icon

Čo sa deje s dcérou Plackovej?

Dnes o 04:46

Vie niekto co je tej malej? Keď s toho už 3 dní robí také haló?

Strana
z2
anonym_2224e3
Dnes o 05:04

aby si mohla ty vymysliet tuto nezmyselnu temu a rozduchat vasne, a nahnat je sledovatelov. Preto vie?

parvinka0001
Dnes o 05:41

Včera sa o tom tu písalo že zatiaľ nepovedala čo jej vlastne je . Len že mala teplotu a zrejme má vysoké aj crp lebo včera o Tom vkuse hovorila aby si mamičky zakaždým pýtali crp.

erikavesela
Dnes o 05:47

@anonym_autor akeho primitiva ta zena zaujima?

veronicka25
Dnes o 05:49

tiez som si to vsimla, niekde to uz v novinach pisali, ale hlavne sa do toho nestaraj a nic jej nepis, lebo na teba jej manzel Rene vyceri svoje umele zuby a hnusne ti vynada, ze co sa staras do Zuzky, ze ci ti ... a este sa dozvies, ze si stoka. Lebo toto on naozaj urobil, ked jej niekto pisal ohladom jej dcery. A pritom oni dvaja robia vsetko preto, aby mali pozornost.

anonym_2224e3
Dnes o 06:09
@veronicka25

tiez som si to vsimla, niekde to uz v novinach pisali, ale hlavne sa do toho nestaraj a nic jej nepis, lebo na teba jej manzel Rene vyceri svoje umele zuby a hnusne ti vynada, ze co sa staras do Zuzky, ze ci ti ... a este sa dozvies, ze si stoka. Lebo toto on naozaj urobil, ked jej niekto pisal ohladom jej dcery. A pritom oni dvaja robia vsetko preto, aby mali pozornost.

@veronicka25 ved to je paradox,ludia nevedia co sa deje v ich rodine ale vypisovat cudzím ludom to vedia. SI neuvedomuju ze ludia su dobri iba na kupovanie ich produktov. Ked som minule videla ze ten pan nahrava skladbu s kandracovcami tak som si pomyslela svoje ...

autor
Dnes o 06:14
@veronicka25

@veronicka25 je mi ľúto toho, že ešte aj nejakú chorobu dcéry dokážu zobchodovat. Čakám, že do izbičky nabehne este aj dionko a bude chutné videjko 🤦‍♀️ plus že jej novým produktom budu crp testy, ktorými zachránila svojmu decku život...
Inak nevedela som, že dieťa s teplotou sa dáva na jisku. To je pre mňa novinka.

autor
Dnes o 06:17
@erikavesela

@erikavesela nie som primitiv, skôr sa divím tým článkom, ktoré už 3 dní sú všade dookola ale to najpodstatnejšie nepovedala. Ona jej cipok ma teplotu nedala, v nemocnici jej dali potom co? Asi jej pichli botox.

anonym_a8a0e0
Dnes o 06:27
@anonym_autor

@veronicka25 je mi ľúto toho, že ešte aj nejakú chorobu dcéry dokážu zobchodovat. Čakám, že do izbičky nabehne este aj dionko a bude chutné videjko 🤦‍♀️ plus že jej novým produktom budu crp testy, ktorými zachránila svojmu decku život...
Inak nevedela som, že dieťa s teplotou sa dáva na jisku. To je pre mňa novinka.

@anonym_autor kde si nabrala že bola na jiske?

anonym_03e7be
Dnes o 07:06
@anonym_autor

@erikavesela nie som primitiv, skôr sa divím tým článkom, ktoré už 3 dní sú všade dookola ale to najpodstatnejšie nepovedala. Ona jej cipok ma teplotu nedala, v nemocnici jej dali potom co? Asi jej pichli botox.

