icon

Zrušenie účtu na Modrom koníku

annm81
21. júl 2025

Pekný večer ženy!

Toto je taký výkrik do tmy a môj malý bezvýznamný protest, ale dnes som sa rozhodla zrušiť si účet na koníku a ďalej tento web nesledovať. Prinútil ma k tomu spôsob, akým je web moderovaný. Nebudem prvá a asi na posledná, ktorá z tohoto dôvodu odišla, či už dobrovoľne alebo nútene. Niektoré táto správa iste poteší 🙂, s niektorými sa snáď niekedy v budúcnosti stretneme na nejakom lepšie spravovanom fóre. Želám si, aby sa vám tu darilo a boli ste v budúcnosti spokojnejšie s prácou administrátorov. Do videnia!

maya_hi
23. júl 2025
@anonym_4296db

Ruku na srdce...bola príjemná ako zápal plúc. A na dievčence s podobným slovnikom, hodnotami, názormy nie ...pre mnohých bola otravna hlavne kvôli politike...váčšina ju ignorovala, ale teraz po novom to muselo byť pre ňu ťažke...divné že cítila potrebu o tom založiť diskusiu...

@anonym_4296db takže podľa hesla: smeti sa niekedy vyhodia samé? 😏

mircalla
23. júl 2025
@maya_hi

@mircalla samotný fakt, že niekto predtým ako jednoducho odíde, potrebuje napísať príspevok, je teatrálny 😏 Z MK som už tiež odišla (žral mi čas, niekedy aj nervy a hlavne negatívne ovplyvňoval moje myšlienky, zachránila som si tak dojčenie a psychickú pohodu), ale nikdy som o tom nepotrebovala ostentatívne informovať verejnosť. Fakt nejde o život. Je to len virtuálna sieť.

@maya_hi Ona tu bola aktivna a oblubena, takze sa rozlucila.Tvoj nick som tu v zivote nevidela

enmery
23. júl 2025

Preboha, tak sa rozlúčila. Inak by sa tu riešilo, že asi ju blokli a co vyviedla výsmech a rehoty. Náhodou to bola jedna z mála, ktorá používala fakt a argumenty. Na to mnoho ľudí nevie reagovať, lebo ich pocit a názor je viac. Vôbec nemusím s niekym súhlasiť 100%, ale zase sa mu nebudem vysmievať, keď hovorí o nejakých faktoch. Tiež som od nej nepostrehla vysmešne nadávky niekomu bez ladu a skladu. Ani pohŕdanie Slovákmi. Slovaci majú svoje špecifiká. Presne tak ako taliani, fini atď, proste ako každý národ. Slovensko je krásna krajina a akurát je ťahana dole takýmto okliesťenym myslením a namiesto dialógu a faktov tu lietajú konšpirácie "ja si myslím" a bodka. Politika je krásnym obrazom spoločnosti.
Ak ju mate toľko potrebu riešiť a smiať sa, ja neviem čo, tak je asi dosť zaujímavá. To hovorí viac o vás. Odišla. Mala potrebu sa rozlúčiť, jej právo. Neurobila nič zlé. Téma už mohla byt po rozlúčke zabudnutá.

mimacaci
23. júl 2025
@mircalla

@maya_hi Ona tu bola aktivna a oblubena, takze sa rozlucila.Tvoj nick som tu v zivote nevidela

@mircalla vsak ti pise, ze z MK uz raz odisla. tak asi ma iny nick, nie?

mircalla
23. júl 2025
@mimacaci

@mimacaci Kde to pise? Nic take nepise

ha_ha
23. júl 2025
@mircalla

@mircalla Posledný príspevok na predošlej strane.

mimacaci
23. júl 2025
@mircalla

@mircalla treba citat

mircalla
23. júl 2025
@mimacaci

@mircalla treba citat

@mimacaci Ja sa bavim o zakladatelke temy....ta nikam neodisla predtym.

mimacaci
Autor odpoveď zmazal
anonym_568654
23. júl 2025

Oslovenie s výkričníkom? to sa často nevidí.
Zbohom drama queen 🙂

ha_ha
23. júl 2025
@anonym_568654

Oslovenie s výkričníkom? to sa často nevidí.
Zbohom drama queen 🙂

@anonym_568654 No a? Nie tak dávno úplne bežná vec.
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/8149/

anonym_568654
23. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha tak úplne bežná asi nie. Už som pár desiatok rokov po ukončení školy, ale nepamätám si toto pravidlo.

ha_ha
23. júl 2025
@anonym_568654

@ha_ha tak úplne bežná asi nie. Už som pár desiatok rokov po ukončení školy, ale nepamätám si toto pravidlo.

@anonym_568654 Skúšala som nájsť, kedy sa to zmenilo, ale nedopátrala som sa. Ale ja som už tiež pár desiatok rokov zo školy a toto si ešte pamätám.

anonym_568654
23. júl 2025
@ha_ha

@anonym_568654 Skúšala som nájsť, kedy sa to zmenilo, ale nedopátrala som sa. Ale ja som už tiež pár desiatok rokov zo školy a toto si ešte pamätám.

