icon

Poradíte dobrý seriál?

eee30
8. mar 2023

Hľadám seriál s inteligentným humorom, aj na zamyslenie sa, so slnkom, teplom, energiou, pre ženskú po 40-ke. Nech dáko ešte vydržím túto zimu. HBO, Netflix, Disney. Poradíte?

janai1
Odpoveď bola odstránená
danalop
8. mar 2023

Mňa veľmi bavila Valeria. Je to španielsky seriál, aj keď na zamyslenie to úplne nie je 😂 Proste taká oddychovka plná slnka, humoru a sexu takisto :D Pri tom som úplne vedela vypnúť.

gejb
8. mar 2023

@eee30 Bad sisters ❤️ spĺňa všetky kritériá

yvanielka
8. mar 2023

Nespĺňa asi všetky požiadavky ale odporúčam White Lotus, hlavne 2. séria 🙂

moonlight1210
8. mar 2023

The Kominski method. Teoreticky splna vsetky poziadavky. Je to LA, Hollywood, vtipne sarkasticke i laskave prekaracky sa ludi, co sa dobre poznaju, plus sem-tam zivotne poucenie pre hlavnych hrdinov (na zamyslenie pre divaka).

shee11
8. mar 2023

Podla skut. udalosti Candy: smrť v Texase s Jessica Biel https://www.csfd.sk/film/1157306-candy-smrt-v-t...
👍
Tiež výborný Alaska Daily. Obe na Disney+

tarvika
8. mar 2023

hotel Portofino.

anna_maria1
8. mar 2023

@danalop Jej, toto som aj ja pozerala, bol super, tiez sa mi to pacilo🙂 Normalne ma mrzi, ze uz pravdepodobne ani nebude dalsia seria. Alebo bude? Nevies? Nemas dake informacie? Nezachytila som vobec :D

jana_eyre_2
8. mar 2023

Ja keď sa chcem zasmiať, pustim si "modern family".. je tam aj teplo 😅

jj298
Odpoveď bola odstránená
adik64
8. mar 2023

Virgin River na Netflixe, veľmi pohodový seriál a nádherná príroda.

zlomika
8. mar 2023

ja mam pocit, ze som uz na netflixe videla vsetko take aktualne, co stoji za to pozerat :D vsade sice pchaju lgbti (nemam nic proti), ale ked uz to vidim aj v takych serialoch, kde by som to cakala najmenej, tak akoze nechapacky celkom :D

azzflo
8. mar 2023

After Life splna vsetko 🙂 a The Office sice s primitivnym humorom, ale dokonala oddychovka

sisulia
8. mar 2023

@zlomika Vsak je tam toho tolko, ze to nemas sancu pozriet ani za tri zivoty :D Neustale tam nieco pribuda. Za mna najlepsia sluzba, ja uz ani nepotrebujem kablovku.

alexka89
8. mar 2023

Však také na netflixe čo sa da pozrieť je ty,krv a voda,sex/život,stratená v bielom šume,hriešna túžba,tekuté piesky,lockwood a spol.,dievča a astronaut,priateľka smrti,zaklínač,...nie je to všetko o slnku humore a teplé ale dá sa pritom zrelaxovať.a myslím že si to pozrie aj žena po 40ke ako si ty.

julish
8. mar 2023

@yvanielka prvá séria sa ti páčila menej? Haluz

yvanielka
8. mar 2023

@julish áno, mňa viac zaujala druhá séria
Ale z prvej som si obľúbila Armonda 😬😀

eee30
autor
11. mar 2023

@yvanielka áno 🙂 videla som, bolo to vyborne... hadam bude aj 3. seria

danalop
16. mar 2023

No tam je toho skutočne veľa, to všetko nepozrieš ani keby čo bolo :D Úplne najviac zbožňujem, keď si poviem, že teraz si dám pauzu od pozerania seriálov, pre zmenu vezmem do ruky knihu, ale potom mi niekto odporučí seriál, ktorý si "musím pozrieť" :D a je to v ťahu, trávim pri tom každú voľnú chvíľu. :D