icon

Správanie ľudí vo fórach

maximilian5678
Včera o 18:56

Čaute, no tak už sme sa tu podaktorí zoznámili aj pohádali aj neviem čo všetko a to som tu deň s cestou len😂
Mňa by zaujímalo (normálne má to začalo baviť si písať s ľuďmi a hovoriť tiež svoje názory),že ako to tu chodí na tých fórach a diskusiách že správajú sa tu ľudia ku niektorím zle keď niečo napíšu alebo ako to tu vlastne je? Chcem vedieť vaše názory ak ste tu dávali nejaké otázky a inzeráty alebo niečo že proste asi som moc dlho bol mimo ľudí a tie niektoré správania z nich má skoro vystrelo 😂

anonym_5c3ddf
Včera o 19:11

@maximilian5678 a ked si bol mimo ludi,tak si odkial prisiel prosim ta 😂? Ano, spravaju sa rôzne,niektori su mili a podporia, niektori frflu,niektori ti nalozia, niektorí su mudri ako radio jerevan :D

anonym_d090a9
Včera o 19:15
@anonym_5c3ddf

@maximilian5678 a ked si bol mimo ludi,tak si odkial prisiel prosim ta 😂? Ano, spravaju sa rôzne,niektori su mili a podporia, niektori frflu,niektori ti nalozia, niektorí su mudri ako radio jerevan :D

@anonym_5c3ddf z basy?

maximilian5678
autor
Včera o 19:17
@anonym_5c3ddf

@anonym_5c3ddf keď máte nejakú bolesť v živote tak sa oddialite od ľudí na dlho až nikto nevie ako sa cítite. A hej mal som tú česť má tú zožrali 😂

domkakvet
Včera o 19:17

@maximilian5678 niektori sa spravaju zle, niektori dobre, ako vsade inde.

maximilian5678
autor
Včera o 19:18
@anonym_d090a9

@anonym_5c3ddf z basy?

@anonym_d090a9 No jasné 😂😂Aj vy?

anonym_d090a9
Včera o 19:21
@maximilian5678

@maximilian5678 nie,ja som moc dlho mimo ľudí nebola

maximilian5678
autor
Včera o 19:25
@anonym_d090a9

@maximilian5678 nie,ja som moc dlho mimo ľudí nebola

@anonym_d090a9 tak asi máte dobrý život a to je dobré. Ja som musel byť niektorí sú povahy ktoré sa radšej dajú preč od ľudí na dlhší čas.

maximilian5678
autor
Včera o 19:27
@domkakvet

@maximilian5678 niektori sa spravaju zle, niektori dobre, ako vsade inde.

@domkakvet a o čom všetkom sa tu dá písať a rozoberať? Myslím normálne veci,lebo jedna mamička si šla do mňa bomby s tým že sa tu rozoberajú len kočíky a tam nejaký čávo na úvodnej stránke že či niekto nechce trojku😂😂tak len pre info

anonym_4adb27
Včera o 19:33

Môj názor je, že ťa tu väčšinou spizdia aj za gramatickú chybu. Lebo väčšina sú dokonalé ženy, matky, milenky …. Mám taký pocit, že tu sa ti skôr dostane výsmechu (česť výnimkám) ako podpory, resp. normálnej odpovede na otázku. Keď je priblblá otázka, nedá mi to a tiež dám priblblú (sarkastickú) odpoveď, lebo som sarkastická aj v reálnom živote. Ja som minule dostala výsmech, že som milionárka (čo som akurát v prepočte na slovenské koruny) a samozrejme, že klamem. Ale to je dobre, niekedy je potrebné nechať tieto ženy vo svojom svete ilúzií, klamať samé seba a krivdiť ostatným ľudom aby mali zo seba lepší pocit a nemali v hlave zmätok, že sa niekto môže mať naozaj vlastným zapríčinením dobre. Je to smutný obraz dnešnej doby. Buď si označený za klamára, ovcu, neschopáka alebo zapletú to úplne nevinnej témy politiku …. To je môj názor na toto fórum a diskusie.

maximilian5678
autor
Včera o 19:37
@anonym_4adb27

Môj názor je, že ťa tu väčšinou spizdia aj za gramatickú chybu. Lebo väčšina sú dokonalé ženy, matky, milenky …. Mám taký pocit, že tu sa ti skôr dostane výsmechu (česť výnimkám) ako podpory, resp. normálnej odpovede na otázku. Keď je priblblá otázka, nedá mi to a tiež dám priblblú (sarkastickú) odpoveď, lebo som sarkastická aj v reálnom živote. Ja som minule dostala výsmech, že som milionárka (čo som akurát v prepočte na slovenské koruny) a samozrejme, že klamem. Ale to je dobre, niekedy je potrebné nechať tieto ženy vo svojom svete ilúzií, klamať samé seba a krivdiť ostatným ľudom aby mali zo seba lepší pocit a nemali v hlave zmätok, že sa niekto môže mať naozaj vlastným zapríčinením dobre. Je to smutný obraz dnešnej doby. Buď si označený za klamára, ovcu, neschopáka alebo zapletú to úplne nevinnej témy politiku …. To je môj názor na toto fórum a diskusie.

@anonym_4adb27 Ďakujem za názor.A áno tiež som mala tú česť najprv som bol nasraný ale potom ma to začalo baviť sa s nimi dohadovať lebo dostali naspäť to čo dali a už nebolo ani slovo😂Lebo ja som človek ktorý rešpektuje ľudí aj chápe ale keď je niekto blbý tak mi to nedá sa mu nevyjadriť a dať mu spätnú bombu.

marca12
Včera o 19:43
@maximilian5678

@maximilian5678 Zakladne pravidlo,tu si vsetci tykame.

3009
Včera o 19:43
@maximilian5678

@anonym_4adb27 Ďakujem za názor.A áno tiež som mala tú česť najprv som bol nasraný ale potom ma to začalo baviť sa s nimi dohadovať lebo dostali naspäť to čo dali a už nebolo ani slovo😂Lebo ja som človek ktorý rešpektuje ľudí aj chápe ale keď je niekto blbý tak mi to nedá sa mu nevyjadriť a dať mu spätnú bombu.

@maximilian5678 najprv že chceš diskutovať a hneď v ďalšej diskusii pýtaš požičať peniaze!!!!!!!!

maximilian5678
autor
Včera o 19:44
@3009

@maximilian5678 najprv že chceš diskutovať a hneď v ďalšej diskusii pýtaš požičať peniaze!!!!!!!!

@3009 Šak áno písal som to ale keď tu také nič nieje tak to chcem aj vymazať tak mi radšej napíš postup ako to dať preč až ťa oči nebolia ty stalkerko

maximilian5678
autor
Včera o 19:45
@marca12

@maximilian5678 Zakladne pravidlo,tu si vsetci tykame.

@marca12 Rozkaz🤔🫶🏻

marca12
Včera o 19:48
@maximilian5678

@marca12 Rozkaz🤔🫶🏻

@maximilian5678 Vitaj medzi nami 😀

maximilian5678
autor
Včera o 19:49
@marca12

@maximilian5678 Vitaj medzi nami 😀

@marca12 Vďaka.😂