socialnych mediach na ktorych zarabam, nie onlyfans pre tych co to hned napadne, ale instagram je pre mna zlo spolocnosti, mam proste problem s tym, co ta platforma reprezentuje a co hlavne ti ludia na nej prezentuju.

@anonym_22e23d odkial vies kto a co dava na IG a co tam kto prezentuje?

anonym_fc7c06
Včera o 20:40

Sorry, ale ovela horsi su ludia, ktori ten instagram maju a vesaju tam kazdy prd, denne miluon pribehov… toto ma odpudi ovela viac ako clovek, ktory IG nema…

Strana
z2