Ako riešiť zvečnenie účtu na Facebooku?
Riešili ste niekto "zvečnenie" alebo zrušenie účtu na FB neboheho?
Ucet synovho otca bol od smrti "nedotknuty", teraz asi mesiac osoba z jeho rodiny sa prihlasila do uctu, zmenila si meno a pouziva ho pod svojim menom. V zahlavi je vidiet povodne meno. Syna to dost dostalo, lebo si tam chodil pozerat fotky ako spomienku a dost fotiek osoba pomazala. Riešili sme to cez kontaktny formular, poslali sme aj umrtny list, aj oznamenie o umrti, aby ucet zvečnili ale prisla nam odpoved, ze umrtny list (scan originalu) im nestaci, ze potrebuju iny doklad - certifikat o umrti ...že čo to vlastne chcu.
zvečnenie účtu si musí urobiť majiteľ účtu pred smrťou
skúste hromadne nahlasovať,že je to ukradnutý účet,možno ho zablokujú,potom ale ten účet zmizne a nebude viditeľný ani pre vás
zvečnenie účtu si musí urobiť majiteľ účtu pred smrťou
skúste hromadne nahlasovať,že je to ukradnutý účet,možno ho zablokujú,potom ale ten účet zmizne a nebude viditeľný ani pre vás
@domkakvet certifikat o umrti neexistuje na slovensku
@anonym_ea1648 nie, zvecnenie moze urobit priatel alebo rodina s dokladom o umrti, tam sa vyplna datum umrtia..na to je formular..Zrusenie uctu musi dokazat osoba aj to ze je pribuzna zostnuleho
@anonym_ea1648 cez toto sme to vypĺňali, ďalej komunikujeme už cez mail ale niekto na druhej strane jaksi nechápe že úmrtný list je úmrtný list...🤷
Samozrejme, neexistuje slovenska podpora 🫣
@anonym_ea1648 cez toto sme to vypĺňali, ďalej komunikujeme už cez mail ale niekto na druhej strane jaksi nechápe že úmrtný list je úmrtný list...🤷
Samozrejme, neexistuje slovenska podpora 🫣
@pink_lady ja som bratrancov umrtny list posielala a nič ine, ale 6 rokov nazad. Keď je tam teraz " živý" reep.iný majiteľ tak to asi neuzavru.

@pink_lady byd zohnat ten certifikat, alebo kontaktovat tu osobu, ktora ma teraz jeho ucet a vysvetlit jej to tak ako si to tu napisala.