@ha_ha asi som staršia a pamäť mi tak neslúži, ale ďakujem za upozornenie.
Určite by som to nepoužívala aj keby sa to nezmenilo, príde mi to moc autoritatívne až povýšenecké.

akje
23. júl 2025
@anonym_568654

@ha_ha asi som staršia a pamäť mi tak neslúži, ale ďakujem za upozornenie.
Určite by som to nepoužívala aj keby sa to nezmenilo, príde mi to moc autoritatívne až povýšenecké.

@anonym_568654 výkričníky sa používali bežne v oslovení.

akje
23. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha ako pozerám, už si to tu (link) postovala :D neva, bude to tu dvakrát 🙃

anonym_568654
23. júl 2025
@akje

@anonym_568654 výkričníky sa používali bežne v oslovení.

@akje používali.... minulý čas.
Až takú zlú pamäť nemám, aby si musela skopírovať po pár hodinách ten istý link ako ha_ha.

akje
23. júl 2025
@anonym_568654

@akje používali.... minulý čas.
Až takú zlú pamäť nemám, aby si musela skopírovať po pár hodinách ten istý link ako ha_ha.

@anonym_568654 áno, používali.
Ten link som si všimla identicky ako ty moj komentár, kde vysvetľujem, že som si uvedeny link v inom momente všimla až potom ;)
Posielala som, lebo sa tu písalo, že si nepamätáte, či sa ešte používa alebo Nie. Tak som našla a chcela pomôcť.

maya_hi
24. júl 2025
@mimacaci

@mircalla nechápem, to sa ma má akože dotknúť? Ja žijem normálny reálny život. Na MK, lajkoch, tom či si ma pamätáš mi nezáleží 😏 Rozchodím to nejako. Chodím si sem prečítať zaujímavé príbehy, možno sa aj inšpirovať, pokecať, a niekedy sa aj poradiť. Ak by mi to zase veľmi nevyhovovalo, jednoducho odídem. To je celé. Bez drámy, bez slzičiek 🙃

maya_hi
24. júl 2025
@lucia13022023

Niektoré ten Modrý koník veľmi prežívate. Ako sa niektoré ženy dokážu hádať, v minulej téme o druhej ráno prosím pekne, hádať sa o anonymoch pričom je anonym aj "slniečko" aj "aninym4749r9r8". Aj ja som anonym. Nemám tu fotky, nemám tu meno dieťaťa, muža, atď. Ci sa volám Lucia je tiež otázne 😆
Ono áno, keby niekto chce a dá si tu námahu, dá sa o mne zistiť toho veľa, skrz toho co som tu za tie roky popísala, no neverím, že niekoho zaujímam.

@lucia13022023 by si bola prekvapená 😁 niektoré to majú ako dlhoročný projekt 😁 lustrovanie nickov, zbieranie lajkov a aktivita na MK 🤌 to je kredit!

mircalla
24. júl 2025
@maya_hi

@mircalla nechápem, to sa ma má akože dotknúť? Ja žijem normálny reálny život. Na MK, lajkoch, tom či si ma pamätáš mi nezáleží 😏 Rozchodím to nejako. Chodím si sem prečítať zaujímavé príbehy, možno sa aj inšpirovať, pokecať, a niekedy sa aj poradiť. Ak by mi to zase veľmi nevyhovovalo, jednoducho odídem. To je celé. Bez drámy, bez slzičiek 🙃

@maya_hi No asi sem chodis hlavne rypat sudiac podla par prispevkov v tejto time. Hoci tvrdis ako si nad vecou, nic tomu nenasvedcuje.

maya_hi
25. júl 2025
@mircalla

@maya_hi No asi sem chodis hlavne rypat sudiac podla par prispevkov v tejto time. Hoci tvrdis ako si nad vecou, nic tomu nenasvedcuje.

@mircalla O čo vlastne ide? Už som sa stratila

baumka
26. júl 2025

Možno o chvíľu tu budú spolu debatovať len samé anonymy- to bude teda "paráda. " 😶 Asi chceli,aby sa zapojili aj tie, čo sa hanbia pod svojim nickom povedať svoj názor. A asi bude aj zbytočné o niečom diskutovať,lebo sa stane,že anonym cd34ss56 sa bude pýtať, ktorý anonym poradil to a to. No a kto už len si bude pamätať, že to bol anonym 23sihg35df a hlavne keď sa stále budú generovať nové anonymy.
To už ani Pánboh nepomôže. Bude to už diskusia ako medzi robotmi v nejakom metrixe. Ale asi niekto práve toto chce dosiahnuť. Inak by bolo určite zaujímavé, keby sa nejakou drobnou chybičkou v metrixe raz stalo, že by sa miesto anonymov ukázali pod nimi skryté nicky.

natalka13
26. júl 2025

anonym som rovnaky v kazdej teme? ci mam inu kombi cisel a pismen?

tetapetra
26. júl 2025
@natalka13

anonym som rovnaky v kazdej teme? ci mam inu kombi cisel a pismen?

