icon

Je na Modrom koníku skupina detektívov?

sisamisaaa
Dnes o 10:10

Ahojte, všímam si takový nešvar, neviem či aj vy máte ten pocit že tu na MK je normálne skupina detektívov čo chodia po profiloch a hľadajú detaily na to aby mohli hneď niekoho z niečohon obviniť 🤣
Dáš fotku a hneď niekto skúma detaily či to nie je AI (no a čo by bolo, moja lienka je asi tiež AI niekde z internetu), či nemáš upravený kútik oka, či si ju neukradla a ešte aj zistia komu a pritom ten človek sa ani nepodobá
Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu (len škoda že môj bankový účet si nič nevšimol)

Akože mne niektoré obvinenia môžu len lichotiť že som taký génius čo skladá básne a piesne 🤣🤣🤣 alebo že mám čas na prehľadávanie internetu a hľadanie a úpravu cudzích fotiek, len akosi mi uniká pointa čo z toho tí ľudia majú že síce prídu na nejakú blbosť a ťa zkonfrontujú a ty máš čo teraz ako s tým robiť, pochváliť, poďakovať, stojku na hlave či čo ako? 🤣

Strana
z3
anonym_79824d
Dnes o 10:28

tvoje problémy a prezidentov plat 🙄 že až z toho jedného komentára pod xy príspevkom od rovnakého autora ktoré zdieľaš, budeš mať taký breakdown 😂

januska12323
Dnes o 10:29

Nič také som si nevšimla.

anonym_35b1ed
Dnes o 10:35
unbeholfen
Dnes o 10:49

Asi chcú vedieť či si píšu s AI alebo skutočnými ľuďmi. Jedného dňa sa AI tak zdokonalí že už nerozozná ani detektív. V číne sa už často využíva AI na diskusie, konverzácie pre osamelých ľudí.

Ja mám zase opačný problém. Ja keby som uverejnil svoju fotku, tak by mi hovorili že prečo sem dávam fotky postihnutých ludí a či si nerobím z nich srandu. Keď napíšem ako žijem tak som považovanný za trollingovača, lebo ja mám taký neuveriteľný život a príhody z neho. Mne by skôr uverili keby som klamal.

anonym_e1aa82
Dnes o 10:55

Lebo len na teba sú všetci zvedaví 😅

minenkaa
Dnes o 11:01

Vôbec netuším o čom píšeš

anonym_c565a0
Dnes o 11:03

@sisamisaaa to su také, co su v realnom zivote ohovaracky, len sliedit co kto ako s kým kedy a mozno si robia poznamky o cloveku podla nicku, aby mali uzavrety cely profil cloveka, co kedy si napisala a tak. Také sedláčky. Preto je dobre, že je uz moznost anonymnych príspevkov.

ibrunova
Dnes o 11:06

A keď mám upravenú fotku, tak ma udajú, či čo? Koho to reálne zaujíma? nikoho okrem teba. Mne je úplne jedno, kto má aké fotky, pozriem, ak chcem a o 5 minú zabudnem.

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:28
@anonym_79824d

tvoje problémy a prezidentov plat 🙄 že až z toho jedného komentára pod xy príspevkom od rovnakého autora ktoré zdieľaš, budeš mať taký breakdown 😂

@anonym_79824d No ani netušíš koľko príspevkov som zmazala lebo čo fotka tak to niekto kontroluje pixely, takže nie, nie z 1ho, to už ich bolo niekoľko, ale vidím že ďalší detektív len škoda že anonymne :D :D :D

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:30
@anonym_35b1ed

@anonym_35b1ed Ja mám proste pocit že keď niečo zverejním, hneď v tom momente sa nájde niekto kto kontroluje pixely a celý profil a z toho niečo vydedukuje a hneď okolo toho diskusia ako v súdnej sieni (už som niekoľko fotiek radšej zmazala a teraz už aj piesne sú problém :D

unbeholfen
Dnes o 11:34

A tými pixelmi čo sa dá zistiť? Že akým foťákom je to robené? Alebo ako? Však každý digitálny foťák aj mobil má iné rozlíšenie, a dá sa aj v samotnom zariadení nastaviť. Čo tým zistia? A to že ludia si navzájom kradnú fotky, sťahujú si fotky hercov a použijú ako profilovú že sú to akože oni, to na internete vždy bolo. Internet je taký.

anonym_79824d
Dnes o 11:36
@sisamisaaa

@anonym_79824d No ani netušíš koľko príspevkov som zmazala lebo čo fotka tak to niekto kontroluje pixely, takže nie, nie z 1ho, to už ich bolo niekoľko, ale vidím že ďalší detektív len škoda že anonymne :D :D :D

