Recenzia na obchod bonky.sk
Podvodníci ,zaplatíte tovar čakáte dva mesiace a príde odpad z Číny nič nekupujte treba nahlásiť na obchodnú inšpekciu ,hanba takýmto podvodníkom a okradacom ľudí .
Je to síce hnus, ale veru, treba vždy poriadne popozerať recenzie a obchod si preveriť. Ja som si tiež chcela od nich niečo objednať a po tom čo som sa o nich dočítala, som si to rozmyslela 🙂
No obchodná inšpekcia ma na stránke varovanie pred nákupom na Bonky a Suprisimo. Stačí dať bonky do Google a vyhodí ti cez 1000 negatívnych recenzií. Nechápem, že niekomu ešte stále napadne objednať cez nich.
@zufalka7 Ak máš k dispozícii aj komunikáciu, choď do svojej banky, že žiadaš zrušiť transakciu. Známej takto banka vrátila peniaze, keď jej odmietli uznať reklamáciu aj odstúpenie od zmluvy. Vypýtali si komunikáciu a do týždňa mala peniaze späť. Dokonca jej spätne napísali z e-shopu, že reklamáciu uznali.

@zufalka7 bohužiaľ veľa stránok takto funguje. Dokonca mam známeho, ktorý takto vypomahal jednej stránke. Zákazník si objedná nejakú vec a oni to objednajú z Číny rovno na zakaznikovu adresu. Stal sa z toho dobrý kšeft keďže stránka si ceny vie zabiť parádne a z Číny sú veci za pár centov. Voči zákazníkom to ale nieje fér.