Zistí niekto, ak ho bloknem na messengeri?
V živote som nikoho neblokla...ak bloknem niekoho na messengeri uvidí že je bloknutý?
@anonym_autor to ze je bloknuty zisti ked ti bude chcieť poslať správu. Jemu sa zobrazí ze sa správa nedá odoslať.
@anonym_autor to ze je bloknuty zisti ked ti bude chcieť poslať správu. Jemu sa zobrazí ze sa správa nedá odoslať.
@markusrasford však preto chcem bloknut lebo furt píše posiela blbosti
@anonym_autor tak to bude vedieť ze ma ban
@anonym_autor ked nechceš byt az tak zlá tak si daj ze ho ignoruješ a nastavíš si tak messenger ze jeho správy budú chodiť do spamu a on to nebude vedieť a tebe sa nebudú zobrazovať
blokni ho a vymaž konverzáciu, on to neuvidí, len už sa mu nebude dať ti napísať
@anonym_autor Uvidi. A nech vidi. Ak si ho upozornila a neprestal. Ja s tym nemam problem, uz som blokla.
@anonym_autor Uvidi. A nech vidi. Ak si ho upozornila a neprestal. Ja s tym nemam problem, uz som blokla.
@anonym_3d0643 neuvidí. Ja som tak blokla svagrinu a ta vypisovala do bludu. Mne nic nechodilo a ona nechapala
@anonym_autor Fakt nikoho? Takže aj ty si z tých, čo si dopisujú s americkými vojakmi či slovenskými vdovcami?;)
@anonym_autor Fakt nikoho? Takže aj ty si z tých, čo si dopisujú s americkými vojakmi či slovenskými vdovcami?;)
@valria ???
@valria ???
@anonym_autor ked ta niekto blokne, ty už neuvidiš jeho ikonu len priesvitnu, podla toho vie, že je bloknuty a sprava nejde odoslať - je to tam napísané..neuvidiš jeho fotku, len čierny obrys...nechapem, že si to nikto nevšimol
Ak nieje blby tak to zisti. Ja som si blokla kolegu a po tyzdni mi volal,že preco som si ho blokla, že mi pisal a spravy sa neodoslali 😃
Áno zistí to, keď ti bude chcieť napísať, tak sa mu nebude dať. Obmedz ho len, tiež tam kde sa blokuje ale rozdiel je v tom že to nezistí. Nebude ťa vidieť online, správu ti napísať môže, len ti necikne.
@anonym_autor ano zbada hned ako ti bude chciet napisat- nebude sa mu to dat, ked si vyhlada tvoj profilA nebude sa mu zobrazovat. Skor ci neskor to zbada

Nie