icon

Ako si hľadáte čas na modrého koníka?

pr85
Včera o 18:35

Mám rodinu, chodím do roboty starám sa o deti a popri tom sa snažím komentovať aj diskusie na modrom konikovi. Ako si hľadáte čas na diskusie? Ja mám pocit, že by som potreboval, aby mal deň aspoň 30 hodín.

Strana
z2
anonym_3fad1d
Včera o 18:39

To nemyslis vazne.Myslis si ze ti nieco ujde ked tu jeden den nebudes?Ja sa tu chodim zabavit obcas.90% ludi si tu chodi zdvihnut ego a kopnut do niekoho.Normalna otazka ostane bez komentarov a hlupost ma za 4dni 1200 komentov.

anonym_9b0f0b
Včera o 18:41

@pr85 Neviem, ale pokojne sa môžeš iba venovať rodine a práci. Ženy vraj vedia robiť viac vecí naraz, ale vyslovene si hľadať na koník čas? Keď ho nemám, tak neriešim.Bez môjho názoru a komentáru si ĺudstvo dozaista poradí.

miselka257
Včera o 18:43

koníkovi sa venujem len keď nie je čo robiť v práci 😅 počas voľna ho nezapínam

pr85
autor
Včera o 18:45
@anonym_9b0f0b

@pr85 Neviem, ale pokojne sa môžeš iba venovať rodine a práci. Ženy vraj vedia robiť viac vecí naraz, ale vyslovene si hľadať na koník čas? Keď ho nemám, tak neriešim.Bez môjho názoru a komentáru si ĺudstvo dozaista poradí.

@anonym_9b0f0b OK. Vďaka.

pr85
autor
Včera o 18:46
@miselka257

koníkovi sa venujem len keď nie je čo robiť v práci 😅 počas voľna ho nezapínam

@miselka257 Tak to ti závidím. Ja také momenty v práci nemám, resp. možno niekedy počas obedového pauzy.

anonym_bc4138
Včera o 18:47

@pr85
To sa opýtaj tých žien, sú tú nejaké 2-3 ,ktoré sú úplne v každej diskusii,tak ich sa opýtaj,ako to stíhajú

anonym_bbefe4
Včera o 18:49

Nedá sa povedať, že sa snažím komentovať a vyslovene si na to robila čas, neotváram to tu bežne s tým cieľom. Zvyknem pozrieť čo nové na sociálnych sieťach aj tu ráno cestou do roboty, keď je prestoj v robote (pri desiate, pri obede, keď na niečo čakám), cestou z práce a občas takto na večer, keď muž robí niečo svoje a ja nemám akurát nič lepšie na práci. Väčšinou len čítam, komentujem, len keď ma niečo veľmi zaujme a mám pocit, že mám čo povedať alebo keď sa fakt nudím a mám čas ako teraz. 😀

minenkaa
Včera o 18:52
@anonym_bc4138

@pr85
To sa opýtaj tých žien, sú tú nejaké 2-3 ,ktoré sú úplne v každej diskusii,tak ich sa opýtaj,ako to stíhajú

@anonym_bc4138 ktoré ,ja si to chcem aj všimnúť a vždy zabudnem

minenkaa
Včera o 18:54

@pr85 ja v práci ,alebo pred TV ,ale teda ja doma nič nerobím a v práci len pár hodín

anonym_7ed349
Včera o 18:54

Pocuj, ale ty to mas lahke 😀. Staci ti vidiet v nazve slovo sex a to je tema pre teba. Lebo ja tvoj nick vidim iba v teme o sexe si v kazdej. Uz ti ten nedostatok sexu trosku udiera na hlavku.

anonym_214779
Včera o 19:06

To sa spytaj stalic v kazdej teme. Jedna sa uz ozvala. Do pol hodiny tu budu aj tie ostatne.
Inac mna by to tiez zaujimalo a zaroven niekedy rozmyslam co za zivot tieto zeny asi maju, ked su tu denno denne v kazdej teme.

minenkaa
Včera o 19:08
@anonym_214779

To sa spytaj stalic v kazdej teme. Jedna sa uz ozvala. Do pol hodiny tu budu aj tie ostatne.
Inac mna by to tiez zaujimalo a zaroven niekedy rozmyslam co za zivot tieto zeny asi maju, ked su tu denno denne v kazdej teme.

@anonym_214779 myslis mňa?

anonym_12f663
Včera o 19:09

@pr85 veď všetky témy o sexe a antikoncepcii máš v malíčku. Neboj sa, nič ti neuchádza, v každej si

anonym_ebc0ad
Včera o 19:14

@pr85 chodím sem, keď sa nudim, napr. čakám na bus alebo u lekára…

anonym_45de0d
Včera o 19:16
@anonym_214779

@anonym_214779 Asi veľmi smutný, osamelý, nudný..neviem. Predstava chodiť sem každý deň a mudrovať v každej diskusii, urážať, vyvyšovať sa..uf v podstate sú to chudinky, keď si toto našli ako formu relaxu, ale možno je to aj ich jediná socializácia, lebo nemajú priateľov, tak aspoň takto online. 😐

nikha2809
Včera o 19:23

Čítala som par tvojich názorov v diskusiách, nikoho nezaujímajú, takze sa kľudne venuj rodine

anonym_bbefe4
Včera o 19:23
@anonym_214779

@anonym_214779 Rovnaký, ako ich verné kritičky, ktoré si ich v každej téme všimnú a vždy keď je to možné, tak ich nezabudnú spomenúť. Tiež tu asi netrávia málo času, keď si stíhajú všímať kto koľko kam píše a otvárajú každú tému. To, že do diskusie nepíšu, prípadne píšu ako anonym neznamená, že sú na tom "lepšie".