@natalka13 vraj vždy inú

anonym_c8435b
22. jan 2026
@maya_hi

@mircalla samotný fakt, že niekto predtým ako jednoducho odíde, potrebuje napísať príspevok, je teatrálny 😏 Z MK som už tiež odišla (žral mi čas, niekedy aj nervy a hlavne negatívne ovplyvňoval moje myšlienky, zachránila som si tak dojčenie a psychickú pohodu), ale nikdy som o tom nepotrebovala ostentatívne informovať verejnosť. Fakt nejde o život. Je to len virtuálna sieť.

Škoda že táto prispievateľka odišla z modrého koníka. Veľmi som rada som čítala jej komentáre. Vždy mala čo povedať. Jej odpovede boli inteligentné, trefné, argumentačné. Je tu na koniku veľmi málo takýchto inteligentných a sčitanych osôb. Velka skoda.
@maya_hi tvojím komentárom na túto dámu, ktorá sa s nami rozlúčila, úplne rozumiem. Ty si z veľmi jednoduchej časti publika, si volič v tejto vlády, takže tvoje mentálne nastavenie úplne určuje tvoju osobnosť. Dáma ktorú tu spomínaš je veľmi inteligentná, naozaj jej nesiaháš ani po členky. Jej názory sú relevantné, odpovedá k veci, vie argumentovať. Je to jedna milá a sčítaná osoba. Práve preto ti taká žena stojí v žalúdku. Pretože voliči tejto garnitúry sú nižšieho vzdelania, nižšieho IQ a EQ, sú to veľmi jednoduché bytosti, ktoré sa zožierajú, ak majú debatovať s osobou na úrovni.

anonym_2506c6
22. jan 2026
@anonym_c8435b

Škoda že táto prispievateľka odišla z modrého koníka. Veľmi som rada som čítala jej komentáre. Vždy mala čo povedať. Jej odpovede boli inteligentné, trefné, argumentačné. Je tu na koniku veľmi málo takýchto inteligentných a sčitanych osôb. Velka skoda.
@maya_hi tvojím komentárom na túto dámu, ktorá sa s nami rozlúčila, úplne rozumiem. Ty si z veľmi jednoduchej časti publika, si volič v tejto vlády, takže tvoje mentálne nastavenie úplne určuje tvoju osobnosť. Dáma ktorú tu spomínaš je veľmi inteligentná, naozaj jej nesiaháš ani po členky. Jej názory sú relevantné, odpovedá k veci, vie argumentovať. Je to jedna milá a sčítaná osoba. Práve preto ti taká žena stojí v žalúdku. Pretože voliči tejto garnitúry sú nižšieho vzdelania, nižšieho IQ a EQ, sú to veľmi jednoduché bytosti, ktoré sa zožierajú, ak majú debatovať s osobou na úrovni.

@anonym_c8435b vitaj naspäť 😅

anonym_552f39
22. jan 2026
@anonym_c8435b

@anonym_c8435b takýto opis samej saba🤣

snowflakenel
22. jan 2026
@baumka

Možno o chvíľu tu budú spolu debatovať len samé anonymy- to bude teda "paráda. " 😶 Asi chceli,aby sa zapojili aj tie, čo sa hanbia pod svojim nickom povedať svoj názor. A asi bude aj zbytočné o niečom diskutovať,lebo sa stane,že anonym cd34ss56 sa bude pýtať, ktorý anonym poradil to a to. No a kto už len si bude pamätať, že to bol anonym 23sihg35df a hlavne keď sa stále budú generovať nové anonymy.
To už ani Pánboh nepomôže. Bude to už diskusia ako medzi robotmi v nejakom metrixe. Ale asi niekto práve toto chce dosiahnuť. Inak by bolo určite zaujímavé, keby sa nejakou drobnou chybičkou v metrixe raz stalo, že by sa miesto anonymov ukázali pod nimi skryté nicky.

@baumka ,,jedna sa tak,zamotala davnejsie, lebo anonym,,anonym.....az pisala.sama.sebe 🙂
Alebo si zalozia.ucet, pod nickom anonym....tiez odveci. 🙂

anonym_c8435b
22. jan 2026
@snowflakenel

@baumka ,,jedna sa tak,zamotala davnejsie, lebo anonym,,anonym.....az pisala.sama.sebe 🙂
Alebo si zalozia.ucet, pod nickom anonym....tiez odveci. 🙂

@anonym_2506c6
@anonym_552f39
@snowflakenel
Aj by to mohlo byť vtipné... Zase sa potvrdilo, že by ste museli mať vyššie IQ, aby ste pochopili že mala úplne iný štýl písania, dosť charakteristický pre ňu. Ale pobavilo ma to.😀 Predpokladám, že pod anonymami sa zase skrývaju jej večné neprajníčky- voličky súčasnej koalície. Tým najviac stúpala na otlak. Pekný deň prajem dámy.😂