@anonym_autor ja ju nesledujem ale zachytila som článok na mamaaja a ja som to pochopila tak že keby jej doma dala čípok čiže by znižovala teplotu mohlo bábätko umrieť lebo by možno neskoro zistili že ma zápal. Nemusím ju ale tak zas pri mesačnom bábätku ozaj netreba nič podceniť veď majú ešte krehké telíčko..

anonym_a84756
Dnes o 07:20
@erikavesela

@erikavesela je to matka ako tu xy žien. 🙂

anonym_7e7984
Dnes o 07:28
@anonym_autor

@anonym_autor fuu, Ty sa za seba ani troska nehanbis?

ivicatolic
Dnes o 07:33

@anonym_autor nevieme a ani nás to nezaujíma.... vieš čo sa deje u susedov?.... či nemajú decko v nemocnici? 👎

anonym_dc800a
Dnes o 07:43

Neviem co je jej malickej, ale tipujem to na zapal obliciek. Vtedy zvyknu byt horucky, vysoke crp a je to vazny stav, ktory sa musi cim skor liecit. V nemocnici sa urcite dobre postaraju a malicka bude cim skor ok 🙏

anonym_bb517c
Dnes o 08:09

@anonym_autor nic, vynucuje si takto pozornost.

autor
Dnes o 08:37
@anonym_7e7984

@anonym_autor fuu, Ty sa za seba ani troska nehanbis?

@anonym_7e7984 a za čo to sa mám teda hanbiť?

anonym_5464cf
Dnes o 08:41

ona ma uz aj dceru?

anonym_996161
Dnes o 08:57

Neviem koľko ma ,ale ja si myslím ze ide bud o novorodenecku sepsu ,alebo zápal obliciek . Ale to je jedno . V hlavne nech je malicka čím skôr v poriadku .
Myslím, že je prirodzené, že sme zvedaví. Ono ani nejde o zvedavosť ako takú, ale mame deti a keď niekto napise,ze treba aj pri znaku teploty ísť radšej k dr ,clovek chce vedieť čo si všímať, načo si dávať pozor atď.....nechápem inak tomu zatajovaniu, keď napíšem A je fajn napísať aj B .

erikavesela
Dnes o 10:12
@anonym_a84756

@erikavesela je to matka ako tu xy žien. 🙂

@anonym_a84756 tak ked niekto obchodovalbs bielym masom a potom s drogami, mi nestoji za to, aby som o nej uvazovala ako o matke...ona je clovek, na kt.by mi bolo aj chrachel luto minut...fuj

erikavesela
Dnes o 10:13
@anonym_autor

@anonym_autor th nechapes, ze potrebuje citanost??? O nic ine jej chudere nejde

erikavesela
Dnes o 10:14
@anonym_2224e3

@veronicka25 ved to je paradox,ludia nevedia co sa deje v ich rodine ale vypisovat cudzím ludom to vedia. SI neuvedomuju ze ludia su dobri iba na kupovanie ich produktov. Ked som minule videla ze ten pan nahrava skladbu s kandracovcami tak som si pomyslela svoje ...

@anonym_2224e3 pan???to nemyslis vazne...on je hlavne dealer drog s umelymi zubami

anonym_a84756
Dnes o 10:21
@erikavesela

@anonym_a84756 tak ked niekto obchodovalbs bielym masom a potom s drogami, mi nestoji za to, aby som o nej uvazovala ako o matke...ona je clovek, na kt.by mi bolo aj chrachel luto minut...fuj

@erikavesela je právoplatne odsúdená? Nie. Tak radšej zatvor papulku.

majka35
Dnes o 10:25
@erikavesela

@erikavesela neviem, či nie je primitívnejšie kliknúť na tému, ktorá v titulku nesie meno osoby, ktorá ťa nezaujíma. Ty si ju s veľkýýým nezáujmom otvoríš a veľmi inteligentne prispeješ.

erikavesela
Dnes o 10:26
@anonym_a84756

@erikavesela je právoplatne odsúdená? Nie. Tak radšej zatvor papulku.