1sally12
Včera o 19:24

Ja by som potrebovala aspoň dva mesiace dovolenky na všetky témy čo mám uložené.

anonym_214779
Včera o 19:30
@anonym_bbefe4

@anonym_214779 Rovnaký, ako ich verné kritičky, ktoré si ich v každej téme všimnú a vždy keď je to možné, tak ich nezabudnú spomenúť. Tiež tu asi netrávia málo času, keď si stíhajú všímať kto koľko kam píše a otvárajú každú tému. To, že do diskusie nepíšu, prípadne píšu ako anonym neznamená, že sú na tom "lepšie".

@anonym_bbefe4 Nemusi to tak byt.
Ich "kriticky" sa pozru v piatok na par tem a v kazdej v roznom casovom rozmadzi, na dennej baze tie iste nicky. Ako spomenute hore. Ja sa udivujem nad ich zivotnym stylom. Nekritizujem.

anonym_591716
Včera o 19:33

Opýtaj sa “stálic modrého koníka” sú v každej diskusii , neviem kedy to stíhajú , ja už ich odpovede ani nečítam sú všade ako reklamy 🤦‍♀️

anonym_214779
Včera o 19:34
@anonym_bbefe4

@anonym_bbefe4 A vidim, ze si si svoj anonymny prispevok uz aj lajkla. 🙂

kuriatko77
Včera o 19:35
@anonym_214779

@anonym_214779 presne 😂

anonym_591716
Včera o 19:40
@anonym_214779

@anonym_214779 🤭

minenkaa
Včera o 19:43
@anonym_214779

@anonym_214779 ako vies kto to presne je keď je tam viac lajkov

kixa3636
Autor odpoveď zmazal
anonym_bbefe4
Včera o 19:46
@anonym_214779

@anonym_bbefe4 Nemusi to tak byt.
Ich "kriticky" sa pozru v piatok na par tem a v kazdej v roznom casovom rozmadzi, na dennej baze tie iste nicky. Ako spomenute hore. Ja sa udivujem nad ich zivotnym stylom. Nekritizujem.

@anonym_214779 A je táto téma o tom? Autor sa pýta ako si tu na to nájdeme čas, tak buď odpoviem k veci za seba alebo nie, ale načo tu vyťahovať nejaké "stálice"? Toto je trend, ktorý teraz pozorujem vo väčšine diskusií. stále sa na ne niekto odvoláva namiesto odpovedí k veci a za mňa je to otravnejšie ako keď je niekto v "každej" téme. Však nech sa zapája kto chce, koľko chce, kedy chce, nerozumiem ako to niekomu môže trhať tak strašne žily, že to tu každý druhý deň komentuje.

minenkaa
Včera o 19:46

Boha baby ja sa fakt vážne pytam ,ako to dokážete odsledovať kto koľko prispieva
Ja by som chcela s niekym o tomto podebatovať lebo ja som tu dosť často a nestihnem ani prečítať všetky témy ,nieto ešte sledovať kto koľko prispeje a veľa aj známych nickov niekedy nevidim aj niekoľko dni

anonym_bbefe4
Včera o 19:53
@anonym_214779

@anonym_214779 A neviem kto presne si myslíš, že som, ale som si takmer istá, že si sa netrafila, keďže mňa tu ešte nikdy nikto nenazval stálicou a moje meno v diskusiách o nich spomínané nikdy nie je. Ako som písala aj vyššie ako odpoveď na pôvodnú otázku, prispievam výnimočne, iba keď sa nudím ako dnes, keď som večer sama doma. Nepísala som do tejto témy pod svojím nickom a baby, ktoré asi myslíš nie sú povinné nič dokazovať, ale ak by chceli ľahko to spravia.

anonym_591716
Včera o 19:54
@minenkaa

Boha baby ja sa fakt vážne pytam ,ako to dokážete odsledovať kto koľko prispieva
Ja by som chcela s niekym o tomto podebatovať lebo ja som tu dosť často a nestihnem ani prečítať všetky témy ,nieto ešte sledovať kto koľko prispeje a veľa aj známych nickov niekedy nevidim aj niekoľko dni

@minenkaa mne začne automaticky pípať a svietiť mobil na červeno

anonym_930314
Včera o 19:54
@anonym_bbefe4

@anonym_214779 A je táto téma o tom? Autor sa pýta ako si tu na to nájdeme čas, tak buď odpoviem k veci za seba alebo nie, ale načo tu vyťahovať nejaké "stálice"? Toto je trend, ktorý teraz pozorujem vo väčšine diskusií. stále sa na ne niekto odvoláva namiesto odpovedí k veci a za mňa je to otravnejšie ako keď je niekto v "každej" téme. Však nech sa zapája kto chce, koľko chce, kedy chce, nerozumiem ako to niekomu môže trhať tak strašne žily, že to tu každý druhý deň komentuje.

@anonym_bbefe4 prispeju, nedobre, neprispeju, uz ich vyvolavaju... Asi im chybaju

Strana
z2