Aká je budúcnosť Modrého koníka?
Caute baby, dlho som tu nebola a pozeram, ze diskusie dost upadaju. Myslite, ze modry konik konci? Ja tuto stranku stale beriem s rezervou ale myslim si, ze su tu najma uprimni ludia ktori potrebuju poradit, az na tych par trollov co sa tu zjavi
Nemam pocit, že umiera. Len sa to tu plní úchylmi a zvláštnymi otázkami. Resp bludmi.
malo by byt obmedzenie len na max 5 komentarov za den a hned by to malo uroven. Tie trapky by tu nepisali denne do kazdej debaty stovky komentarov. Nebudeme ich menovat....
malo by byt obmedzenie len na max 5 komentarov za den a hned by to malo uroven. Tie trapky by tu nepisali denne do kazdej debaty stovky komentarov. Nebudeme ich menovat....
@anonym_36053b Tu nejde o "úroveň", ale o sledovanosť a klikanosť, tie "trapky", ktoré sem prispievajú to tu živia.... a hlavne pokiaľ sú to k veci komentáre v snahe pomôcť, nevidím v tom problém, však je normálne, že debata sa rozvinie, hlavne ak je normálny autor, ktorý aj odpovedá a nie len sem hodí svoj výlev... ak už niečo obmedziť, tak počet založených diskusií
Úroveň ktorú tu dovoľujú admini prerazila dno. Myslím si však, že klikanosť- návštevnosť to tu má.
Skôr naopak myslím, že to tu žije. Emocie nechýbajú.
@terkaaa248 podla mna sa to velmi spustilo tou možnosťou anonymného komentovania. Nemozem tvrdiť, ze mi to nevyhovuje ale to co tu niektoré predvádzajú je koniec 😃 anonym ako zámienka ventilácie zlosti na vsetkych okolo
@anonym_36053b Tu nejde o "úroveň", ale o sledovanosť a klikanosť, tie "trapky", ktoré sem prispievajú to tu živia.... a hlavne pokiaľ sú to k veci komentáre v snahe pomôcť, nevidím v tom problém, však je normálne, že debata sa rozvinie, hlavne ak je normálny autor, ktorý aj odpovedá a nie len sem hodí svoj výlev... ak už niečo obmedziť, tak počet založených diskusií
@anonym_b278c6 si na tom istom koni kde ja?
@anonym_b278c6 si na tom istom koni kde ja?
@anonym_36053b možno sa proste len zameriavam na diskusie, ktoré sú prinosné, príjemné a zaujímavé - lebo áno, sú tu aj také - a nechodím do každej kontrolovať, kto tam koľko prispel, keď diskusia zjavne nikam nevedie...
Za možnosť anonymného prispievania som rada, ale na druhej strane ma to tu čím ďalej tym menej baví.
@anonym_36053b možno sa proste len zameriavam na diskusie, ktoré sú prinosné, príjemné a zaujímavé - lebo áno, sú tu aj také - a nechodím do každej kontrolovať, kto tam koľko prispel, keď diskusia zjavne nikam nevedie...
@anonym_b278c6 take dve.jedna sa vola nieco na M a druha na E Zasie_aju kazdu temu, no hroza.
@anonym_b278c6 take dve.jedna sa vola nieco na M a druha na E Zasie_aju kazdu temu, no hroza.
@anonym_36053b ešte tretia na D štvrtá na P piata na V 😄😄😄
@anonym_321886 bingo.
@anonym_321886 bingo.
@anonym_36053b a nie aj B? Inak E dávam aj ja 🙂. V je klasika...
A stara pani N tej pismenko mena tu este nikto nespomenul 😃
@anonym_36053b
@anonym_321886 jejha sak napiste stalice: minenka, viessta, biba, enmery. Tie su tu furt.
@anonym_36053b
@anonym_321886 jejha sak napiste stalice: minenka, viessta, biba, enmery. Tie su tu furt.
@anonym_32f235 Ennemery je aspon velmi dobra zena. Tie zvysne iba kotkodakaju. Ennemery pred nou skladam klobuk dole. Vela krat pomohla jednej zienke, ktora tu robi zbierky. A aj vysie sumy poslala. Od vtedy ju obivujem.
@anonym_32f235 Ennemery je aspon velmi dobra zena. Tie zvysne iba kotkodakaju. Ennemery pred nou skladam klobuk dole. Vela krat pomohla jednej zienke, ktora tu robi zbierky. A aj vysie sumy poslala. Od vtedy ju obivujem.
@anonym_87d1de ja proti nej nic nemam, ani proti ostatnym menovanym😉
@anonym_87d1de ja proti nej nic nemam, ani proti ostatnym menovanym😉
@anonym_32f235 Jasne chapem. Ale chcela som ju spomenut uz ked tu je menovana 🙂. A vyjadrit jej moj obdiv 🙂.
@anonym_36053b
@anonym_32f235 dakujeeem❤️❤️❤️❤️❤️
Koník neumiera. Práve naopak. Odkedy je tu možnosť byť anonym mám pocit že poniektoré mená úplne vymizli.
@terkaaa248 vyzerá to tak,. kmotra si zrušila účet už vlani.Už mala plné zuby.
Minulý týždeň som založila jednu tému ale už štvrtá odpoveď úplne od veci, urážky na tri strany Potom som to prestala čítať. Pričom som chcela vedieť iba skúsenosti iných.
@anonym_36053b minenku myslíš? Otrasná zena
@anonym_36053b
@anonym_32f235 úplne vedľa 😄 najväčšie a hlavne najmúdrejšie stále chýbajú
@anonym_321886 ved ked si anonym,preco ich tu nemenujes??
@anonym_321886 veď teda napíš ktoré sú to, veď celá téma je anonymná
@anonym_36053b minenku myslíš? Otrasná zena
@anonym_0a2f0a ❤️❤️❤️❤️

Nie, nie, práve oživuje 🤣