Aký máte názor na Nikky Fridrich na Instagrame?
Dobrý deň prajem.prosím , chcem sa opýtať kto sleduje na ig Nikky Fridrich , aký máte názor na jej, reelska, konšpirácie? Veríte jej momentálnemu obsahu ktorý pridáva na ig , prípadne na hero?,či to nieje zastrašovanie ludí vojnou...😏
To je tá čo nedodržiava psychiatrickú liečbu? Lieky zapíja alkoholom? Tak paráda
@anonym_autor vyberam a sledujem ju v temach, ktore ma bavia, ostatne neriesim ako u vacsiny
Nesledujem ale vela krat mi vybehnu jej storky na telegrame a za mna by ju mali liecit na psychiatrii. Akoze ukazovat suflik so svojimi hrackami ( noziky a podobne) a este povedat ze keby nieco spravi nepojde sediet lebo je psycho? Chora nebezpecna osoba. Hanbila by som sa za nu byt jej dcera
Mňa by tiež napríklad zaujímalo či náhodou nemá predsa v niečom pravdu... Vo veľa veciach mala pravdu čo sa stalo a obávam sa že ju bude mať znova... Čo dúfam že nie
Mňa by tiež napríklad zaujímalo či náhodou nemá predsa v niečom pravdu... Vo veľa veciach mala pravdu čo sa stalo a obávam sa že ju bude mať znova... Čo dúfam že nie
@anonym_85e749 v com mala pravdu? Nesledujem, ale zaujalo ma to
MKCH F…
@anonym_279e99 ja ju teda sledujem stále, niečomu verím niečomu nie, niečo mi je jedno ako napríklad to že klonuju hollywoodske hviezdy atď ale čo sa týka tohto že budú palivá drahšie to hovorila už dávno aj to že zachviľu bude len euromena tá agenda na rok 2030...a napr. Dnes vypustila to že sa tu na nás chystá blackout že tí hore potrebujú vidieť ako sa zachovame atď a že treba mať všetko prichystané jedlo vodu baterky... A ze teda najlogickejsie podľa nej to spravia v lete lebo keď nám vypnú elektriku tak sa nám hneď všetko aj v chladničkach pokazí... Jaaaj a ešte mala pravdu v tom keď už zhruba pred 4 rokmi hovorila o tom že neni moc výhodné kupovať byty v Dubaji že tam bude veľmi zle aj to mala z časti pravdu
Baba Vanga / Baba Fridrich
Baba Vanga / Baba Fridrich
@anonym_03fb3c 😊

@anonym_autor myslíš tú čo je na liekoch 😄