icon

Zámena tovaru BestSecret: Ako riešiť chybnú objednávku?

nanynou
22. apr 2024

Ahojte stalo sa Vám že prišlo niečo iné ako ste si objednali? Ako ste to riešili? Ďakujem.

belle_vie
22. apr 2024

@nanynou vratis, ako dovod vratenia uvedies zamena tovaru. Ak sa da, kupis tovar zas ( nemusia ho mat na sklade).
Ked si rozkliknes svoj profil, mas tam moznost my orders- tam si zaskrtas, co chces vratit, system ti vygeneruje stitok na balik. Odovzdas ho na poste, postovne je na nich.

nanynou
autor
22. apr 2024

@belle_vie ďakujem 🙂 tovar som vracala už ale nie zamenený. Tak som si nebola istá 🙂

lucyluska
22. apr 2024

Áno už veľa krát. Vrátila som to ako, nesprávny tovar.

tilly
22. apr 2024

Áno, normálne som vrátila s tým, že nesedí tovar a vrátili peniaze.

gabika0825
22. apr 2024

@nanynou rozmýšľala som dlhšie ze objednam odtiaľ niečo, no toto ako čítam komentare má trochu odradilo. To funguje u nich bežne že pošlú niečo iné?

nanynou
autor
22. apr 2024

@lucyluska a vrátili Vám peniažky alebo poslali ten správny tovar? A koľko to trvalo?☺️

lucyluska
22. apr 2024

@nanynou nový tovar sa by mal na novo objednať. Ja som len vrátila a peniaze do 10dni prišli

nanynou
autor
22. apr 2024

@lucyluska ďakujem 🙂

belle_vie
22. apr 2024

@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.

slonso
17. máj 2025
@belle_vie

@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.

@belle_vie ahoj, nemáš náhodou pozvánku?

nanynou
autor
18. máj 2025
@slonso

@belle_vie ahoj, nemáš náhodou pozvánku?

@slonso mám pošlem 🙂