@anonym_a84756 papulu mas ty...vobec ma nezaujima, ci je ta primitivna chudera pravoplatne odsudena alebo nie...je to stoka, odpad, tak ako ten jej odfarbeny dealer s umelymi zubami...a naozaj len zeny s hovnom hlave moze tento odpad zaujimat

erikavesela
Dnes o 10:28
@majka35

@erikavesela neviem, či nie je primitívnejšie kliknúť na tému, ktorá v titulku nesie meno osoby, ktorá ťa nezaujíma. Ty si ju s veľkýýým nezáujmom otvoríš a veľmi inteligentne prispeješ.

@majka35 to, preco som temu otvorila teba zaujimat nemusi...akosi ti, ty mudra, chyba dokoncenie vety, ale chapem, clovek zaujimajuci sa o tu chuderu, toho v hlave vela mat nemoze

anonym_a84756
Dnes o 10:31
@erikavesela

@anonym_a84756 papulu mas ty...vobec ma nezaujima, ci je ta primitivna chudera pravoplatne odsudena alebo nie...je to stoka, odpad, tak ako ten jej odfarbeny dealer s umelymi zubami...a naozaj len zeny s hovnom hlave moze tento odpad zaujimat

@erikavesela len prinitovna chudera názve inú ženu primitívnou chuderou 🙂 podľa seba súdim teba. Nádych výdych a nezáviď, až sem počujem ako ti letí para z uší

erikavesela
Dnes o 10:45

@anonym_a84756 boha, ty mas dobre usi, ale mylis sa, ta para ide z tvojich usi... vies, ona gou primitivnou chuderou je a nezmenis to ty, ani nik iny na svete.... co jej mam zavidiet? Ze jej deti nikdy nebudu vediet ako ich skutocna mater vyzera? Ze predavala drogy, ze bola obchodnicka s bielym masom? Ze je primitivna? Alebo to, ze ten taxikar bol dealerom? Co z toho jej mam zavidiet...to len, aby som vedela...🤣🤣🤣

anonym_a84756
Dnes o 11:01
@erikavesela

@anonym_a84756 boha, ty mas dobre usi, ale mylis sa, ta para ide z tvojich usi... vies, ona gou primitivnou chuderou je a nezmenis to ty, ani nik iny na svete.... co jej mam zavidiet? Ze jej deti nikdy nebudu vediet ako ich skutocna mater vyzera? Ze predavala drogy, ze bola obchodnicka s bielym masom? Ze je primitivna? Alebo to, ze ten taxikar bol dealerom? Co z toho jej mam zavidiet...to len, aby som vedela...🤣🤣🤣

@erikavesela z mojich asi ťažko ty detektív Oriešok. Škoda že sa vyjadruješ k ľudom, ktorých osobne nepoznáš. Napríklad to že jej deti budú mať v živote jednu z najľahším ciest aké môžu mať. Primitivna si akurát tak sama, vidno to na tvojom prejave kočka 💩

erikavesela
Dnes o 11:25
@anonym_a84756

@erikavesela z mojich asi ťažko ty detektív Oriešok. Škoda že sa vyjadruješ k ľudom, ktorých osobne nepoznáš. Napríklad to že jej deti budú mať v živote jednu z najľahším ciest aké môžu mať. Primitivna si akurát tak sama, vidno to na tvojom prejave kočka 💩

@anonym_a84756 🤣🤣🤣🤣...kua, ten tvoj vylev mi naozaj odpovedal🤣🤣...vedela si o tom, ze primitivizmus sa nemeria peniazmi???

anonym_a84756
Dnes o 11:35
@erikavesela

@anonym_a84756 🤣🤣🤣🤣...kua, ten tvoj vylev mi naozaj odpovedal🤣🤣...vedela si o tom, ze primitivizmus sa nemeria peniazmi???

@erikavesela stačí mi ako sa vyjadruješ 🙂 spodina

anonym_2224e3
Dnes o 11:41
@erikavesela

@anonym_2224e3 pan???to nemyslis vazne...on je hlavne dealer drog s umelymi zubami

@erikavesela tak ja som s vyjadreniami opatrna

Strana
z2