icon

Plačková verzus Sára: Pôrodné rivalstvo na sociálnych sieťach

Včera o 06:47

Kto aspoň trocha sleduje sociálne siete,si určite všimol tue dve influencerky,ktoré minulý týždeň porodili svoje deti.
Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si.
No bez okolkov napíšem,že Sára síce porodila skôr asi 2 dni svoje prvé dieťa no tromfla tu Plackovu úplne.
Plackova si cele tehu zaplatila-vyber pohlavia,magický dátum " porodu" a jej potom príspevky po pôrode...nútený plac-slzy nikde a pod.Cele zle.Neskutocne divadlo pre sledovanosť.

Strana
z5
anonym_ec733c
Včera o 06:49

ako si vybrala pohlavie ? aky magicky datum mala ? som mimo

janynkaaa
Včera o 06:50

Ako si mohla vybrať pohlavie?akože nehnevajte sa na mňa a v čom ju tromfla?veď určite si obe radi že majú zdravé dieťa a také blbosti riešiť ....do roboty s vami a nebudete mať na to čas asi toľko k tomu ...

o__o
Včera o 06:52

Uz aj v rodeni deti sa sutazi? Nechapem co riesis

anonym_4949f1
Včera o 06:53

Ty si tak mimo že by som ti zobrala občiansky..ešte aj na takej krásnej veci ako je narodenie dieťaťa si dokážu kravy ako ty niečo nájsť..

anonym_cb37e4
Včera o 06:53

Wtf? Mohla je "porazit" jedine v tom, ake dala meno, ale aj to je vec vkusu.

carrot_apple
Včera o 06:54

@anonym_autor Nie je to súťaž. Nik nikoho netromfol. A ak aj áno, Oni dve sú kamošky?
Plačková má svoj svet, to, že mala cisársky = veľa žien poznám, čo chceli, aby dieťa malo pekný dátum, každého vec..ja som tiež chcela obe deti 30teho porodiť a nechcela som vyvolávačku, no syn má v dátume 26, celé mi to pokazili😅

anonym_03dd1c
Včera o 06:57

"Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si." 😂😂😂
Vieš ako sa hovorí takým ľuďom ako ty? Duševní mrzáci. Za každú cenu iba vyrývať a ponižovať...

Plačková ukazuje dcéru tak ako všetko vo svojom živote, Sára rovnako.

0silvia0
Včera o 07:03

@anonym_autor no tak "nesleduj" ich aj naďalej.

anonym_015194
Včera o 07:04

mne viac ako oni dve vadia ten hasic premotivovaný. To je neskutočné ako dokáže byť človek slizky

anonym_5d0170
Včera o 07:14

to je život, čudujete sa dnešnej tik-tokovej mládeži a manky čumia na fetky a niktošky a ešte z 2 dcl vína potrebujú urobiť 1l vína bludu. Palec hore 👍😂😂😂😂🫣

anonym_4949f1
Včera o 07:15
@anonym_015194

mne viac ako oni dve vadia ten hasic premotivovaný. To je neskutočné ako dokáže byť človek slizky

@anonym_015194 slizky v čom? Že sa stará o svoju ženu?

autor

Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_5b06d4
@anonym_015194

@anonym_015194 aký zas hasič?

anonym_4949f1
Odpoveď bola odstránená
anonym_4949f1
Včera o 07:16
@anonym_5b06d4

@anonym_015194 aký zas hasič?

@anonym_4949f1
@anonym_5b06d4 ten sarin isto..

janynkaaa
Včera o 07:17
@anonym_autor

Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor ale veď jediný kto ju sleduje si asi ty?veď máš toľko informácií.....a prosím ťa stále sa pýtam ako sa dá vybrať pohlavie????

autor
Včera o 07:17
@anonym_4949f1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4949f1 nauc sa vyjadrovať,slušne správanie ti chyba-presne vyjadrovanie Plackovej.Uplne pod úroveň.

anonym_d3c4d1
Včera o 07:19
@carrot_apple

@anonym_autor Nie je to súťaž. Nik nikoho netromfol. A ak aj áno, Oni dve sú kamošky?
Plačková má svoj svet, to, že mala cisársky = veľa žien poznám, čo chceli, aby dieťa malo pekný dátum, každého vec..ja som tiež chcela obe deti 30teho porodiť a nechcela som vyvolávačku, no syn má v dátume 26, celé mi to pokazili😅

@carrot_apple ja som chcela pockat s dcerou do muzovych narodenin, no nevydalo, dcera sa narodila o 5 dni skor 😅

ivicatolic
Včera o 07:21

Ja sa strácam....ako sa vybavuje pohlavie bábätka? Ďakujem.....

anonym_4949f1
Včera o 07:22
@anonym_autor

@anonym_4949f1 nauc sa vyjadrovať,slušne správanie ti chyba-presne vyjadrovanie Plackovej.Uplne pod úroveň.

@anonym_autor no lebo ty si bohovo slušná 😂😂😂😂 fakt ti vyhrava na prasinu

jarmila2010
Včera o 07:24

no,vidis...ja neviem,kto je Sara a ani,ze Plackova porodila😀

autor
Včera o 07:26
@anonym_4949f1

@anonym_autor no lebo ty si bohovo slušná 😂😂😂😂 fakt ti vyhrava na prasinu

@anonym_4949f1 tvoje vyjadrovanie je štvrtá cenová.. Takto presne sa prezentujú dievcata-zeny co "ficia" na takých ako Plackova😉
Ale nevadí,ved každý sa prezentuje ako dokáže.Kazdy ukáže svojim vyjadrením kým je😉

eko22
Včera o 07:27

😂 toto je ake porovnavanie, ze si vybrala pohlavie, ziadne slzy...hlavne ze pises ze ich nesledujes. Ja teda neviem, ale toto mi ako sledovanie pride 😀

jarmila2010
Včera o 07:29

pozrela som video a dojalo ma...Plackovu nemusim,ale nevidim ziadne hrane dojatie,len cistu surodenecku lasku...
https://www.instagram.com/reels/DUgVOL3jJWR/

ivik4
Včera o 07:31

Tromfla ? Toto je chore 😃
Cudzie deti nikoho nezaujimaju

alex49
Včera o 07:32

Ja, som ani nevedela, že plackova čaká druhé. Asi žijem v in vesmíre 🤔

svetlonos
Včera o 07:33
@jarmila2010

no,vidis...ja neviem,kto je Sara a ani,ze Plackova porodila😀

@jarmila2010
uplnr sa s tvojom komentom ztotožnujem. Nebyť koňa ani Plackovu nepoznam 😁

anonym_98dfca
Včera o 07:33

@anonym_autor trápne sú obidve, už sú všade bloknute 😁

moonlight1210
Včera o 07:35

@anonym_autor co som pocula, tak robila velku party pri odhaleni pohlavia dietata, nie vyber pohlavia.

Myslim, ze si si to poplietla.

minenkaa
Včera o 07:35

Toto čo píšeš ,môže napísať iba niekto ,čo nema všetkých päť po kope

Strana
z5