Možnosť anonymnej odpovede vo fóre
Ahojte vsimli ste si tuto novinku? Zeby nas najvyssi vypoculi? Co je este nove?
Test2
@anonym_d8446a, toto je rafinovane... Ale zase mi môžeš anonymné poslať srdiečko 🤣
@vroni Poslane srdiecko 😀
naozaj. tak ak by si nenapísala tak by som si ani nevšimla. Tak to bude teraz zábava čítať tie odpovede na niektoré "inteligentné otázky" 🙂
Super
No tak toto tu uz bude fakt slepacinec😆
Takto ženy ja osobne si myslím že každá žena/muž čo má aspoň troška chochmesu v sebe, to bude využívať minimálne resp. vôbec.
Ja som tu už roky a anonymnú tému som založila možno len 2 krát a za svoj názor sa veru nehanbím.
Mne je to uplne jedno
Vsak predsa co chcem komentovat tak komentujem ci sa to niekomu paci alebo nie ( a aj ci ja som niekomu neni po chuti) a ked nechcem vyjadrit k danej teme nazor, proste nenapisem. Jednoduche
Ok kebyze sa tu riesia chlamýdie tak odpoviem anonymne 😀.. ale tu uz budu uzivatelky reagovat anonymne aj na otazku co dnes varite 🙄
Parááááda
Parááááda
@anonym_083841 Tiež si myslím, ak sa to nebude zneužívať, niekedy sa to hodí..v intímnejších diskusiách určite
Za tie roky co som tu, ja poznam styl pisania mnohych prispievatelov a prispievateliek, takze aj keby nahodou pisali dotycne osobe akoze anonymne, tak o pol noci ked ma zobudia a ukazu mi to, tak viem, kto to pisal.
jaka parada 🙂 musim otestovat 🙂
Za tie roky co som tu, ja poznam styl pisania mnohych prispievatelov a prispievateliek, takze aj keby nahodou pisali dotycne osobe akoze anonymne, tak o pol noci ked ma zobudia a ukazu mi to, tak viem, kto to pisal.
@muchotrafka298 a čo toto:
Po istom čase strávenom na tomto fóre som si prirodzene osvojil spôsob vyjadrovania viacerých používateľov. Aj keď by sa niekto rozhodol osloviť niekoho iného anonymne, je veľká šanca, že by som podľa formulácií a slovníka rýchlo rozpoznal, kto za tým stojí – pokojne aj uprostred noci.
@muchotrafka298 alebo toto? 🙂
Počas môjho dlhodobého pôsobenia na tomto fóre som si dokázal vytvoriť pomerne presný obraz o štýle vyjadrovania viacerých jeho členov. V prípade, že by sa niekto rozhodol reagovať anonymne, pravdepodobne by som podľa jazykových znakov vedel identifikovať autora aj bez uvedenia mena – a to aj za neobvyklých okolností.
Podľa mňa je to blbosť. Pod anonymom si ľudia budú dovolovat ešte viac. Je tu málo žien, ktoré napíšu co si myslia bez ohľadu na to, čo si o nich druhi myslia, a teraz budú mať moc, lebo budú anonymné.
@muchotrafka298 no dobre, toto je posledné 🙂
Keby bola súťaž v rozpoznávaní štýlu písania, už dávno mám doma pohár. Po rokoch tu mám načítané, kto ako píše – a aj keby niekto skúšal byť anonymný, stačí mi jeden odstavec a viem, kto to je. Aj keby ma zobudili o polnoci s rozmazaným screenshotom!
skúška
Nečítala som celú diskusiu, možno sa na to niekto už pýtal... spomínam si na pár nickov, ktorým bol zrušený účet, lebo kritizovali administráciu tohoto webu. Teraz už môžme smelo kritizovať administratorov, alebo admin vidí, kto príspevok poslal? : D V každom prípade, táto novinka pozdvihne úroveň koňa do úžasných výšin....
najvtipnejsie je, ze po tom, je dost tazke najst svoj vlstny prispevok 🙂 a som zvedvy, ci aspon ak to niekto da like, ci potom uvidim, kde mam prispevok
Skuska 🙂 no teraz som si 2x premyslela ci prispejem do fora; po tejto novinke tu asi koncim 🙂
Ja by som aj prijal možnosť v nastaveniach – schovať všetky anonymné príspevky a reakcie na ne. 🙂 taky filter, nech si kazdy zvoli ci to chce vidiet, alebo nie 🙂
@really8 test
@anonym_6a30d9 Skoro by som povedala, ze aj admini maju prazdniny😀
Ja sa uz tesim na politicke temy, tam bude veselo😝
@muchotrafka298 no dobre, toto je posledné 🙂
Keby bola súťaž v rozpoznávaní štýlu písania, už dávno mám doma pohár. Po rokoch tu mám načítané, kto ako píše – a aj keby niekto skúšal byť anonymný, stačí mi jeden odstavec a viem, kto to je. Aj keby ma zobudili o polnoci s rozmazaným screenshotom!
@biba_18 ja pisem sama za seba, ze poznam styl uzivatelov a uzivateliek. A nech maju akykolvek nick. Ja by som bola rada, ak by sa vratili niektore uzivatelky, ktore boli bud bloknute alebo odisli sami, lebo im ine ucastnicky diskusii nadavali alebo ich urazali. Osobne to pouzivat nebudem ani nechcem. Pisem to, co uznam za vhodne bez ohladu na to, ci vidi niekto moj nick alebo nie.

Test