@sisamisaaa detektív? Nikoho nezaujímaš reálne... tvoj profil som si pozrela iba kvôli tomuto výlevu ktorý si tu vypľula 😂 doteraz som na stene tvoje príspevky ani nezachytila

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:37
@unbeholfen

A tými pixelmi čo sa dá zistiť? Že akým foťákom je to robené? Alebo ako? Však každý digitálny foťák aj mobil má iné rozlíšenie, a dá sa aj v samotnom zariadení nastaviť. Čo tým zistia? A to že ludia si navzájom kradnú fotky, sťahujú si fotky hercov a použijú ako profilovú že sú to akože oni, to na internete vždy bolo. Internet je taký.

@unbeholfen Veď to bolo ironicky myslené že sú to také čo proste niečo zazdieľaš a už lupka a idú

anonym_35b1ed
Dnes o 11:37
@sisamisaaa

@anonym_35b1ed Ja mám proste pocit že keď niečo zverejním, hneď v tom momente sa nájde niekto kto kontroluje pixely a celý profil a z toho niečo vydedukuje a hneď okolo toho diskusia ako v súdnej sieni (už som niekoľko fotiek radšej zmazala a teraz už aj piesne sú problém :D

@sisamisaaa nič také som tu nikdy nezažila 😀

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:38
@anonym_79824d

@sisamisaaa detektív? Nikoho nezaujímaš reálne... tvoj profil som si pozrela iba kvôli tomuto výlevu ktorý si tu vypľula 😂 doteraz som na stene tvoje príspevky ani nezachytila

@anonym_79824d Veď v pohode ty asi detektív nebudeš ale mám pocit že čo príspevok to niekto hneď kontroluje ži nemáš špenát v zube :D Alebo sa to deje len mne vkuse :D

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:39
@anonym_35b1ed

@sisamisaaa nič také som tu nikdy nezažila 😀

@anonym_35b1ed Ja furt kokso tak to sa asi len mne deje toto :D

unbeholfen
Dnes o 11:40

A jak to vedia vôbec zistiť? Napríklad niektoré stránky (aj táto) má v pravidlách že nemôžete mať viac účtov ako jedna osoba. Lenže na jeden email a jedno číslo ani nepustí zaregistrovať viac účtov, takže ak chcete druhý účet tak musíte použiť iný mail aj iné číslo, a tým pádom ako zistia že to je tá istá osoba? Veď to číslo ani nemusí byť na jeho meno.

anonym_35b1ed
Dnes o 11:40
@sisamisaaa

@anonym_35b1ed Ja furt kokso tak to sa asi len mne deje toto :D

@sisamisaaa a ako vieš že ta niekto kontroluje? Príde mi to cele na hlavu

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:43
@unbeholfen

A jak to vedia vôbec zistiť? Napríklad niektoré stránky (aj táto) má v pravidlách že nemôžete mať viac účtov ako jedna osoba. Lenže na jeden email a jedno číslo ani nepustí zaregistrovať viac účtov, takže ak chcete druhý účet tak musíte použiť iný mail aj iné číslo, a tým pádom ako zistia že to je tá istá osoba? Veď to číslo ani nemusí byť na jeho meno.

@unbeholfen Ja som iné písala... niečo niekde zazdieľam, napríklad fotku, a pod tým hneď niekoľko komentárov ako to je AI, ako to je upravené a neviem čo.
Zazdieľam pár piesní a hneď komentár že to je reklama na môj profil
Proste komentáre čo by normálnemu človeku ani nenapadlo, ale mne sa to vkuse deje jak keby tie baby nemali čo robiť tak sa hrajú na detektívov

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:44
@anonym_35b1ed

@sisamisaaa a ako vieš že ta niekto kontroluje? Príde mi to cele na hlavu

@anonym_35b1ed Nie nekontroluje, vravím aký mám z toho pocit, viď vyššie, už sa tu niekedy bojím niečo dať že čo zas komu napadne zo seba vypustiť akú múdrosť :D

unbeholfen
Dnes o 11:45
@sisamisaaa

@unbeholfen Ja som iné písala... niečo niekde zazdieľam, napríklad fotku, a pod tým hneď niekoľko komentárov ako to je AI, ako to je upravené a neviem čo.
Zazdieľam pár piesní a hneď komentár že to je reklama na môj profil
Proste komentáre čo by normálnemu človeku ani nenapadlo, ale mne sa to vkuse deje jak keby tie baby nemali čo robiť tak sa hrajú na detektívov

@sisamisaaa klidne si zdielaj čo chceš, ja som tie pesničky počúval. Tá rýchla sa mi páčila. A aj keby si mala obrázok vytvorený cez AI tak si ho pozriem. Mne je jedno kto to kreslil, fotil, pozriem a hotovo.

