icon

Mladí bez Instagramu

anonym2468
Včera o 18:40

Ahojte, čo si myslíte o tom keď mladý chalan/dievča nemá instagram v dnešnej dobe, prípadne poznáte niekoho takého?? A kto nemáte IG núti vás vaše okolie si ho vytvoriť alebo majú blbé poznámky? Čo by ste si pomysleli o dotyčnom keby ste sa chceli spoznať a on vám povie že ho nemá ???🙈

Strana
z2
natalka13
Včera o 20:40

Ked niekto nema IG jeho vec, podobne ako ked niekto necita noviny....nieje to povinnost.
A ani plus ci minus pre mna.

marca12
Včera o 20:54

@anonym2468 Pre mna by bolo plus,ze clovek nema soc.siete. aspon zbytocne nemrha svojich casoch sledovanim blbosti.

nikoletta1712
Včera o 20:57

@anonym2468 Ja nemám a ani nikdy som nemala žiadny Instagram, Facebook, TikTok, Tinder ani žiadnu inú zoznamku…Milujem sa za to🙏🏼

madeincssr
Včera o 21:15

@anonym2468 ze je to jeho/jej velke plus.

anonym_d1a476
Včera o 21:19

@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.

nikoletta1712
Včera o 22:00
@anonym_d1a476

@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.

@anonym_d1a476 Tak potom klameš🙂

maryetta
Včera o 22:35

Mladi asi myslis cca 20?
Ja uz sice mam skoro raz tolko ale... insta nemam ani to v blizkej buducnosti nepotrebujem.

Strana
z2