Skúsenosti so stránkou Next
Ahojte.
1.x chcem objednat z Nextu a chcem sa spýtať ake dlhe zvykne byť dodanie? Potrebujem to totiž dosť súrne a počula som že niekedy aj 2 týždne a však neviem čo je na tom pravdy.
Vdaka
Mne tiez cca ten tyzden. Trosku problem je s vratenim, dnes som akurat posielala na adresu do Nemecka :/ a postovne hradi kupujuci. Nenasla som nikde nejaku Slovensku adresu, tak ak niekto vie necham si poradit 🙂
@milanemila bohuzial oni nemaju ziadnu adresu inu na vratenie v SR. Posielas do Nemecka na vlastne naklady.
@muchotrafka298 ja som vracala teraz prvy krat, lebo detske saty poslali zaspinene a saty pre mna vyzerali o dost inak ako na fotke :/ ale co uz no.
Postarka mudrovala, ze maju aj u nas adresu, tak ma zneistila 🙈
@milanemila ak boli saty zaspinene (to znamena, bola to ich chyba), mala si napisat na zakaznicky servis. este sa mi nestalo, ze by som v takom pripade nieco posielala naspat na svoje naklady
@milanemila adresu mozu mat kde chcu (aj nas klient ma na Slovensku adresu, ale iba formalne a v skutocnosti je cela firma v Nemecku), ale oni to posielaju z Nemecka zo skladu a tam to aj vracias. Nie je ziadna ina adresa na vratenie, iba tato jedna. Preto si ja uz neobjednavam, lebo to postovne som odmietala platit.

vzdy mi objednavka prisla do tyzdna (vacsinou za 4dni) 🙂