Deagostini audio rozprávky - zrušenie predplatného
Ahojte chcem sa opýtať neviete mi poradiť ako zruším predplatné? Neviem sa k tomu nijako dopracovať ani cez ich stránku. Ďakujem
Jednoducho som zrušila platbu cez PayPal. A hoci ešte posielali výzvy na uhradenie, už som nič neplatila
Mailom cez zakaznicke centrum.musis napisat zakaznicke cislo co mas na fakture meno adresu ziadam o zrusenie predplatneho.kazdy mesiac je to zakaznicke cislo v tom papieri co pride s knihami v tvare skpw0000.... do 3 dni je zrusene.ale vzdy to.musi byt az par dni po uhradeni poslednej zasielky inak im bude svietit neuhradene a nevybavia to.mozes aj zavolat ale stale su obsadeni...
@katarinkapetko však v PayPal som zrušila platbu, vždy mi tam raz za mesiac stiahlo platbu a prišli knihy. Onoho času som sa to tu tiež pýtala, ešte to mám aj na stene, ale konkrétnu odpoveď som nedostala, tak som skúsila a bolo. Jednoducho neodišla platba, neposlali knihy.
@marfikchov pozerala som ale paypal nemám nastavené v mobile lebo som menila mám nový takže nemám tam čo zrušiť
@katarinkapetko ja som im volala uz viackrat a vybavili ma, ak to nepojde inak, skusila by som aj mail.. mailom som im pisala tiez - reklamaciu a vybavili ma, poslali novu postavicku aj reprak (ten som ani nepytala, iba postavicku som mala pokazenu). Cize reaguju aj na tie maily
Ahojte, kto má k dispozícii audio čarovne knihy Disney - d agostini , figúrky a reprák a chce to predať? Odkúpim ..
My máme 4 rozprávky moje deti to moc nezaujali ak chcete predám vám ich cena za cena 16 za rozprávky plus 10 eur repráky poštovné hradim ja a ozaj aj knihy k tomu grátis

@katarinkapetko Treba si tam zavolat, oni to zrusia