Zámena tovaru BestSecret: Ako riešiť chybnú objednávku?
Ahojte stalo sa Vám že prišlo niečo iné ako ste si objednali? Ako ste to riešili? Ďakujem.
Áno už veľa krát. Vrátila som to ako, nesprávny tovar.
Áno, normálne som vrátila s tým, že nesedí tovar a vrátili peniaze.
@nanynou rozmýšľala som dlhšie ze objednam odtiaľ niečo, no toto ako čítam komentare má trochu odradilo. To funguje u nich bežne že pošlú niečo iné?
@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.
@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.
@belle_vie ahoj, nemáš náhodou pozvánku?

@nanynou vratis, ako dovod vratenia uvedies zamena tovaru. Ak sa da, kupis tovar zas ( nemusia ho mat na sklade).
Ked si rozkliknes svoj profil, mas tam moznost my orders- tam si zaskrtas, co chces vratit, system ti vygeneruje stitok na balik. Odovzdas ho na poste, postovne je na nich.