icon

Prečo sú niektoré diskusie vymazané?

22. jan 2026

Ahojte tak by ma zaujímalo. Pod diskusiou sa objavujú odkazy na iné diskusie s podobným obsahom. No na xy čo kliknem mi ukáže že boli vymazané. Prečo? Nemyslím si že obsahovali nejaké zakázané veci 😄 napr 2 sa týkali meliru

Prečo sú niektoré diskusie vymazané?
moonlight1210
22. jan 2026

Na ziadost autora.

Kedysi davno mohol dokonca celu svoju diskusiu zmazat sam autor. Niektore zeny to robili, ze ked sa dozvedeli svoju odpoved, tak vsetko zmazali. A ostatni, co sa do diskusie vratili, aby sa pozreli na nejaku radu o danom probleme, ci sa tam daco objavilo, sa uz nedozvedeli nic.

Mohlo tam dojst ku skaredej hadke. To mas jedno, o com je diskusia. Aj o akvariovej rybicke. Staci, ked niekto od veci zacne do niecoho povysene rypat, dalsi mu na to rovnakym tonom odpovie a uz sa to melie.

Mohlo ist o propagaciu/reklamu niekoho na jeho sluzby. To je tu zakazane.

Atd.

bloger
22. jan 2026

Možno sa tam pohádali. Ale môže zo byť aj z iných dôvodov.

biba_18
22. jan 2026

@moonlight1210 toto nemám rada - presne keď sa tam dávajú užitočné rady - a autorka to vymaže. vrrrr

autor
22. jan 2026
@biba_18

@moonlight1210 toto nemám rada - presne keď sa tam dávajú užitočné rady - a autorka to vymaže. vrrrr

@biba_18 presne no. Predtým ako chcem založiť diskusiu som sa chcela popozerať či tu už niečo podibne nieje. 9/10 tém o melire boli vymazané 🫣