Vlogy Kvietkcovi
Sledujete Kvietkovcov vo voľnom čase? Ak áno, aký máte názor? Pozeráte ich radi? Ja ich prisahám sledujem už hádam 6 rokov každé ráno pri káve a raňajkách 😂
Videla som zopar videii, ale úprimne mne nie sú sympatickí 🤷♀️
Prečo by som mala sledovať dianie nejakej rodiny?
pozeram zo zvyku kazdy vecer uz asi 3 roky. Miestami su strasne hlupi, moc ich nemam rada
Schválne som si ich nasla, nič mi nehovorí ten vlog... Akože wtf 🤦♀️toto by som nepozerala ani keby to bol jediný kanál na ytb
Ona je strašne svojská a snaží sa pretlačiť svoje názory, lebo to ona to vie najlepšie (aj keď tvrdí opak 😀). Mne sa páčia akurát ich vianočné vlogy.
Prišlo mi čudné, ba až bezcitné to správanie k jeho matke, keď tam s nimi žila, čo si aj natáčala ako sa k nej správali. To že nechce pracovať a chce malú učiť doma a nedať ju do školy je ďalšia vec. Nemyslím, že jej ponúkne viac, Ale jej vec. Sledovala som ju, no momentálne mi ich vlogy nemajú čo dať.
No ja to už pozerám tak zo zvyku, tie vianočné vlogy mám aj ja veľmi rada. Marek mi príde strašne v pohode chlap no a Aďa je naozaj taká svojská ale tak ich vec.
To s Marekovou mamou (to chovanie sa k nej) sa ani mne nepáčilo ale teda neviem si predstaviť byť na ich mieste 🤷🏽♀️ Ale tak možno ona je tiež ťažšia povaha 😃
Ako sonda naroda priam zarazajuce, dieta priam zaostale, smutne cele
@zoe_2 ale veď malá je veľmi zlatá aspoň takto z videí 😊 šikovné dievčatko
Davnejsie mi to yt ponukol, hanbila som sa za nich cele 2 minuty ( ani to mozno nie), co som to vydrzala pozerat....zena sa predvadzala, chlap jednoduchy a bolo mi luto dievcatka, tiez take zaostalejsie mi prislo
A kde je Marekova mama? Niekedy som to pozerala denne teraz raz za cca 2 mesiace si niečo pozriem...🙈no info kde je jeho mama mi ušla
@zuzinkka18 vzali ju nakoniec do špecializovaného zariadenia 🙂
V com je akoze mala zaostala? pozeram ich, nemusim ich ale mala mi pride uuplne normalna
@bbebe no aj podľa mna je mala úplne v poriadku, strašne zlaté dieťa
nejako som sa dostala k tejto téme 😅 ja som ich zvykla pozerávať kedysi, ale niekedy mi bolo až za nich trápne čo všetko sú ochotní ukázať. Andrea mi príde, že má traumu zo smrti ich syna (čo je pochopiteľne) a kompenzuje si to tým, že sa chorobne upla na dceru - aj tým že ju v 5 rokoch kojí, spáva s ňou v posteli, nechce ju dať do škôlky ani školy. Ich názory sú niekedy úplne mimo, hlavne ona sa tvári ako keby pojedla všetku múdrosť sveta a dosť buzeruje toho Mareka. Čo mňa ale zaráža, aka je lenivá a ide “proti systému” a malú radšej bude učiť doma, čo si nemyslím že je pri nej šťastne rozhodnutie, veď to dieťa aj zle artikuluje a na 5 rokov nevie dobre rozprávať. A čo má zarazilo, ja som si myslela že majú obaja pred 40kou a Andrea je celkom mladá. Vyzerá ale strašne zanedbane, obaja majú nadvahu veď ich stravovanie je príšerne, co bude za 10 rokov?
Tak ich mala je velmi sikovna, vo tu splietate, ze zaostala.. 🤦🏻♀️

Ja nemám čas niekedy ani na raňajky, nie to na Kvietkovcov😉 táto téma tu už bola.....