Mne furt hovoria že trollujem. A to je čo vlastne. Čo pod tým pojmom myslia?

unbeholfen
Dnes o 11:47

No aha som vygooglil:

Trolling je úmyslná provokácia v online prostredí, ktorej cieľom je narúšať diskusie, vyvolávať hádky, zlosť alebo chaos. Troll (pôvodca) používa urážlivé, manipulatívne alebo irelevantné príspevky, aby získal emocionálnu odozvu od ostatných. Ide o formu online obťažovania, ktorá nemá záujem o vecný dialóg.

To vôbec tak nieje, ja chcem diskutovať a porozorávať sa s ľuďmi. Ja nechcem robiť na fórume zle. Diskutovať len idem.

maca1984
Dnes o 11:48
@sisamisaaa

@anonym_35b1ed Nie nekontroluje, vravím aký mám z toho pocit, viď vyššie, už sa tu niekedy bojím niečo dať že čo zas komu napadne zo seba vypustiť akú múdrosť :D

@sisamisaaa prepáč, ale ten tvoj uškriekaný Ai youtube kanál naozaj nikoho nezaujíma. Akurát sa ťa ten koment tam pod príspevkom dotkol, lebo viaceré ti nežereme to, že to nie je tvoj youtube kanál.

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:48
@unbeholfen

@sisamisaaa klidne si zdielaj čo chceš, ja som tie pesničky počúval. Tá rýchla sa mi páčila. A aj keby si mala obrázok vytvorený cez AI tak si ho pozriem. Mne je jedno kto to kreslil, fotil, pozriem a hotovo.

@unbeholfen Tak to má byť, to je fajn 🙂 Mne sa ľúbia skoro všetky, ešte aj do mp3 prehrávača som si ich nasťahovala, možno tým že si teraz riešim minulosť a nejaké traumy v sebe, tak mi neskutočne sadli lebo mi hovoria rovno do duše, ale nie úplne všetky samozrejme, len pár som zazdieľala ktoré sa mne vyslovene sedia. A teraz počúvam len tieto :D

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:49
@unbeholfen

No aha som vygooglil:

Trolling je úmyslná provokácia v online prostredí, ktorej cieľom je narúšať diskusie, vyvolávať hádky, zlosť alebo chaos. Troll (pôvodca) používa urážlivé, manipulatívne alebo irelevantné príspevky, aby získal emocionálnu odozvu od ostatných. Ide o formu online obťažovania, ktorá nemá záujem o vecný dialóg.

To vôbec tak nieje, ja chcem diskutovať a porozorávať sa s ľuďmi. Ja nechcem robiť na fórume zle. Diskutovať len idem.

@unbeholfen Presne, ja len zazdieľam čo sa mi páči, odpíšem, odpoviem keď sa niekto pýta, ale táto skupinka niektorých ľudí mi vie doslova otvoriť sánku že WTF???

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:51
@unbeholfen

@unbeholfen Hej mne keď sa niečo páči tak mi je to v podstate jedno či je to cez AI alebo nie. Tak páči sa mi to alebo o čo tu ide? Akože fotku - to možno aj pochopím, ale tiež neriešim keď si niekto dá, a je to zjavná AI, tak neriešim, jeho vec. Ale aby tu už ani normálnu fotku nemôžeš dať kde je xicht lebo koneeeec

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:52
@maca1984

@sisamisaaa prepáč, ale ten tvoj uškriekaný Ai youtube kanál naozaj nikoho nezaujíma. Akurát sa ťa ten koment tam pod príspevkom dotkol, lebo viaceré ti nežereme to, že to nie je tvoj youtube kanál.

@maca1984 Ďalší JUDr. :D :D :D nene už niekoľko fotiek som zmazala kvôli takýmto hejtom ako rozdávate.

viestta
Dnes o 11:53

na paranoju su dostupne lieky, treba sa obratit na odbornika

unbeholfen
Dnes o 11:54

Tie pesničky sú srandovné. Ujo v krčme alebo Babka na internete hehe. Zábavné.

maca1984
Dnes o 11:56
@sisamisaaa

@maca1984 Ďalší JUDr. :D :D :D nene už niekoľko fotiek som zmazala kvôli takýmto hejtom ako rozdávate.

@sisamisaaa kde ťa hejtujem ? Napísala som svoj názor na túto tvoju paranoju kvôli " detektívom".

Strana
z3