Mladí bez Instagramu
Ahojte, čo si myslíte o tom keď mladý chalan/dievča nemá instagram v dnešnej dobe, prípadne poznáte niekoho takého?? A kto nemáte IG núti vás vaše okolie si ho vytvoriť alebo majú blbé poznámky? Čo by ste si pomysleli o dotyčnom keby ste sa chceli spoznať a on vám povie že ho nemá ???🙈
@anonym2468 Pre mna by bolo plus,ze clovek nema soc.siete. aspon zbytocne nemrha svojich casoch sledovanim blbosti.
@anonym2468 Ja nemám a ani nikdy som nemala žiadny Instagram, Facebook, TikTok, Tinder ani žiadnu inú zoznamku…Milujem sa za to🙏🏼
@anonym2468 ze je to jeho/jej velke plus.
@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.
@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.
@anonym_d1a476 Tak potom klameš🙂
Mladi asi myslis cca 20?
Ja uz sice mam skoro raz tolko ale... insta nemam ani to v blizkej buducnosti nepotrebujem.

Ked niekto nema IG jeho vec, podobne ako ked niekto necita noviny....nieje to povinnost.
A ani plus ci minus pre mna.